2023-05-23 1017 浏览
短期内已经第三次黎澳门🇲🇴啦都系咁多人黎到澳门都不外乎饮饮食食朋友推介左呢间餐厅寻日仲要劲热,一行8人等一等好快安排到位太好啦😉✨ 滑蛋芝士猪扒菠萝包✨菠萝包皮好脆,份量亦都好足,卖相非常吸引,美中不足系猪扒有啲肥✨粒粒花生西多士✨无论卖相定味道都系好正🤤够邪恶,花生味劲重,正✨珍珠奶茶西多士✨睇相超级吸引,卖相都吸引,可惜一放入口😅失望,佢有茶味,但完全无少少甜味,配搭上西多士感觉唔太match,可惜✨豆豉鲮鱼XO酱炒饭✨呢个炒饭一嚟到,我以为系鳗鱼炒饭嘅颜色,点知一食落口系豆豉鲮鱼,有啲偏咸嘅,但系我未食过豆豉鲮鱼炒饭,都觉得几得意✨牛尾汤通心粉✨汤够浓🤤✨蛋黄鸡翼✨我觉得都好味嘅,不过不失啦✨焗马介休球✨黎亲澳门都会间间餐厅必试下,呢个一般,冇咩马介休味,不过佢胜在几脆同热辣辣✨奶茶红豆冰✨😋正,唔会过甜,又多红豆⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️总结:8人食左600几蚊,又好饱,性价比高,味道又唔错👍,职员都几nice,所以我会推介呀❤️
短期内已经第三次黎澳门🇲🇴啦
都系咁多人

黎到澳门都不外乎饮饮食食

朋友推介左呢间餐厅

寻日仲要劲热,一行8人等一等好快安排到位太好啦😉

✨ 滑蛋芝士猪扒菠萝包✨

✨粒粒花生西多士✨
无论卖相定味道都系好正🤤够邪恶,花生味劲重,正

✨珍珠奶茶西多士✨

✨豆豉鲮鱼XO酱炒饭✨

✨牛尾汤通心粉✨
汤够浓🤤

✨蛋黄鸡翼✨
我觉得都好味嘅,不过不失啦

✨焗马介休球✨

✨奶茶红豆冰✨
😋正,唔会过甜,又多红豆

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2023-05-20