2018-04-12 1199 浏览
漫无目的买四围行, 本身见到入边街巷仔有D地度既粉面鐡皮屋想帮衬, 点知友人见到LI间野, 见咁多明星相佢就想试 (我反而见到明星相, 想走, 通常都系又贵又唔得, 结果又一次中伏) 打开本菜谱, 虾子捞面成旧水, 系好多虾子, 不过我去大澳买一樽都系几十, LI 度分量顶多咪4分1樽 (SORRY我太C9)D普通野都要过百蚊, 我真系叫唔落, 叫左碗牛腩面比自己算, 好似都要4十几蚊. 牛腩面可以, 汤底OK, 牛腩淋都入味, 不过冇咩特别, 牛根就唔错了虾子面, 我同朋友都想讲粗口. 冇虾子既咸香味, 算...虾唔新鲜架. 成旧水架唔系咁呀 大佬再黎碟椒盐鲜鱿, 都系一般啰, 唔叫好好食, 又唔难食
再黎碟椒盐鲜鱿, 都系一般啰, 唔叫好好食, 又唔难食
2018-03-10