2019-09-25 1227 浏览
• 咸牛肉厚蛋厚多士🥪•💵Price: $26🍴Food: 5/5❣️-世记咖啡系每次去澳门都必去既地方黎,因为佢啲野食认真又平又好食😍呢个厚多士入面夹左佢地秘制既咸牛肉同好有分量既厚蛋🍳咸牛肉捞左洋葱粒,食到咸香既肉香味之余又有洋葱既香甜味。而个厚蛋更加不得了!一咬落去入面仲有蛋汁架🤭热辣辣好嫩滑,食得超满足🤤🤤🤤-• 秘制咖喱辣鱼捞一丁🌶•💵Price: $27🍴Food: 4.5/5❤️-一开盖啲咖哩香味就涌入鼻端😌佢个辣鱼系好似罐头个只呑拿鱼碎咁,然后再以咖哩烹调。加上洋葱粒之后,味道好香而且食落辣度岩岩好,辣中带甜。捞埋啲面食既味道好match,佢比既辣鱼分量好多,令到食每一啖面都可以食到鱼肉😋-• 花生奶油方块🥜•💵Price: MOP 25🍴Food: 4/5❤️-我已经系第二次食喇😍花生酱加奶油既组合,配上烘到外表微脆内里松软既多士粒同花生脆脆,肥得黎都系会忍唔住一粒接住一粒咁啪入口😋
• 咸牛肉厚蛋厚多士🥪•
💵Price: $26