2015-01-07 1037 浏览
这天是上司既生日,上司在外国生活左一段时间,跟同事倾左阵,决定同上司系依间美式店同上司庆祝生日。说实话,地方还算好走,在民政总署旁边的斜路一直走上去,大概走2~3分钟就到,环境黎讲几昏暗,有D似酒吧FEEL,ANYWAY我地主要黎食包的,我地落左3个包,同埋一堆小食,包括薯条,麦乐鸡之类。薯条几好食,薯条食落去唔干,配塔芝士汁,一绝,但食唔到几多条,一来芝士好易饱肚,二来仲有个汉堡要食。洋䓤圈卖相系几好,但食落去只能讲唔系我杯茶,可能系我唔钟意食洋䓤。麦乐鸡,强烈不推荐,我认为跟超级市场裹买的,然后回家自己炸的味道差不多,冇咩肉汁,偏嚡。美式牛肉汉堡份量黎讲,可以接受,汉堡扒是即场做的,听到厨房系度整(这是必然的吧,百几蚊食汉堡,不然我去麦当劳食都得啦),对比之前食过既几间汉堡店黎讲,我认为只能算是中规中矩。其它汉堡、三文治因为系同事点的,所以我就直接上图不便评论太多。凭我感觉黎讲,不论系卖相味道,都应该是有保证的。最后,因为食完感觉好腻,Last Order左个沙律。

炸薯条
最后,因为食完感觉好腻,Last Order左个沙律。
2014-10-23
庆祝纪念