2010-09-28 340 浏览
因为9点先搭船返香港,见仲有时间就由新马路行去南湾湖果面食d 野先再搭车走,7点左右去到o既时候,唔洗等位,但都有几个人系门口应该系等外卖。坐低就叫左2样野食先咖哩肉碎芝士包和铁板蛋鸡扒饭。叫完之后先再慢慢睇甜品同野饮,之后比我见到捞丁,可惜睇得太迟,如果唔系一定试下佢!!大约20分钟左右,铁板蛋鸡扒饭先黎,都几好睇wow,试下d鸡扒先,仲够脆,有肉汁,但粉比较厚,不过就无咩鸡味,再点个汁试下就出事啦,好似蚝油+生粉水咁......好在无淋上去姐,如果唔系仲食得.....等多大约再10分钟,就黎左个包....点之一切开就发现唔系我地叫o既包,入面有出前一丁的=口=...本身我都觉得算啦,但女朋友话食过好难食的,所以我都退返比佢地,之后5分钟左右就即系帮我地换到,值得加分啦!!,系我赶时间底下都快快手咖哩肉碎芝士包,一睇就知系卡夫芝士啦,好在个法包焗得够热够脆,配埋咖啡肉碎都算唔错,d 肉碎仲多到一路食一路跌。中间叫多左杯野杯埋单一共68蚊,唔太贵啦!!下次再黎食糖水,今次赶时间xd

下次再黎食糖水,今次赶时间xd
铁板蛋鸡扒饭
黎错比我地o既