澳门咁多野食~点少得食宵夜~我紧系揾左间食甜品嘅。。仲要系我最爱。。就系布丁蛋糕🍮我夜晚食饭前走去买。。7点左右到。。我真系好好彩。。佢我番1个‼️吓死我。。差啲无得食😏😏我紧系买多款甜品黎试下啦。。另外我买左ᗷᖇOᗯᑎIE。。佢个布丁我就觉得好好味。。佢外型动ᒪ之余。。食落去仲好滑身。。个饼底又好有口感😋😋而佢个ᗷᖇOᗯᑎIE超有饱肚感。。超重朱古力味👍🏼👍🏼👍🏼而且好松软😋😋佢呢间舖头系由2位男仔开。。一个整饼一个做设计~其实佢舖头仲有买啲包点。。但我个晚太夜了。。咩都无晒。。我下次一定要早啲到‼️..🍮布丁蛋糕🍩ᗷᖇOᗯᑎIE..📍 锅锅食研 (新桥(三盏灯/白鸽巢))新桥(三盏灯/白鸽巢)大缆巷9-A号富耀楼地舖..@roroeatology ..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#h
澳门咁多野食~点少得食宵夜~
我紧系揾左间食甜品嘅。。仲要系我最爱。。
就系布丁蛋糕🍮
我夜晚食饭前走去买。。7点左右到。。
我真系好好彩。。佢我番1个‼️
吓死我。。差啲无得食😏😏
我紧系买多款甜品黎试下啦。。
另外我买左ᗷᖇOᗯᑎIE。。
佢个布丁我就觉得好好味。。
佢外型动ᒪ之余。。食落去仲好滑身。。
个饼底又好有口感😋😋
而佢个ᗷᖇOᗯᑎIE超有饱肚感。。
超重朱古力味👍🏼👍🏼👍🏼而且好松软😋😋
佢呢间舖头系由2位男仔开。。一个整饼一个做设计~
其实佢舖头仲有买啲包点。。但我个晚太夜了。。
咩都无晒。。我下次一定要早啲到‼️
🍩ᗷᖇOᗯᑎIE
📍 锅锅食研 (新桥(三盏灯/白鸽巢))
新桥(三盏灯/白鸽巢)大缆巷9-A号富耀楼地舖
@roroeatology
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#roroeatology#macau#macaufood#macaucafe#roroeatology锅锅食研#澳门cafe#澳门美食#锅锅食研#布丁蛋糕

🍮布丁蛋糕 🍩ᗷᖇOᗯᑎIE
🍮布丁蛋糕 🍩ᗷᖇOᗯᑎIE