2017-09-30 2665 浏览
猪扒包 (MOP $28)传闻中既世记猪扒包😂买完支樽装奶茶等左15分钟终于有得食🤤新鲜热辣 而且望落 块猪扒满满油光 好似好好食🤤但食落去发觉...唔太特别 普普通通啦😂猪扒肉质系够嫩👍🏻但腌得未够入味 亦唔算好juicy😢 面包咬落虽然脆身 但仍存在猪仔包既缺点 就系偏干🤦🏻‍♀️ 所以整体黎讲 ok既 不过冇乜惊喜💁🏻-香滑奶茶·瓦煲咖啡-虽然依间叫世记咖啡 但最出名既竟然系奶茶😂💁🏻想知点解? 咁不如两样都试下啦😏😋首先讲讲包装🙈樽装奶茶同咖啡真系好方便🤤特别系夏天☀️随时随地都可以攞出黎饮🍼奶茶茶味浓 口感都几滑☺重点系唔太甜!!!而且甜味好自然 岩哂👩🏻👨🏻饮呀😍-咖啡味浓之余带点点苦涩(可能有人唔中意咖啡既苦涩 但肥妹觉得都可接受 唔会喺个口逗留太耐😋) 苦涩得黎冇酸味 中意少甜既#coffeeholic 😏仲唔快d去买黎饮?🤤
猪扒包 (MOP $28)
香滑奶茶·瓦煲咖啡