2024-11-30
半島漁港 - 馬鞍山烏溪沙站 🍽️今次嚟到半島漁港,真係一個超值嘅選擇!而家做緊一蚊小菜優惠,只需一蚊就可以食到一隻雞、燒鵝或者乳豬。我哋今晚叫咗一蚊一個例牌嘅燒鵝,由於係兩個人,所以叫咗一個例牌。🍗🦆🍲 鮮味四重奏:只需五百幾蚊,就可以享受以下幾個美味餸菜:- 超大嘅羊腩煲,滋味濃郁,羊肉嫩滑入味。🍲- 金針雲耳果皮蒸龍躉,魚肉鮮嫩,配搭金針、雲耳同果皮,味道豐富。🐟- 西蘭花斑球,斑球鮮美,西蘭花脆口,營養豐富。🥦- 頭抽豉油王蝦,蝦肉鮮甜,頭抽豉油嘅香味滲透每一口。🦐這幾個餸都非常好食,絕對值得一試。另外仲送咗糖水畀我哋,甜甜哋收尾,真係好滿足!🍧🍲 火鍋任食:特別提下,半島漁港仲有火鍋任食,送嘅海鮮拼盤非常豐富,仲有手切牛肉,質素非常高。大家可以認真咁睇下呢個半島漁港阿翁火鍋館嘅美食。🦑🥩📍 地址:馬鞍山馬鞍山烏溪沙路8號迎海薈地下2A號舖#半島漁港 #馬鞍山美食 #烏溪沙美食 #一蚊小菜 #燒鵝 #羊腩煲 #金針雲耳蒸龍躉 #西蘭花斑球 #豉油王蝦 #糖水 #火鍋任食 #海鮮拼盤 #手切牛肉 #香港美食 #餐廳推薦快嚟試下呢間高質素嘅餐廳,絕對唔會令你失望!🍽️😊✨
🍲 鮮味四重奏:
只需五百幾蚊,就可以享受以下幾個美味餸菜:
- 超大嘅羊腩煲,滋味濃郁,羊肉嫩滑入味。🍲
- 西蘭花斑球,斑球鮮美,西蘭花脆口,營養豐富。🥦
- 頭抽豉油王蝦,蝦肉鮮甜,頭抽豉油嘅香味滲透每一口。🦐
🍲 火鍋任食:
📍 地址:馬鞍山馬鞍山烏溪沙路8號迎海薈地下2A號舖
快嚟試下呢間高質素嘅餐廳,絕對唔會令你失望!🍽️😊✨