2024-05-26 1107 瀏覽
未開門已經有人龍既出現, 每日都會有唔同口味既Bagel出爐, 最搶手既絕對係5月限定既菠蘿包, 開門未夠一個鐘已經賣曬😳 店內有堂食既位置不過唔多, 所以大部分既人都買外賣, 所以想食到心儀款式真係要早啲黎😎菠蘿包芝士火腿貝果🥯($55)脹卜卜既菠蘿包面頭有甜而不膩既Crumble食既時候會比較邐迤, 包好鬆軟, 包裹住一片微融既芝士同火腿, 冇得輸既配搭😍紅莓粒粒芝士🧀($40)貝果外脆內軟, 包體本身帶有少少鹹味, 包住少量果肉同鹹芝士粒, 鹹鹹甜甜幾特別🤩發酵牛油北海道粟米🌽($40)貝果表層佈滿一層味粉, 味道似粟米波波零食, 中間包住粟米粒, 好好食🥰靜崗皇冠蜜瓜卷蛋🍰($68)蛋糕夠濕潤, 中間既忌廉輕盈軟滑, 蜜瓜肉好清甜多汁, 好正😋黑芝麻蜂蜜豆乳🥛($40/$52)有熱同凍既選擇, 揀左熱飲既呢杯豆乳芝麻味幾濃郁, 好暖胃舒服😌呢度既Bagel係有啲驚喜, 絕對會Encore, 如果堂食唔想自己分Bagel咁麻煩可以搵店員幫你切開😎

菠蘿包芝士火腿貝果🥯($55)

紅莓粒粒芝士🧀($40)

發酵牛油北海道粟米🌽($40)

靜崗皇冠蜜瓜卷蛋🍰($68)

黑芝麻蜂蜜豆乳🥛($40/$52)

2024-05-25
$170 (早餐)
  • 菠蘿包芝士火腿貝果
  • 紅莓粒粒芝士
  • 發酵牛油北海道粟米
  • 靜崗皇冠蜜瓜卷蛋
2024-05-17 1107 瀏覽
看到大家都說”午夜麵包俱樂部”以前是網店,為什麼我這麼愛吃會不知道啊?!😳😳😳直到最近它在大坑非常高人氣,我才發現也來得及(幸好)🤩有留意開ig都知道,每到中午貝果就完售了,因為貝果都是過夜冷凍發酵,加上店主一人肩負烘焙工作,所以賣完就沒貨,今天一早過來等開店,排第二✌🏻。我點了今個月限定的”菠蘿包芝士火腿貝果” $55就是芝士火腿Bagel上加了菠蘿包的曲奇皮,店員會烤熱貝果,拍照了一陣子,入口芝士還是半溶,包體煙靭度非常好,拉扯咬開好好嚼,𥚃面軟熟帶濕度,菠蘿皮香脆,吃著鹹鹹甜甜的,整個是很。好。吃😲😲😲朋友仔點了”蛋沙律三明治貝果” $45她的評語是吃過最好吃的Bagel👍🏻飲品”小山園抹茶鮮奶”(燕麥奶) $45沒有非常回甘香濃,不過配上可愛的杯子還是得了我心💓順帶一提,外帶的包裝紙,紙袋的貓咪、麵包圖案也是出自店主朋友的設計,可愛又吸睛,值得支持💪🏻

看到大家都說”午夜麵包俱樂部”以前是網店,
為什麼我這麼愛吃會不知道啊?!😳😳😳
直到最近它在大坑非常高人氣,
我才發現也來得及(幸好)🤩

菠蘿包芝士火腿貝果
小山園抹茶鮮奶(燕麥奶)
有留意開ig都知道,
每到中午貝果就完售了,
因為貝果都是過夜冷凍發酵,
加上店主一人肩負烘焙工作,
所以賣完就沒貨,
今天一早過來等開店,排第二✌🏻。
我點了今個月限定的”菠蘿包芝士火腿貝果” $55
就是芝士火腿Bagel上加了菠蘿包的曲奇皮,
店員會烤熱貝果,
拍照了一陣子,入口芝士還是半溶,
包體煙靭度非常好,
拉扯咬開好好嚼,
𥚃面軟熟帶濕度,
菠蘿皮香脆,
吃著鹹鹹甜甜的,
整個是很。好。吃😲😲😲

朋友仔點了”蛋沙律三明治貝果” $45
她的評語是吃過最好吃的Bagel👍🏻

飲品”小山園抹茶鮮奶”(燕麥奶) $45
沒有非常回甘香濃,
不過配上可愛的杯子還是得了我心💓

順帶一提,
外帶的包裝紙,紙袋的貓咪、麵包圖案也是出自店主朋友的設計,
可愛又吸睛,
值得支持💪🏻

2024-05-17
菠蘿包芝士火腿貝果
2天前 0 瀏覽
🥯🥖高質麵包小店當你食完正餐攬住個肚 都覺得麵包香甜品正 咁佢真係個好東西🤓🫶🏻🥯菠蘿包芝士火腿Bagel 整過bagel就更加欣賞你既bagel hahahhaaha🙈外皮脆 包體有bagel既煙韌但唔會咬到牙骹軟 菠蘿皮全用豬油唔同牛油 多重口感非常滿足☺️🥖原味/黑松露/明太子鹽捲鹽捲食得多 新鮮出爐既少食 黑松露味既未食過! 外好脆內好軟! 入面溶左既牛油令包體creamy左! 似芝士! 黑松露醬都毫不吝嗇咁落 好足料!😍 難怪出爐三分鐘賣曬 💁🏻‍♀️🍰開心果roll cake用The Nutter Company開心果醬點會唔好食呀?小店經營 老闆娘親自整包 冷凍發酵 啖啖都是心機💛
🥯🥖高質麵包小店

🥯菠蘿包芝士火腿Bagel

🥖原味/黑松露/明太子鹽捲

🍰開心果roll cake

小店經營 老闆娘親自整包 冷凍發酵 啖啖都是心機💛
趕上在8月的最後一天吃到當月限定口味的「港式沙嗲牛」貝果~!(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 牛肉用上巴西牛柳 很入味!真的很有茶餐廳的沙嗲牛味道🙂‍↔️ Bagel質感輕柔煙靭 濕潤度也剛剛好~ 「日式蛋沙律三文治」很好吃!!滿滿的蛋沙律餡料!爆餡吃得我滿嘴都是🤣~甜品點了一個自家製焦糖布甸 奶香濃郁 口感很順滑!🍮吃過bagel後剛好碰上新鮮出爐的原味奶油鹽卷 立即外帶一個回家🙂‍↕️全店只有一款咖啡 沒有熱啡只有冷萃咖啡 ☕️ 咖啡用上生昌焙豆的啡豆沖煮 當天是我喜歡的埃塞俄比亞豆呢~好喝~!ෆ 港式沙嗲牛bagel ෆ 日式蛋沙律三文治 bagelෆ 自家製焦糖布甸ෆ Cold Brew 期待他們9月的新口味~!(๑¯∀¯๑)

甜品點了一個自家製焦糖布甸 奶香濃郁 口感很順滑!🍮

全店只有一款咖啡 沒有熱啡只有冷萃咖啡 ☕️

ෆ 港式沙嗲牛bagel
ෆ 日式蛋沙律三文治 bagel
ෆ 自家製焦糖布甸
ෆ Cold Brew

期待他們9月的新口味~!(๑¯∀¯๑)
2024-08-31
早餐
  • 日式蛋沙律三文治
  • 自家製焦糖布甸
♡◌ ◍ ◯ ⊙ ◌✐ 𝙍𝙚𝙫𝙞𝙚𝙬.📍 Midnight Bread Club 午夜麵包俱樂部𝕃𝕠𝕔𝕒𝕥𝕚𝕠𝕟: #breadaholic_taihang𝕋𝕪𝕡𝕖: #breadaholic_bakery #breadaholic_bagel .❅ 𝐂𝐫𝐚𝐧𝐛𝐞𝐫𝐫𝐲 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 紅莓粒粒芝士($40)  ❅ 𝐕𝐞𝐥𝐢𝐜𝐡𝐞 𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 比利時朱古力($45)  ❅ 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐌𝐮𝐬𝐡𝐫𝐨𝐨𝐦𝐬 黑松露菇菇($48)  ❅ 𝐌𝐞𝐧𝐭𝐚𝐢𝐤𝐨 & 𝐏𝐨𝐭𝐚𝐭𝐨 明太子薯仔($42)  ❅ 𝐁𝐮𝐭𝐭𝐞𝐫 & 𝐂𝐨𝐫𝐧 發酵牛油北海道粟米($40)  ❅ 7月限定 – 𝐁𝐥𝐮𝐞𝐛𝐞𝐫𝐫𝐲 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 藍莓忌廉芝士.//𝘔𝘪𝘥𝘯𝘪𝘨𝘩𝘵 𝘉𝘳𝘦𝘢𝘥 𝘊𝘭𝘶𝘣 is no doubt the most popular bagel shop in Hong Kong these days, evidenced by their daily empty bagel shelves (´▽` )ノ They have recently re-opened t

◌ ◍ ◯ ⊙ ◌
✐ 𝙍𝙚𝙫𝙞𝙚𝙬
📍 Midnight Bread Club 午夜麵包俱樂部
𝘔𝘪𝘥𝘯𝘪𝘨𝘩𝘵 𝘉𝘳𝘦𝘢𝘥 𝘊𝘭𝘶𝘣 is no doubt the most popular bagel shop in Hong Kong these days, evidenced by their daily empty bagel shelves (´▽` )ノ They have recently re-opened their online order service, and thanks to that I finally get to try out all the flavours from the July menu!! Bagels had a stretchy and chewy texture after reheat, with the right amount of filling to give the perfect balance (*¯︶¯*) My personal favourites are the 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐌𝐮𝐬𝐡𝐫𝐨𝐨𝐦𝐬 and 𝐁𝐮𝐭𝐭𝐞𝐫 & 𝐂𝐨𝐫𝐧 – both are super delicious and aromatic!! But i would probably prefer visiting their Taihang store in person next time given that the bagels are not cheap, dine in + trying their desserts might make it more enjoyable ⸜( ´ ꒳ ` )⸝♡︎
最近貝果界人氣天花板絕對非午夜麵包俱樂部莫屬, 經常未到下午就賣清光( ´▽` )ノ 感謝搞手朋友安排網上預訂, 總算把7月菜單上的所有口味都試了一遍!! 翻熱後口感煙韌, 外皮有拉扯度, 內層加上配料後濕潤鬆軟(*¯︶¯*) 最推介黑松露菇菇和牛油粟米味 – 兩款都超香口, 餡料和包體份量平衡得剛好(如果貝果太爆餡包體會不好吃的!), 咸包控一定會喜歡⸜( ´ ꒳ ` )⸝♡︎ 不過以訂購貝果來價錢不便宜, 下次還是找個機會到訪大坑門市, 感受一下小店可愛的氛圍+試看看甜品類!
◌ ◍ ◯ ⊙ ◌
2024-06-26 731 瀏覽
試試大坑新開bagel專門店 有近10款口味 吸引去試試 呢次平日中午去到都唔少人 如果堂食要買多一杯飲品.最平⭐️原味bagel $28呢次試試⭐️明太子薯仔味$42👎🏻搣開幾煙靭 但中間明太子餡超級少😖賣$42個幾貴 真心唔值⭐️比利時朱古力$45中間朱古力量比較多 貫通成個包甜度唔算高 比起明太子好好多以朱古力bagel嚟講 絕對可以做得更好.店員有主動問客人要唔要翻熱店舖環境比較細 堂食位置唔多..#午夜麵包俱樂部 (大坑)地址:大坑京街22號地舖.⭐️評分:味道:3/5環境:3/5服務:3.5/5抵食:2/5.(‼️記住Like同分享 係我繼續搵好嘢動力 感謝支持🙏🏻).
最平⭐️原味bagel $28
甜度唔算高 比起明太子好好多
以朱古力bagel嚟講 絕對可以做得更好
店員有主動問客人要唔要翻熱
店舖環境比較細 堂食位置唔多
#午夜麵包俱樂部 (大坑)
地址:大坑京街22號地舖
⭐️評分:
味道:3/5
環境:3/5
服務:3.5/5
抵食:2/5
2024-06-13 546 瀏覽
2個bagel 竟然要成舊水加個膠袋要5蚊仲要硬到咬吾開去日本食好了搶$$$$的bagel 店間鋪又細又窄難為入面堂食既人我2點去到得返咖哩味了 難食難食以後不想去了
2個bagel 竟然要成舊水
間鋪又細又窄
難為入面堂食既人
我2點去到得返咖哩味了 難食難食
以後不想去了

我諗呢間都唔需要我多介紹🥯🥖近日大坑極人氣𝑏𝑎𝑘𝑒𝑟𝑦: 午夜麵包俱樂部☽ ☕︎︎平日11點幾嚟到好彩有位聽講假日嚟通常中午就賣哂貝果 非常受歡迎! 堂食會幫你翻熱 貝果外脆內煙靭 有鹹有甜選擇 都係岀面唔易見到嘅口味𝟻月仲有限定味道菠蘿包芝士火腿嘢飲𝑢𝑛𝑒𝑥𝑝𝑒𝑐𝑡𝑒𝑑𝑙𝑦好飲有幾款都好想試(° ͜ʖ ͡°) 下次下次𝑶𝒓𝒅𝒆𝒓𝒆𝒅♒︎ 明太子薯仔貝果♒︎ 黑松露菇菇貝果♒︎ 日式蛋沙律三文治貝果 (外帶)♒︎ 黑芝麻蜂蜜豆乳♒︎ 小山園抹茶鮮奶希望下次食到奶油鹽捲! ⁂📍午夜麵包俱樂部 𝐌𝐢𝐝𝐧𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐝 𝐂𝐥𝐮𝐛香港大坑京街22號#eatwithrachel大坑 #大坑美食 #大坑cafe #hongkongbagel #bagel
我諗呢間都唔需要我多介紹🥯🥖
近日大坑極人氣𝑏𝑎𝑘𝑒𝑟𝑦:
午夜麵包俱樂部☽ ☕︎︎
平日11點幾嚟到好彩有位
聽講假日嚟通常中午就賣哂貝果 非常受歡迎!

堂食會幫你翻熱 貝果外脆內煙靭
有鹹有甜選擇 都係岀面唔易見到嘅口味
𝟻月仲有限定味道菠蘿包芝士火腿

嘢飲𝑢𝑛𝑒𝑥𝑝𝑒𝑐𝑡𝑒𝑑𝑙𝑦好飲
有幾款都好想試(° ͜ʖ ͡°) 下次下次

𝑶𝒓𝒅𝒆𝒓𝒆𝒅
♒︎ 明太子薯仔貝果
♒︎ 黑松露菇菇貝果

♒︎ 日式蛋沙律三文治貝果 (外帶)

♒︎ 黑芝麻蜂蜜豆乳

♒︎ 小山園抹茶鮮奶

希望下次食到奶油鹽捲! ⁂

📍午夜麵包俱樂部 𝐌𝐢𝐝𝐧𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐝 𝐂𝐥𝐮𝐛
香港大坑京街22號
2024-06-03 385 瀏覽
📍Midnight Bread ClubHad my eyes on this popular bagel shop and finally a sunny weekend to get to Tai Hang to check it out. It opens at 11, we arrived at 11.10am and it was packed full of people. As the space is quite limited, it does take quite a while for each customer to order, pay and served. We were lucky enough to get a seat inside but be prepared that it is very small and it is very unlikely for you to grab a seat insides. One drink per person which is reasonable. The drinks were fine. For
📍Midnight Bread Club

For the bagels, we tried their cranberry cheese and egg salad bagels. I liked their bagel texture. They do have the crisp for the outer layer after being warmed. The cheese doesn’t have any cheese pull but it does have a good cheese taste. The egg salad is yummy but it’s very not eating friendly! The egg salad basically drops everywhere, especially with the chewy bagel texture, it’s difficult to eat. Love their honey miso cream cheese! A must add!

Staff are super friendly despite being very busy! Next time I think I better buy for take away so I can reheat it at home to make a crispier texture.

Price: HK$100 pp

Revisit: 8/10

2024-05-21 270 瀏覽
終於等到 午夜麵包俱樂部 在大坑開設第一間實體店了!走進店內,第一眼看到的便是琳瑯滿目的麵包櫃,是日貝果、奶油鹽卷和蛋糕捲一覽無遺,讓人垂涎欲滴。店內裝潢及木工皆親自製作,搭配千禧年代的台灣流行樂,營造出溫馨懷舊的氛圍。作為蛋沙律愛好者,當然點了一份 日式蛋沙律三文治。三明治選用有鹽牛油貝果,內裡煙韌,外殼鬆脆。蛋沙律份量十足,蛋粒豐富,醬汁幼滑濕潤,簡單的滋味卻讓人回味無窮。Midnight Bread Club has opened its first store in Tai Hang with their sourdough bagels, butter rolls and roll cakes. The Japanese Egg Salad bagel sandwich is a must-have for egg salad lovers, in which the bagel got chewy inside while crispy on the outside. The simple flavour is so good that you’ll be craving
日式蛋沙律三文治
Midnight Bread Club has opened its first store in Tai Hang with their sourdough bagels, butter rolls and roll cakes. The Japanese Egg Salad bagel sandwich is a must-have for egg salad lovers, in which the bagel got chewy inside while crispy on the outside. The simple flavour is so good that you’ll be craving more.
日式蛋沙律三文治
2024-05-11 287 瀏覽
新開既舖堂食n外賣安排人太多有點混亂 😕而且非常逼咁🤔同埋味道選擇好似唔係好夠多個明太子bagel較為失望 切開裡面實在比較少 反而我like原味多d 算係唔錯希望可以越做越好再改善下但喺threads到見到店方放左其他客人嘅意見甘話人惡意攻擊 🤣其實只係想比下意見 甘樣會令客人好卻步 所有人都有唔同嘅standard難道唔可以俾評語? 其實小店真係支持既 我都認為bagel三十幾蚊係ok既 不過店方態度甘樣我覺得要改善下唔係唔支持 不過有更多進步既位
新開既舖堂食n外賣安排

切開裡面實在比較少
反而我like原味多d
算係唔錯希望可以越做越好再改善下

其實只係想比下意見 甘樣會令客人好卻步
所有人都有唔同嘅standard難道唔可以俾評語?

唔係唔支持 不過有更多進步既位
早餐
由社交平台店起家的「午夜麵包俱樂部」在大坑開實體店啦~ ヾ(*´∀`)ノ每天新鮮製作限量Bagel🥯和麵包🥐店內也有少量坐位🪑 可以坐著慢慢享用想買的要趁早來 經常在平日下午就售罄Bagel😭不過鹽麵包🥐通常在3-4點出爐遲來也有包包吃~~ ദ്ദി˙◡・) 讚今次有緣吃了 #明太子鹽麵包🥐外微脆內鬆軟 搭合微咸的明太子層次分明 很!好!吃!(ฅ'ω'ฅ)♪他家的品牌LOGO設計 和台灣插畫家 @haloochichi 繪畫的T-shirt 都是我喜歡的風格♡( ॑˘ ॑* ) ⁾⁾ 可愛又活潑的𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙬𝙚 𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧𝙚𝙙…𓊓 明太子鹽麵包 $25𓊓 黑芝麻蜂蜜豆乳 $45𓄲𓄲𓄲🥯 午夜麵包俱樂部 @midnight.bread.club📍大坑京街22號地舖🕰️ Weekday 11:00-19:00 / Weekend 11:00-20:00
由社交平台店起家的「午夜麵包俱樂部」
在大坑開實體店啦~ ヾ(*´∀`)ノ
每天新鮮製作限量Bagel🥯和麵包🥐
店內也有少量坐位🪑 可以坐著慢慢享用

想買的要趁早來 經常在平日下午就售罄Bagel😭
不過鹽麵包🥐通常在3-4點出爐
遲來也有包包吃~~ ദ്ദി˙◡・) 讚

今次有緣吃了 #明太子鹽麵包🥐
外微脆內鬆軟 搭合微咸的明太子
層次分明 很!好!吃!(ฅ'ω'ฅ)♪

他家的品牌LOGO設計
都是我喜歡的風格♡( ॑˘ ॑* ) ⁾⁾ 可愛又活潑的

𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙬𝙚 𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧𝙚𝙙…
𓊓 明太子鹽麵包 $25
𓊓 黑芝麻蜂蜜豆乳 $45

𓄲𓄲𓄲

📍大坑京街22號地舖
2024-05-07 283 瀏覽
店主專登去寶島學整包不在講對於材料要求亦非常高牛油用上貴價Isigny 🧈(賣飛佛!)麵包櫃都堅持由本地師傅設計同製造仲有店Logo, 熱飲杯, 外賣包裝, Tee, Stamp Card樣樣都令你想據為己有!誠意十足小店👍🏻對了!小店張印花卡記得要攞儲滿指定印花可以換包包🥯甚至可以有機會同店員玩猜拳一舖定輸贏✊🏻✌🏻✋🏻贏嘅話可以全單半價!聽落都覺得刺激!😆🔖 紅莓粒粒芝士紅莓乾超大粒包身煙韌得嚟保留到空氣感口感幾特別🔖 明太子薯仔🥔比較少見嘅口味一於試吓!薯仔大大粒好粉嫩、好墜手食時要搵隻碟/手兜住唔係你會後悔!😅❣️想影吓佢個麵飽櫃、等散咗第一輪客之後發現個櫃已經所剩無幾⋯😅❣️要𥄫實店家個社交平台更新供應情況

店主專登去寶島學整包不在講
對於材料要求亦非常高
牛油用上貴價Isigny 🧈(賣飛佛!)
麵包櫃都堅持由本地師傅設計同製造
樣樣都令你想據為己有!
誠意十足小店👍🏻

對了!小店張印花卡記得要攞
儲滿指定印花可以換包包🥯
甚至可以有機會同店員玩猜拳一舖定輸贏✊🏻✌🏻✋🏻
贏嘅話可以全單半價!
聽落都覺得刺激!😆

🔖 紅莓粒粒芝士
紅莓乾超大粒
包身煙韌得嚟保留到空氣感
口感幾特別

🔖 明太子薯仔🥔
比較少見嘅口味一於試吓!
薯仔大大粒好粉嫩、好墜手
食時要搵隻碟/手兜住唔係你會後悔!😅

❣️要𥄫實店家個社交平台更新供應情況
2024-05-07 288 瀏覽
由社交平台網店起家的🥯午夜麵包俱樂部🥯在萬眾期待下終於開了實體店一年前被她的bagel及品牌logo吸引有幸買到數量有限的貝果團店主好友善還送了兔年曲奇給我現在可以嚐到更多款新鮮製作的麵包當然要有心及有緣才能買到呢~有幸這次買到最愛的奶油鹽卷想不到連飲品都好好飲 喝下很舒服呢~期待下次能再買到好多包🥯🥐🥖。奶油鹽卷:原味/黑松露味/明太子味 。柚香金萱鮮奶。芝麻蜂蜜豆乳
由社交平台網店起家的🥯午夜麵包俱樂部🥯
在萬眾期待下終於開了實體店
一年前被她的bagel及品牌logo吸引
有幸買到數量有限的貝果團
店主好友善還送了兔年曲奇給我
現在可以嚐到更多款新鮮製作的麵包
當然要有心及有緣才能買到呢~
有幸這次買到最愛的奶油鹽卷
想不到連飲品都好好飲 喝下很舒服呢~
期待下次能再買到好多包🥯🥐🥖

。奶油鹽卷:原味/黑松露味/明太子味
。柚香金萱鮮奶
。芝麻蜂蜜豆乳
2024-05-05 272 瀏覽
今日屋企樓下見到新開左間bagel,老婆日日食fine print 食到悶,加上又好中意bagel,就試下新野。見到成40,50蚊一個bagel都嚇左。又唔係啲咩brand… 不過老婆想食就試下啦點知有啲中伏感 比較硬同乾,入面加啲餡落去就賣咁貴 性價好低,講真如果係20幾蚊都可以接受 先唔好講個餡個bagel同其他舖比較始終唔夠鬆軟亦唔係回彈性極佳既Bagel! 比人overrate得太勁了根本普通貨色真係幫襯只此一次,祝佢好運 感覺只係名過於實!
不過老婆想食就試下啦
點知有啲中伏感
比較硬同乾,入面加啲餡落去就賣咁貴
性價好低,講真如果係20幾蚊都可以接受
比人overrate得太勁了
根本普通貨色
真係幫襯只此一次,祝佢好運
感覺只係名過於實!