2013-07-25
2013-07-23因为我个frd生日, 所以3个人去了呢到试na,有出面坐, 但系我怕热, 所以就坐入面了.环境伍错, 不过一定要订位, 因为真系会full晒, 又要等.一打开menu, 好多, 其实都系黎黎去去哥几种, 只不过系伍同ge整法.所以就叫左6样野na, 都几饱~叫左墨西哥啤酒同龙虾酥皮汤.不过不失, 可以试下其他酥皮汤.蟹籽吞拿鱼沙律, 好味, 酸酸甜甜, d青红椒同埋洋葱好match, 好爽口同好甜, 值得试!蒜蓉炒杂菜, 冇咩特别, 但系我觉得好多油...三文鱼蟹籽炒饭, 虽然睇落唔大碟, 但是我们3个人都食伍晒... 呢个都系冇咩特别炭烧多春鱼, 呢个唔好试, 好苦, 真系炭烧, 条鱼背面lone晒.最后, 炭烧羊架, 呢个ok ga, d薯条都好大条. 3个人一共食了$453,生日庆祝算不错了~
因为我个frd生日, 所以3个人去了呢到试na,
有出面坐, 但系我怕热, 所以就坐入面了.
环境伍错, 不过一定要订位, 因为真系会full晒,
又要等.
所以就叫左6样野na, 都几饱~
叫左墨西哥啤酒同龙虾酥皮汤.
不过不失, 可以试下其他酥皮汤. 蟹籽吞拿鱼沙律, 好味, 酸酸甜甜, d青红椒同埋洋葱好match, 好爽口同好甜, 值得试!
蒜蓉炒杂菜, 冇咩特别, 但系我觉得好多油... 三文鱼蟹籽炒饭, 虽然睇落唔大碟, 但是我们3个人都食伍晒... 呢个都系冇咩特别
炭烧多春鱼, 呢个唔好试, 好苦, 真系炭烧, 条鱼背面lone晒. 最后, 炭烧羊架, 呢个ok ga, d薯条都好大条. 3个人一共食了$453,
生日庆祝算不错了~
题外话/补充资料:
记得要订位.