2020-03-06
鑱咀萬萬歲!🙌🏻ChamZeoiLongLongLife🙌🏻🐭一嗚燒萬歲!..🐭餐廳行樸素和式風格,簡約舒適,感覺整齊衛生。最近在做6折優惠(酒類除外),非常低食,而且服務細心,絕對值得更多關注!..🐭食物選擇非常多,小食丶炸物丶蔬菜、海鮮一應俱全!除咗日式亦融合咗港式風味!亦有多款清酒丶果酒丶啤酒!..🐭甲羅燒 $108 (六折$64.8)賣相👅👅👅👅👅味道👅👅👅👅👅口感👅👅👅👅👅份量👅👅👅👅👅性價比👅👅👅👅👅賣相漂亮,真材實料,超多蟹膏!..🐭 螺肉青瓜 $43 (六折$25.8)賣相👅👅👅👅👅味道👅👅👅👅👅口感👅👅👅👅👅份量👅👅👅👅👅性價比👅👅👅👅👅份量驚人,螺肉大大粒,下面好多青瓜粒。醬汁濃郁,加咗辣椒粉非常嘢味!..🐭冰燒波蘿 $56 (六折$31.8)賣相👅👅👅味道👅👅👅👅👅口感👅👅👅👅份量👅👅👅👅👅性價比👅👅👅👅非常特別!燒完的波蘿再拿去冰顛,外層再塗上一層甜薯糖醬,誠意之作!..🐭芝麻雞翼 $49 (六折$29.4)賣相👅👅👅👅👅味道👅👅👅👅👅口感👅👅👅👅👅份量👅👅👅👅👅性價比👅👅👅👅👅外層香脆,裏面肉質嫩滑,而且一啲都唔油膩!..🐭翠肉瓜 $35 (六折$21)賣相👅
ChamZeoiLongLongLife🙌🏻
🐭一嗚燒萬歲!
🐭甲羅燒 $108 (六折$64.8)
性價比👅👅👅👅👅
賣相漂亮,真材實料,超多蟹膏!
🐭 螺肉青瓜 $43 (六折$25.8)
性價比👅👅👅👅👅
🐭冰燒波蘿 $56 (六折$31.8)
口感👅👅👅👅
性價比👅👅👅👅
🐭芝麻雞翼 $49 (六折$29.4)
性價比👅👅👅👅👅
外層香脆,裏面肉質嫩滑,而且一啲都唔油膩!
🐭翠肉瓜 $35 (六折$21)
味道👅👅👅
口感👅👅👅
性價比👅👅👅👅👅
一串翠肉瓜有6片,超級低食!但略為燒得唔夠香..
🐭生燒牛舌芯 $48 (六折28.8)
味道👅👅👅
口感👅👅
份量👅👅👅
性價比👅👅👅
少許失望,太多根,肉質好韌,亦係燒得唔夠香..
🐭食神鼠到一鳴燒一遊,拜~