2019-03-06
知道呢排都會入上水,一早search定open rice上水有乜好食,啱食既就收起佢先😂睇到有間串燒,click入去D相吳錯,鐘意食串燒既我一定吳會放過😂😂😂———————————————————-先來個燒韮菜,夠味又夠辣,孜然味道又夠香👍再黎個燒菠蘿,又甜又多汁😋孜然雞翼——-燒得皮脆肉嫩,燒工一流👍煙肉番茄——-又係脆卜卜,好味👍🐔軟骨——-我至愛吃,好味✌️多春🐟——又係燒得皮脆肉嫩,又多春,正😋羊肉串——呢個麻麻,無乜驚喜😅牛肋骨串——朋友話呢個一般🙃羊扒燒得好香口,面頭燒得夠,入面肉嫩肉汁又夠👍👍燒青魚,燒工真係一流,皮脆肉吳會(鞋)其實已經好飽,但忘了吃原條燒茄子🍆,又再叫,孜然蒜蓉辣汁,實在好食😋😋食親串燒就停吳到口,鐘意食魚既我又再燒多條黃花,又要讚下師父,皮脆肉滑,頂瓜瓜👍👍食埋燒粟米,飽到上心口😂😂😂食完飲埋罐汽水,飽到😅😅😅兩條友341埋單,食左左甘多嘢😂😂價錢合理,抵食✌️✌️
———————————————————- 先來個燒韮菜,夠味又夠辣,孜然味道又夠香👍 再黎個燒菠蘿,又甜又多汁😋 孜然雞翼——-燒得皮脆肉嫩,燒工一流👍
煙肉番茄——-又係脆卜卜,好味👍
🐔軟骨——-我至愛吃,好味✌️
多春🐟——又係燒得皮脆肉嫩,又多春,正😋
羊肉串——呢個麻麻,無乜驚喜😅
牛肋骨串——朋友話呢個一般🙃 羊扒燒得好香口,面頭燒得夠,入面肉嫩肉汁又夠👍👍 燒青魚,燒工真係一流,皮脆肉吳會(鞋) 其實已經好飽,但忘了吃原條燒茄子🍆,又再叫,孜然蒜蓉辣汁,實在好食😋😋 食親串燒就停吳到口,鐘意食魚既我又再燒多條黃花,又要讚下師父,皮脆肉滑,頂瓜瓜👍👍
食埋燒粟米,飽到上心口😂😂😂
食完飲埋罐汽水,飽到😅😅😅
兩條友341埋單,食左左甘多嘢😂😂
價錢合理,抵食✌️✌️