2016-05-14
首先以下系我同四位朋友一致认同嘅集体意见见到佢门口个display几靓就谂住坐底食个甜品,饮杯咖啡休息下...就系甘我地就绝对中伏了,佢餐牌显示嘅甜品系无清晰嘅价钱系侧边,而饮品牌都套餐牌就有。4人点左4杯咖啡同二件木糠蛋糕一件木糠布丁。由于未食过,女仔就一定会心大心细啦。我地其实都系睇左几分钟,个侍应过左泥几次不停吹我地落单,其实餐厅入面又无人,又唔会阻住佢张枱,个样仲要劲黑你面,叫餐饮时要求要外卖杯想方便拎走饮,但系又无用个杯盖盖住,甘我地叫外卖杯泥做咩呢?木糠蛋糕我食过好多间,但我地从来未食过甘硬嘅木糠蛋糕仲有冰块系件蛋糕度嫁木糠布丁呢?口感味道完住一样,得个硬字,似完全未解冻𠮶只啰⋯⋯好似食紧个雪糕甘,唔明点解𠮶个名叫布丁啰?!啲咖啡都好一般地难饮最后卖单成三百几蚊?我地叫啲野饮加埋先120,个甘嘅两件蛋糕加个硬嘅木糠布到就值两旧?我地觉得400内4个人饮杯咖啡食件cake系绝对可以接受,咖啡唔好饮都唔系一个问题,但唔系食啲未解冻连埋小冰块嘅蛋糕啰不过如果系想食硬雪糕口感嘅朋友,都可以试下嘅
不过如果系想食硬雪糕口感嘅朋友,都可以试下嘅