2023-04-29 370 浏览
个人黎讲都几肯定唔会再去嘅餐厅🫢 首先服务黎计 当日公众假期间铺得一个员工 落单同整嘅都系佢🤐 而呢间咁多唔同foodie 都有推荐嘅店 一开关当然就好多人排队 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♂️咁我就有问要等几耐 但店员有西面咁答,我都答你唔到㖞 要落哂所有人嘅单先开始整 咁我地都谂咁如果排队嘅人一路增加咁系咪一路就咁等了🤐🤐 见佢得一个人就算 但明显人手上要上个人来讲会钟意法式焦糖布甸𠮶个多啲,因为味道上好似多层次啲真系唔太合格🤐🤐 。另外 之后睇番其他人嘅分享就见到 原来豆花下面系有刨冰的 我唔知点解我地2个都系冇冰净系得豆花 重要堂食都系外卖盒冇铁盘(which 应该系佢其中一个重点 咁我谂可能就系得一个人觉得会洗唔切。番番黎讲味道👅🦛打铁豆花虽然佢都系叫豆花 但同平时系香港会食到嘅豆花好唔同🥸 质感上系鸡蛋布甸咁 好似都真系有啲蛋味豆味唔算好出 不过比我就会钟意正常嘅豆花多啲🤪🤪不过佢上面都真系好多料 有芋泥有麻薯有珍珠 不过成件事有啲偏甜👉🏻👈🏻。🦛法式焦糖布甸 🍮个布甸都几好食好滑 👍🏻 不过相对冇咁多了,下面嘅豆花都系一样就唔再评价个人来讲会钟意法式焦糖布甸𠮶个多啲,因为味道上好
个人黎讲都几肯定唔会再去嘅餐厅🫢
咁我地都谂咁如果排队嘅人一路增加咁系咪一路就咁等了🤐🤐

番番黎讲味道👅
🦛打铁豆花
虽然佢都系叫豆花 但同平时系香港会食到嘅豆花好唔同🥸

🦛法式焦糖布甸 🍮
个布甸都几好食好滑 👍🏻
不过相对冇咁多了,下面嘅豆花都系一样就唔再评价
个人来讲会钟意法式焦糖布甸𠮶个多啲,因为味道上好似多层次啲