2017-01-10 3841 浏览
原来一心想饮佢个汤 爸爸妈妈就想食翅 不过佢地病左唔可以咁补 汤品又一早俾人订晒 结果叫左 清蒸东星斑 栗子猪尾煲 雪蛤赛螃蟹未叫就有餐前小食系菇菇同腐竹 清清地 食住等海鲜可以自己落去拣 大大个鱼缸 有好多鱼咖! 细个最钟意望鱼鱼 回忆丫条东星自己拣 隔离仲有个人㓥紧龙趸 现场表演?! 一上菜唔记得蒸得老左少少 有d可惜BTW 好多海鲜类都唔系餐牌度 自己落去拣啦!栗子猪尾煲完全系骨胶原煲 仲痴口过花胶煲!!!!!!!! 好好味,好浓既汁,有少少「留」 送饭一流 空口食好快就「留住留住」 不过值得一赞 佢去左肥膏 虽然都仲会有d 但唔腻栗子好入味好淋,碳水fans就会明其实仲好味过个猪尾!雪蛤赛螃蟹滑溜溜既蛋白 爽口既雪蛤膏 朋友冇睇餐牌仲问我系咪燕窝炖蛋白 我笑左xx 不过呢个系相对上面系清淡之选, 少少咸,质地真系似食紧甜品 (听说可以美颜喔!)虽然已经好饱 不过都再叫左个杏仁炖蛋白炖蛋白系太甜啦 食完要食返个果盘 (咩道理?!)今餐感觉好美容!

未叫就有餐前小食
系菇菇同腐竹 清清地 食住等

条东星自己拣 隔离仲有个人㓥紧龙趸 现场表演?!
一上菜唔记得
蒸得老左少少 有d可惜
BTW 好多海鲜类都唔系餐牌度 自己落去拣啦!

栗子猪尾煲
栗子好入味好淋,碳水fans就会明其实仲好味过个猪尾!

虽然已经好饱 不过都再叫左个杏仁炖蛋白

炖蛋白系太甜啦 食完要食返个果盘 (咩道理?!)
果盘
今餐感觉好美容!