食完牛什, 就开始第二站, 潘荣记由街市落番嚟, 系议事亭附近行, 行咗一阵, 就闻到好香既牛油味, 抬头一望, WOWOW ....有一堆人围住既潘荣记, 隔离就系胡椒饼(呢个我下一食评会讲)首先, 系无排队可言, 个个围埋去, 伸只手出嚟比钱, 婆婆就随心拎比你, 睇你好唔好彩. 佢地实在太好生意, 要买一盒或以上的话...请你预订, 明天或后天嚟攞货, 但你WALK-IN呢, 佢就卖散餐, 最低$10卖几安士比你.我本著大无畏唔排队精神 (SORRY, 系因为无队可排,唯有系侧边埋去, 但本人平时系非常守规距的....呵呵 )系侧边伸出玉手, 叫婆婆卖$10比我, 迫咗一阵, 我卖到啦...闻一闻先, 好香, 但食落系...E, 咩咁咋, 都系果句, 唔系唔好食, 但买既人, 都系因为比佢开香味涉埋去, 但食落感觉系, OK 啰 ! 一试无坊, 但特登去买, 我由觉得未致于啰
食完牛什, 就开始第二站, 潘荣记

首先, 系无排队可言

一试无坊, 但特登去买, 我由觉得未致于啰

门面墟憾情况
整作个程