2024-09-01
/天水圍隱蔽居酒屋/ 🔔千葉鳥之前食過荃灣分店好多次,覺得食物質素幾好,之後發現原來喺天水圍都開咗兩間,今日就嚟試吓佢嘅下午茶,望到餐牌覺得價錢好抵食。·Cp值很高的下午茶·🌙松 $48<<一款麵食+小食+飲品>>•雞排烏冬配蟹籽沙律烏東幾彈湯底都幾濃冇咁多油就更perfect 🫶🏽⚜️楠 $48 《胡麻櫻花蝦冷讚岐烏冬配火腿 》配壽司+飲品夏天食好正🤤🤤烏冬夠彈牙😋男仔食份量都夠😆櫻花蝦香味配上其他配料食幾正😋🍣油甘魚壽司 $32有兩件的正正常常 唔會腥🥟棒棒軟骨餃子 $42炸得夠脆身~又唔太油係韮菜餡料配上酸酸地既汁幾開胃😆之前一直都係夜晚黎食飯,貪位置夠方便,可以同朋友食飯飲杯酒吹下水,估唔到下午茶質素都幾好。而且呢到環境夠闊落,裝修好有日本風🤩好啱同屋企人或者一班朋友嚟食飯😆佢哋仲有每日嘅時令推介,根據每日新鮮嘅食材而訂,有機會係鮮魚刺身、生蠔等。🍴千葉鳥 天水圍天瑞路77號天澤商場1樓113E號舖.營業時間:11:30-21:45
·Cp值很高的下午茶·
🌙松 $48