2009-04-13 138 浏览
第一次去呢君怡入面呢间华伦西餐厅度食嘢~食佢个复活节海鲜自助晚餐~虽然复活节呢几日周围都好旺,但佢个厅只系半满~食物的种类真系好少~有好迷你ge蟹仔同虾,鲜果沙律,牛油面包,凤爪,打边炉(芝心丸,鱼蛋,芝士肠,金针菇,生菜......),格仔饼,烧牛肉眼扒,蒜蓉火腿焗扇贝(青口),蒜蓉中虾,仲有d我都唔知系乜,因为连牌仔都冇.D三文鱼唔新鲜GA,负责切GE果位师傅亦唔识切,而且仲成日蛇咗去第度,搞到大家攞唔到三文鱼~同佢讲D三文鱼唔新鲜,佢仲话全部系咁GA LA WO~(服务方面除咗佢一个系咁之外全部都好好GE,而且当个主厨企响呢位负责切三文鱼GE师傅隔离GE时候佢会变得非常之好人兼勤力)第一次食Buffet竟然有打边炉ge~佢个蒜蓉扇贝同青口都仲ok ge~但就冻冰冰,d火腿都硬哂~手握寿司:佢旧饭好明显被严重压迫~由卖相到味道,出面十蚊四件果d羸佢十条街~甜品方面,除咗上面放咗片奇异果同淋咗d草莓汁ge果杯嘢好味d之外全部都唔合格~最好食ge算系佢个格仔饼~
第一次去呢君怡入面呢间华伦西餐厅度食嘢~
食佢个复活节海鲜自助晚餐~
虽然复活节呢几日周围都好旺,但佢个厅只系半满~
食物的种类真系好少~
第一次食Buffet竟然有打边炉ge~
最好食ge算系佢个格仔饼~
2009-04-12
  • 格仔饼