2017-06-01 2467 浏览
有次同屋企人过澳门未知食边间buffet好,咁我醒起早前都系OR食评既口中得知这间餐厅的食物,我望落都几ok几抵,上网买定print张野就去啦! ps请自行参考实际价格!虽然只系lunch,但去到见到超多野,比得上dinner有余整体而言感觉很好,我地系坐sofa位,周围向前向后行都拎到野食野食方面,最赞lunch有片皮鸭,有师父即时企响度整埋,排队等候就ok有即炒意粉/长通粉,又系师父响度即叫即制的又有超creamy 磨菇汤,啖啖浓郁的woo 到中间玻璃柜(你一入门口见到)就系mini一口小食物,都系俾你自己开柜拎最夸张系野饮,除本身有杯野饮之外,超级多野饮拣好夸张喔最神奇系有港式奶茶,又有人冲俾你!甜品方面,好多正野,食下个mini萄挞证明黎左澳门ma 另有个甜甜酸酸的味道但布甸都好正喔而其他既都好好味呀又有雪糕机俾你自己整,加topping! 水果方面,最欣赏到佢摆入柜,咁样够卫生,起码唔会长期俾人夹黎夹去,绝对一赞又系多款超新鲜,连菠萝,奇异果同西瓜都有架以上节录我最惊喜的发现,详细说明请睇我既相!
! ps请自行参考实际价格!

有即炒意粉/长通粉,又系师父响度即叫即制的

又有超creamy 磨菇汤,啖啖浓郁的woo

最夸张系野饮,除本身有杯野饮之外,超级多野饮拣
好夸张喔
最神奇系有港式奶茶,又有人冲俾你!

甜品方面,好多正野,食下个mini萄挞证明黎左澳门ma
另有个甜甜酸酸的味道但布甸都好正喔
而其他既都好好味呀
又有雪糕机俾你自己整,加topping!

又系多款超新鲜,连菠萝,奇异果同西瓜都有架

以上节录我最惊喜的发现,详细说明请睇我既相!
午餐
  • 片皮鸭