2019-09-25 4162 浏览
玩到攰赌到攰 第一时间谂起肥仔侠新益美食,佢开到凌晨两点嫁所以唔怕冇好野人女,系个地方比较隔涉啲,每次黎都系搭的士的晚上十点多的晚餐,大家似饿非饿咁,都系嗌左人头送咁多😂 难得黎到 想咩都试下嘛!其中必食返寻味既一定系呢个美味既葱油鸡嘞! 鸡肉非常嫩滑,半只鸡份量唔野少呀,最最精华既系佢啲葱油好鬼正,好香既葱味,但又唔会食完口臭㖞!因平时食个啲烧味饭食完个口仲有浸余韵🤭啫啫通菜煲,好够镬气,翠绿嘅通菜永远都唔会变得暗沈颜色,份量好多,加上啲咸香味饭都食多几啖,正!呢个系头盘黎,捞起捞起,食落清新,原因系加左wasabi油呀!刺激鼻子👃+味蕾,十分好既一味冷盘劲抵既一味虾酱炆猪肉,晚上十点过后就有优惠送嗌,呢味都系$38抵到烂四条友埋单每人$90唔洗,为我既澳门生日之旅添上美味既一餐
玩到攰赌到攰
,系个地方比较隔涉啲,每次黎都系搭的士的

四条友埋单每人$90唔洗,为我既澳门生日之旅添上美味既一餐