2023-01-21
必达士🍨📍氹仔旧城区官也街92号♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎澳门🇲🇴仲有呢间好出名既木糠甜品店,好多朋友都有介绍🌝,所以今次小编就去试试有几咁好食先😂。呢间木糠甜品店位于氹仔官也街(即系手信街𥚃面),门面都有少少唔显眼🤣,要细心少少先睇到,𥚃面既甜品🍮都多选择既,不过主要最多人食既都系木糠系列。🌟 木糠布甸 $38我就认为呢个一般般🙃,个布甸仲有d 硬, 同埋有d 贵,味道都ok 既。🌟 木糠雪糕 $38反正我个人会比较钟意呢个雪糕🍦,整体都好好味😋,不过有d 贵。整体推介指数:❤️❤️❤️🤍🤍🧸如果钟意小编既介绍,㩒下右上角个🔔, 小编定期会为你送上最新资讯☺️谢谢支持♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎
📍氹仔旧城区官也街92号
🌟 木糠布甸 $38