2023-09-14 264 浏览
嚟到澳门第一站,先去呢间亲子餐厅医肚🍴一边满足小朋友想玩嘅兴奋,一边完美解决妈妈想叹葡国菜嘅心愿😌入门口就俾呢个清优花墙吸引,放眼望去装修光亮,旁边仲有木马🎠打咭位,两兄弟急不及待坐上去做白马王子影相📸️落座就开始order食物,叫咗啲推介嘅招牌菜同两份儿童餐。等上菜嘅时候,小朋友就冲去「放电玩乐区」细佬钟意玩厨房🍳超市🍓🌽收银台💵哥哥流连波波池,滑梯🛝,休闲绳网区食之前玩一轮,胃口大开🍱食完又可以再玩,妈妈又可以再休息一下😎话咁快我地order嘅菜式到齐了:🍽️Weekend lunch set牛柳意大利饭🥩田园式烧春鸡伴杂菜🍗另外加了日式炸猪扒咖哩饭🍛葡式虾多士🦐同儿童餐两份🚙🚗🅰️杂菜炒乌冬车车🥗🅱️沙律酱鸡肉饭团车车🍙订枱时有remark庆祝生日🎂所以甜品系写上我名嘅🍫生朱古力蛋糕本身呢个海景亲子餐厅望到旅游塔对出海面,原定我地去𠮶晚有澳门国际烟花比赛汇演,但因为天雨关系取消咗☔️如果唔系,呢个餐厅系可以睇埋烟花架🎆依加唯有望相止渴啦🥲九月十月仲有8场烟花架!你哋快啲带埋小朋友周末过去边食边玩啦!✴️留意「放电玩乐区」每日有两次30分钟清洁时间🧹而餐厅亦会有人包场,所以最好预约先喔!
嚟到澳门第一站,先去呢间亲子餐厅医肚🍴
落座就开始order食物,叫咗啲推介嘅招牌菜同两份儿童餐。

等上菜嘅时候,小朋友就冲去「放电玩乐区」
细佬钟意玩厨房🍳超市🍓🌽收银台💵
哥哥流连波波池,滑梯🛝,休闲绳网区
食之前玩一轮,胃口大开🍱
食完又可以再玩,妈妈又可以再休息一下😎

话咁快我地order嘅菜式到齐了:
🅰️杂菜炒乌冬车车🥗
🅱️沙律酱鸡肉饭团车车🍙
订枱时有remark庆祝生日🎂
所以甜品系写上我名嘅🍫生朱古力蛋糕

本身呢个海景亲子餐厅望到旅游塔对出海面,
原定我地去𠮶晚有澳门国际烟花比赛汇演,
但因为天雨关系取消咗☔️
如果唔系,呢个餐厅系可以睇埋烟花架🎆
依加唯有望相止渴啦🥲

✴️留意「放电玩乐区」每日有两次30分钟清洁时间🧹
而餐厅亦会有人包场,所以最好预约先喔!