2010-06-07
去澳门之前search过一D澳门既资料..见到好多人都赞呢间好..于是决定行程其中一站系试下佢..我第一次去澳门..(其实好耐之前去过..不过太细个了-3-)条街对于我黎讲都几难揾..我问左好几个人..仲要问埋police先识去= ="去到无我想像中咁多人..一入去就有位坐..简直就系兴奋~~因为plan果时预左要等半个钟或以上..一坐低..谂都无谂就叫左个虾籽捞面..之后再叫左个金沙鲮鱼球..个虾籽捞面都几好食..但食到后尾先知..原来佢地俾少左个汤俾我地..仲要唔出声..行过听到我地讲都唔理..虽然我系食完姐..但要返个汤都可以挂..!?再黎讲金沙鲮鱼球..原谅我唔识野..我真系觉得果碟酱好难食..开头唔知咁难食..一野dim左落去..结果真系想呕..仲唔明点解要加钱拎多碟..结论系..个捞面真系不错..下次可以再食..
结论系..个捞面真系不错..下次可以再食..