2023-11-20
拣左永利扒房庆祝1周年纪念当晚点左:【海鲜拼盘】【纽约牛300g】【油封薯仔】整个【梳乎里】埋埋个尾Perfect池呀───────────────────────总结:整体感觉好正,环境好舒服,每隔半个钟仲有表演睇,唔会话重复又重复,好贴心咁有4个,正常用餐时间个半至两小时啱啱好 食物方面头盘既海鲜拼盘真系冇得输食材新鲜得嚟完全冇话好重平时食果d海水咸味(平时食亲生蚝都好劲海水),不过呢度冇,超正 主菜牛扒比拼盘抢晒风头🤣,不过唔关呢度牛扒事,呢度既扒已经做得好好,煎得啱啱好,外有少少焦香得嚟入面仲好juice,可能系因为食开Dry-aged,偏好百零日果种独特既鹅肝香味,所以对出面咩牛都冇乜兴趣───────────────────────要留意既系有太多面包🤣,头盘未嚟已经有碟面包,之后海鲜拼盘又跟酸面包虽然已经好克制咁冇食好多包,但食完个拼盘已经饱左😆
当晚点左:
【海鲜拼盘】
【纽约牛300g】
【油封薯仔】
整个【梳乎里】埋埋个尾Perfect池呀
───────────────────────
总结:
虽然已经好克制咁冇食好多包,但食完个拼盘已经饱左😆