2019-01-27 1837 浏览
本身其实想去捌楼廊,见个相好靓!好特别位于酒店8楼房走廊中间位置,点知去到要入住客人先可以食😱😱😣😭😭最后就去左呢间「巴黎餐厅」!酒店职员话都系食一样既high tea set! 但环境无咁靓😖去到餐厅入面已经无咩客人,环境好大,好宽敞!餐厅入面可能只有我地一枱客!好舒服!我地叫左high tea set for 2, 好抵!$243 for 2! 如果叫一人high tea set都要大约160High tea set有咸点跟甜点!咸点有风干火腿pizza, 三文鱼芝士三文治、芝士火腿三文治、泰式炸鱼丸!整体都冻冻地!唔系每款都有2件!上几层都是甜点!甜点有士多啤梨千层酥、macaron, 朱古力、朱古力慕丝蛋糕、raspberry 奶冻、提子松饼!High tea set for 2仲可以每人叫一个饮品!当日只有English breakfast tea, jasmine tea, 只是茶包!相比香港既high tea, 呢个质素同食材都麻麻!但环境有优胜,因为酒店入面同埋有海景,以这个价钱算抵!而且系澳门一个可以坐下休息既好地方!好近外港码头!可以行去又或者酒店有shuttle

High tea set有咸点跟甜点!
整体都冻冻地!
唔系每款都有2件!
上几层都是甜点!

而且系澳门一个可以坐下休息既好地方!好近外港码头!可以行去又或者酒店有shuttle bus 去外港码头!
同埋邻近新重开既渔人码头!
可以去影完靓相黎呢间新开无耐既酒店度休息下!
High  tea  set  for  2
High  tea  set最底层