2009-01-07
跑完步,運動完,吸收得比較最好,拿拿林食番個早餐先.沙嗲牛面 - 有d茶餐廳,d沙嗲牛會係凍ge,好彩,呢間唔係.厚多士 - 鐘唔鐘意就好個人喇,不過個人都覺得OK GE! 又唔太硬~ 咁可以食一啖奄列,又食一啖多士,梅花間竹~白汁磨菇奄列 - d蛋就煮得唔錯喇,但係白汁.....如上一篇所講,好似唔太融,加上覺得什菌(其實都係得磨菰姐)唔係話好夾,個人始終都係覺得腸,火腿夾d.可能因為咁樣食法會顯得d菰好無味~但之前試過午市同下午茶,都係$2X-$4X(所以佢有d ge下午茶完全唔係tea價),份量都係同早餐差唔多,或者更少;$2X的下午茶唔係話特別好味or平;$3X一碟揚州炒飯的話,向附近求其都有幾間平$10......服務就冇乜特別,但d所謂ge4人桌真係迫到嘔,要搭木台就直情好好笑,地下亦都唔係咁乾淨.所以總結都係早餐都仲會去(感覺上未到午市仍乾淨d).
所以總結都係早餐都仲會去(感覺上未到午市仍乾淨d).