2015-11-06 915 浏览
除左M记之外,澳门都无乜边间主打汉堡包。讲真,几十蚊食个汉堡包真系有D贵,不过今次呢间系朋友介绍话好好味,所以就走去试下。双芝士牛肉堡配薯条($58)无谂过咁细份,大啖D 真系两三啖食完,汉堡煎得好香同埋都几厚,芝士劲香,但个包个比例明显大过块肉好多,食得唔系好滋味,薯条好味,够粉而且岩岩好够熟唔怕㶶。芝士火烤鸡堡配炸鸡($60)鸡扒大大块,个比例相对正常D,而且酱汁多返D,好味!至于炸鸡都系炸到岩岩好,裹面仲有少少鸡肉既汁(发觉E间店D炸物都唔错!)炸芝士($28)朋友知我钟意食芝士,特登点左份炸芝士黎食,可惜个皮劲劲劲劲劲厚,芝士味劲淡,无乜味,第二条我直情系”MET”左层皮黎就咁食芝士,不过都系普普通通,不值一试。PS:环境OK,一直播D好ROCK既音乐,好有美国FEEL。
双芝士牛肉堡配薯条($58)
双芝士牛肉堡配薯条($58)
芝士火烤鸡堡配炸鸡($60)
炸芝士($28)
炸芝士($28)