2009-02-01
这间是朋友极力推介的他说一定要去试当晚我地叫左Sangria, 西班牙汁烩蚬, 葡式海鲜烩饭, 炭烧牛仔骨, 总有一个朱古力浆雪糕 Sangria- 真的很好味, 对于喜欢饮红酒既人可能会甜左少少, 但系我觉得味道ok 西班牙汁烩蚬- 呢个真系.... 正呀!!! 佢系我除左鼓椒炒蚬外会觉得好味既蚬菜, 佢个汁有点辣, 最重要系个蚬真系整得好, 唔腥同弹牙~ 葡式海鲜烩饭- 都相当不俗呢, 海鲜相当足料, 搞到我食完又再食, 不停添食 炭烧牛仔骨- 相当嫩滑, 唔"un", 真系好似bbq烧出黎既味道 朱古力浆雪糕-初头我对呢个甜品无乜好感, 因为系我个fd 话要食, 其实应该系普通既云呢嗱雪糕加左好多既朱古力浆, 但系食食下又几好味, 可以试下~ 我睇到前面有人话侍应服务态度麻麻我又唔觉呀我仲见到老板出黎serve我地tim 都唔差呀~
他说一定要去试
我睇到前面有人话侍应服务态度麻麻