2011-05-22 3490 浏览
终于可以再试喇! 之前食过已经觉得好好味, 但每次都book唔到位, 今日晏昼过到o黎, 即刻book位先! 各位食家要食, 记得book位先呀!砵酒牛尾 - 牛尾焖得好腍, 砵酒溶和喺个汁度互相辉映.咖喱蟹 - 我爱咖喱汁比较浓, 不过今次个汁唔太稠, 但味道唔差, 而且蟹味鲜甜.烩焗马介休 - 第一次食呢种煮法嘅马介休, 入面加咗薯仔, 蛋, 洋葱, 橄榄一齐, 味道超正! 葡国鸡 - 葡汁香浓, 鸡嫩滑, 一个字, 正!!!马介休炒椰菜 - 马介休系腌咸咗嘅鱼, 鱼肉较实, 炒起o黎唔会散开, 加埋椰菜,味道啱啱好.猪肉粒炒蚬 - 猪肉粒一放入口, 问题就o黎, 点解可以炒到好似牛肉咁爽口呢? 蚬肉大大粒, 配炸过嘅薯粒一齐炒. 菜式有创意又好味. 如果佐酒, perfect猪仔饱 - 即烘, 外脆心软! 无论配砵酒牛尾, 咖喱蟹或者葡国鸡都一流.
终于可以再试喇!

砵酒牛尾 - 牛尾焖得好腍, 砵酒溶和喺个汁度互相辉映.

葡国鸡 - 葡汁香浓, 鸡嫩滑, 一个字, 正!!!

砵酒牛尾
咖喱蟹