本身都冇咩期待,所以就冇影到相,点知系惊喜之作,真系忍唔住分享下!行到攰攰地打算求其食餐就入左去,一行到入去已经有少少feel都算唔错,有啲似韩国餐厅喜来稀肉。最正既系我见到佢竟然系用炭火烧!!老实讲,净系呢样野已经加左分,啲风味同普通既铁板冇得比!首先,我地一行8人叫左啲沙律食左先(因为嚟得快,我地好肚饿),都叫几唔错几开胃,啲柚子醋唔会落得太多太酸,啲份恰到好处令我地对嚟紧既野食有啲期待。因为某朋友系赌场赢左几百蚊所以加码叫左生蚝试试佢…一开始我地都闹佢做乜系呢啲地方食(内心潜台词系点解唔去酒店食!)然后见到细细粒蚝上嚟内心已经好不满…点知!!!好新鲜好甜好饱满…我个阵就好似系食神既家燕姐咁大叫好__好食!之后都好正常咁叫啲烧物食下,五花肉既肉质唔错,烧到几juicy…条烧鱼冇得顶,个老板系出面大炉帮我烧,好软滑好新鲜,啲鱼味出晒嚟。店内仲有两部飞镖机,当你等人等到闷、等到想发脾气个阵,必备良物!当然,小妹系个啲三发之中会有两支镖系地下个啲,不过成班人一齐都有啲野玩下。Overall都几好,尤其系食物水准。上次见到佢仲有烧鲍鱼不过太饱就冇试到,不过下次去到就一定会试会影番啲相上嚟!
2017-05-20
  • 长脚蟹