2011-06-18
见佢新装修完冇耐, 就去试下啦~ 环境比之前好, 可能因为坐卡位, 几舒服, 冇之前迫住o既感觉~ waitress态度都唔错, 合格啦~首先黎个厚切三文鱼刺身, 真系好厚下, 仲好新鲜, encore左多一碟~ 跟住天妇罗, 黎到见到冇虾有D失望, 但原来D虾肉镶晒入去其他材料到, 都几得意~再黎个鳗鱼炒饭, 佢真系用珍珠米, 值得一赞~ 但冇咩鳗鱼味, 同埋d饭有少少硬~再黎豆腐~ 呢个做得唔错, 外面好脆卜卜, 入面热辣辣, 好滑~ 海鲜炒乌冬, 几野味, 但个人觉得油左d, 食完个碟好多油... >.<中华冷面, 我囡囡每次食日本菜都必点, 老实讲, 佢呢度真系算普普通通, 冇咩惊喜~最后呢个牛肉饭, 反而好大惊喜, 牛肉好滑好林, d汁入晒d饭度, 真系好香好好食, 小朋友食到停唔到口~ 赞~
首先黎个厚切三文鱼刺身, 真系好厚下, 仲好新鲜, encore左多一碟~ 跟住天妇罗, 黎到见到冇虾有D失望, 但原来D虾肉镶晒入去其他材料到, 都几得意~ 再黎个鳗鱼炒饭, 佢真系用珍珠米, 值得一赞~ 但冇咩鳗鱼味, 同埋d饭有少少硬~ 再黎豆腐~ 呢个做得唔错, 外面好脆卜卜, 入面热辣辣, 好滑~ 海鲜炒乌冬, 几野味, 但个人觉得油左d, 食完个碟好多油... >.< 中华冷面, 我囡囡每次食日本菜都必点, 老实讲, 佢呢度真系算普普通通, 冇咩惊喜~ 最后呢个牛肉饭, 反而好大惊喜, 牛肉好滑好林, d汁入晒d饭度, 真系好香好好食, 小朋友食到停唔到口~ 赞~