2017-05-11 4127 浏览
见到有人介绍,睇落几抵食,所以今次旅程都安排左晚餐黎呢间后宫。因为惊人多,而且晚餐后我地要坐船番香港,怕如果等位会赶唔切,所以一早预约定位置。所谓意外系意料之外啦,我地因为坐错巴士,所以迟到,大概迟左十几分钟,店员话有打过俾我地,但冇人听…咁我冇买澳门卡…所以听唔到电话。都知衰架喇…所以都好好态度拜托店员,见到佢都好落力帮我地安排,又打俾之后嘅睇下有冇人唔到。必须讲,餐厅嘅服务真系非常好最终等多十几分钟,佢成功安排到张枱俾我地,但就要坐楼上,我地5个人就有少少逼嘅,不过冇所谓啦,亲密啲。佢地有三款套餐,唔同价钱,限时两个钟任饮任食。我地拣左中间嘅贵妃餐,冇记错好似系$188加一,包大部分野任食,海鲜类就点一次。个人认为呢个餐都好够食,因为得两个钟,烧得黎都唔系食到太多。烧烤、连火锅任食,锅底拣左蒜蓉蛤蜊锅,要俾15蚊,好重口味,抵啦!肉类呢款好似限点一次,肉味浓,又唔肥,好食!海鲜呢个套餐限点一次,好正!如果钟意食海鲜嘅人可以点最贵嘅餐,任食。虎虾、鲍鱼、蚝都爽口,蛏子就一般般。鸡、猪乏地全晚不停烧,好忙。蛤蜊任点架,可以用黎打火锅,冇沙。后宫性价比真系几好呀,服务都好满意,如果可以烧

必须讲,餐厅嘅服务真系非常好

佢地有三款套餐,唔同价钱,限时两个钟任饮任食。

肉类
呢款好似限点一次,肉味浓,又唔肥,好食!

海鲜

虎虾、鲍鱼、蚝都爽口,蛏子就一般般。

鸡、猪

乏地全晚不停烧,好忙。

蛤蜊

任点架,可以用黎打火锅,冇沙。

后宫性价比真系几好呀,服务都好满意,如果可以烧多半个钟更好。
两个钟密密烧,密密食,冇停过手!
同埋有个烤年糕都好好味,朋友都话冇介绍错,下次可以再食
2017-04-02
庆祝纪念