2016-06-02 1209 浏览
朋友极度推介哩间平民鱼翅 好啦 咁就去下啦 去到好幸运地唔洗等排队 店舖虽细 枱面都只系得几张 而且还是坐满人的 今次叫了豪华碗仔翅 招牌煲仔翅😍芒果肠粉 我们先食招牌煲仔翅 哗 真系好足料 鱼翅多而且唔系碎湿湿个啲 仲有花胶架 都几滑下 汤都够多 三个人食都够食 要推介哩个招牌煲仔翅 可能食完好野再食豪华碗仔翅 即刻觉得差左而且有啲流流地的感觉 哈哈 材料就紧系无咁多无咁好啦 最后 芒果肠粉都好吸引好好味啊 肠粉够冻皮又很滑 芒果都算甜 正👍🏽👍🏽😋😋不过店员态度就唔多好喇 啱啱食完野就即刻收哂所有野 而且好快地埋单 出面都无人排队而且店舖又有位 咁做真系超赶客 感觉唔好

2016-05-28
下午茶