2019-06-07 1053 浏览
必试嘅一间餐厅本身online book 但full 哂,点知walk-in book 第二日lunch 竟然有位,因为有人会cancel booking本来谂住book 唔到就去日本食 点知佢嘅分店要去到秘鲁 好癫佢嘅价钱唔算好贵 但当然你唔expect 佢好大份全部少量少量咁serve 所以可以试到好多嘢hehe-叫咗个甜虾寿司 配日式秘鲁柑橘豉油带子寿司 配秘鲁马卡酱丶沙拉萨及海苔事实系我根本唔识分 因为无食过秘鲁菜lol不过食落又真系好食 刺身鲜甜已经加分唔少-个木薯鱼汤荞麦面其实都好好食 但唔知点解好似食梗香港嘅冷面咁 LOL-50 小时慢煮鹿儿岛小排呢个真系无得输(一定要试)上碟个阵佢放低咗一只匙羹食嘅时候发现佢系腍到用匙羹已经'笔'到岀嚟未至于入口即溶 劲嫩劲腍个酱有啲似东坡肉 甜甜地既鼓油味 𩠌埋隔离个个薯蓉饭卷 其实已经半饱-最后中伏咗个拉面甜品用上 生果汤、乳酪雪糕、和菓子、番薯面、藜麦啫喱、煎栗子、孔雀草饼干 泡制而成你当汤底系好甜嘅橙汁加透明嘅蒟蒻拉面 就知系咩味总之就系鬼佬先会钟意食嘅嘢 可一不可再
必试嘅一间餐厅

不过食落又真系好食 刺身鲜甜已经加分唔少

个木薯鱼汤荞麦面
其实都好好食 但唔知点解好似食梗香港嘅冷面咁 LOL
50 小时慢煮鹿儿岛小排
呢个真系无得输(一定要试)
上碟个阵佢放低咗一只匙羹
食嘅时候发现佢系腍到用匙羹已经'笔'到岀嚟