香港人去澳门好多时都系去食吓嘢, 有时揾番啲童年回忆都几好呀!澳门胜在保留好多旧铺, 系香港...你要揾间旧式茶餐厅都好难! 位于官也街呢间茶餐厅, 呢间铺头唔显眼, 因为佢都几暗同门口都几细, 真系要比足👀力去揾吓, 唔系就好似我地咁行过咗都唔知🤦🏼‍我地冇坐底慢慢食, 因为我地谂住净系叫个合桃蛋糕, 所以连餐牌都冇望!我见上网话要一早黎到, 有时朝早去到都好快卖哂, 但我地今次好好彩, 下午三点几 (29/12 五) 去到都仲有!个合桃蛋糕都几重手, 一攞上手闻落去已经香喷喷, 咬落去个蛋糕好有蛋香好实净, 亦都唔会太 dry, 好怀旧嘅味道!Instagram: hkdinnerbomb

Instagram: hkdinnerbomb
2017-12-29