行完成条官也街就过埋对面街食呢间咖啡室喇! 佢系一间外卖店黎架, 所以买完要系出面食, 不过呢间分店又好好比我地坐入面食, 其他分店唔系架😏呢度除咗出名炭烧瓦煲咖啡☕同秘制香滑奶茶,仲出名食四样野 - 洋葱咸牛肉厚多士、猪扒🐷包、花生奶油方块、厚切鱼片五香肉丁捞公🍜咁多样选择两个人可以食到几多嘢呢? 👀阔肚窄嘅我地嗌咗三样名物黎食😋首先介绍下个 咸牛肉厚蛋多士, 个蛋🥚又真系好厚㖞!佢个包都好松软再加埋咸牛肉啲咸香!!跟住黎个花生奶油方块, 多士切件放系个纸袋入面, 再捞埋劲多嘅奶油同花生酱, 再洒咗啲碎碎系上面! 好好味呀😍 而家一路打呢篇野仲一路怀念紧🤤 如果佢有1人份量size 卖就好喇, 因为食下食下都几漏架!仲未够? 叫埋佢个厚切鱼片五香肉丁捞公🍜先! 个鱼片都好厚而且好弹牙,公仔面都软硬适中。后尾发现佢其实系用印尼捞面做个面底,所以以后我自己都识整个简化版黎食住先😈😈😈食完饮番支炭烧咖啡☕, 好香炭烧味, 咖啡味好浓! 原来佢真系用瓦煲去烧啲咖啡架! 果然用心制作!! 而且用料好足!👍🏼

食完饮番支炭烧咖啡☕, 好香炭烧味, 咖啡味好浓!