2008-08-31 167 浏览
园林小食店系各大本旅游书都会有介绍, 都系推介生牛肉..... 咁多推介当然要去试下有几好食~~ 由于一日里面食得太多野, 所以叫一碗 "生牛肉粉丝' 试下就算啦~ 厘碗生牛肉粉丝, 睇落去真系好生D牛肉, 但食落口完全唔觉系生... 似系熟左~ 我都觉得有D神奇....... 可能佢切得薄啦~ 所以加左热汤后, 口感系熟牛肉感觉~ D汤好惹味~ 粉丝吸左D汤所以好够味~ 几好~ 加上有D生生地既洋葱, 更加正~ 不过我就觉得平少少会值D~本人觉得去开三盏灯既话可以入去食下, 但唔值得专登走入去试~ 始终惊喜度都系唔够~ 但都系好食既~!! 同埋值得一提系厘间舖D服务好好~~ D阿姐好细心~ 我地2个人叫一碗粉, 佢自动自觉俾多只碗仔俾我地~ 唔错唔错~ 最紧要系自动自觉, 唔洗人叫先识做~ very good!!!!

D汤好惹味~ 粉丝吸左D汤所以好够味~ 几好~
加上有D生生地既洋葱, 更加正~
不过我就觉得平少少会值D~

始终惊喜度都系唔够~
生牛肉粉丝