2024-10-24
燒肉一直係我地一家既最愛今次無意中發現上水 #yakinikuone 有$199 一人燒肉放題🍖燒肉套餐除左包左白飯(仲可以加錢升級紫菜玉子飯)麵豉湯 前菜,燒肉種類都有好多選擇,有黑豚肩片、五花肉、豚五花、雞髀肉等係蔬菜選擇仲有包包最愛既牛油金針菇,仲有蕃茄仔、菠蘿、雞髀菇、粟米、紫洋蔥同唔日本甜薯🍠你知啦🤣有時食得肉多,真係要叫啲菜黎解下油膩自己燒到攰攰地,除左放題佢地仲設有熟食燒蠔🦪($38/2隻)係特別推介😍超好食,當然仲有其他串燒類包括燒雞腎、鹿兒島和牛壽喜燒串、厚燒牛舌芯等只需要加少少錢,就可以食到,而且味道一樣出色😍而且性價比真係極高😍最後甜品方面我哋仲叫左個鹽味雪糕窩夫,輕輕燒左外層窩夫外脆內冷,果種口感上既刺激連包包都愛上😍#焼肉 #焼き肉#一人焼肉#串燒 #和牛 #燒鳥 #yakiniku #yakitori #酒場 #粉嶺美食#上水美食#九龍灣美食 #香港 燒肉關注組 #allyoucaneat #放題 #一人餐
今次無意中發現上水 #yakinikuone
有$199 一人燒肉放題🍖
你知啦🤣有時食得肉多,真係要叫啲菜黎解下油膩
自己燒到攰攰地,除左放題佢地仲設有熟食
只需要加少少錢,就可以食到,而且味道一樣出色😍
而且性價比真係極高😍
最後甜品方面我哋仲叫左個鹽味雪糕窩夫,輕輕燒左外層窩夫
外脆內冷,果種口感上既刺激連包包都愛上😍