2024-12-26 142 瀏覽
轉了手後,一直沒試。終於今日找到機會一試,真的嚇一驚椅子邊,全是垃圾、塵等,但個位是你要坐下,如穿短褲,會掂哂大脾食物,簡直嚇一驚。吓,賣相差過,我在家中整,味道完全沒味(雞湯米粉)加喱牛,有點水準,合格
轉了手後,一直沒試。
終於今日找到機會一試,真的嚇一驚

加喱牛,有點水準,合格

咖哩
雞湯米粉
2024-12-26
咖哩
2024-11-27 184 瀏覽
開頭真係印象麻麻嘅,覺得性價比唔夠高,今日晏晝同夜晚嗰餐都幫襯佢原因我發覺佢貼地咗好多,特登睇吓佢本Menu,發現原來有好多特色菜,如果佢識得宣傳一下應該會有得做,外賣咗一個菠菜咖喱同埋印度波波球$38,印度波波球叫做Puri, 係一個炸碎咗嘅外殼另外入邊加薯仔洋蔥,薯仔有啲辣粉,另外嗰個汁水鹹酸,全部加埋一次過part入口,感覺好得意。但係令我印象最深刻嘅就係後面綠色嗰坺要收$88嘅菠菜咖喱,全素,入面有啲一嚿嚿嘅素芝士,嗰個加上印度薄餅$24真係食到唔停得口👍
香料脆炸球
香料脆炸球
2024-10-22 180 瀏覽
有日朋友聚會揀左呢間餐廳一入去聽啲音樂已經有好濃厚既印度氣氛老闆同待應哥哥都好熱情介紹有咩必食當日食左無骨雞,拉茶,咖喱雞,油酥餅,蒜香烤餅,菠蘿炒飯,仲送左個菠蘿薄餅比我地(勁好食)….. 不過啲相係朋友度😂樣樣都好食,估唔到有間咁好食既印度菜係屯門,於是乎隔多日再同老公去食,再食多次咖哩雞及牛,雞雞好嫰🤤 老闆話每隻肉配既咖喱都唔同,外行人既我地剩係見到一樣色😂可能辣度係有啲分別?anyway 都好食😂 油酥餅係必食😋😋😋😋下次等多啲人聚會再試下烤羊😋Btw第一次寫食評,咁好食既餐廳竟然無人講!!!
有日朋友聚會揀左呢間餐廳
一入去聽啲音樂已經有好濃厚既印度氣氛
老闆同待應哥哥都好熱情介紹有咩必食

Btw第一次寫食評,咁好食既餐廳竟然無人講!!!
2024-10-21
  • 薄餅
  • 無骨雞
2024-08-05 397 瀏覽
放工搵地方食晚餐老闆熱情介紹,就入去試吓叫咗個晚餐78有湯同脆餅,湯味道ok脆餅有少少驚喜,第一下咬落去差啲彈開咗,非常脆揀咗咖喱雞肉同印度薄餅咖喱雞肉味道不過不失重點係個印度薄餅好好食😋又大件仲包埋杯青檸梳打平民價錢晚餐嚟講,確實值得一試👍🏻下次可以試埋印度啤酒😃
放工搵地方食晚餐
老闆熱情介紹,就入去試吓
叫咗個晚餐78
有湯同脆餅,湯味道ok
脆餅有少少驚喜,第一下咬落去差啲彈開咗,非常脆
揀咗咖喱雞肉同印度薄餅
咖喱雞肉味道不過不失
重點係個印度薄餅好好食😋又大件
仲包埋杯青檸梳打
平民價錢晚餐嚟講,確實值得一試👍🏻

下次可以試埋印度啤酒😃
2024-07-26 534 瀏覽
今日放lunch去食,之前有去過以既。但今日再去就決不回頭。我坐低好快叫咗午餐菠蘿海鮮炒飯同汽水。後來也嚟咗其他食吃。隔離枱比我遲order食物,但卻快過我上菜。再等咗十分鐘,個老細一次過拎晒三碟炒飯出嚟。佢一次等齊單先做,我早入去同遲入既時間無異,已經火滾。點知碟飯只係微暖,所謂菠蘿海鮮炒飯,炒得勁濕!菠蘿同青豆勁多,菠蘿又酸到食.唔到。海鮮就硬離譜,成碟垃圾只有四至五粒碎到唔碎政雪蝦,拼埋勉強一隻半左右,跟住冇啦!所以祝佢"好生意",留名睇執笠!
2024-07-26
20 分鐘 (堂食)
2024-05-05 586 瀏覽
中午時分去食,一開始叫左野食之後,侍應通知凍奶茶要等耐少少,因為要煲水沖過,問侍應要等幾耐,又唔答人等幾耐。之後食完曬野,個侍應望到我哋個樣好似等緊啲野,先急急腳走去沖奶茶,好似唔記得咗我哋係差野飲示上。所以最後杯野係等左30分鐘以上先上到。仲要杯凍奶茶係冇味,好似比水溝到勁稀,淨係啲啲薑同奶味我哋叫左個咖哩配roti,佢又上左個飯黎,同侍應講,佢又好似唔知發生緊啲咩事咁男侍應比人嘅感覺就好似唔知發生緊咁咩事咁,完全唔似做緊人生意,希望可以改善下不過個咖哩係幾好食,幾有印度風味

不過個咖哩係幾好食,幾有印度風味
2024-04-27 491 瀏覽
今午點了兩個午餐泰式豬手肘配蔬菜和米飯,味道像是白烚再加上芡汁,而且豬手是涼的,有兩個半邊的烚蛋,幾條菜芯,淡而無味,芡汁無味得來還是有味精,另外請不要寄望咖啡是好飲的👌🏻泰式雞湯麵,雞肉像是白烚的,想像不到有這樣的泰國餐廳。難得的是竟有九折,埋單時,收錢十分生疏,都搞咗好耐。環境需好,但冷氣不足,略嫌焗悶。整體感覺就是外行人轉行做餐飲,又不著重食物品質,更不太理解顧客的需求。希望將來會改善營運方式及厨房的出品。本人給予真誠意見,望餐飲業能改善出品,港人自然會多消費。
今午點了兩個午餐

泰式豬手肘配蔬菜和米飯,

泰式雞湯麵,雞肉像是白烚的,想像不到有這樣的泰國餐廳。

希望將來會改善營運方式及厨房的出品。

本人給予真誠意見,望餐飲業能改善出品,港人自然會多消費。

週末好耐無去過屯門,無諗過食到咁有質素的青咖喱撘油酥餅!驚喜同開心滿足的一餐餐廳內外環境不錯,揸車🚗有停車場🅿️就輕鬆好多😌。天氣不錯,坐户外高枱,對住輕鐵屯門泳池站🚃,遠望青山視野廣闊,份外好feel! 😎仲要係寵物友善餐廳😍👍🏼🫶🏻,見到有人帶柴犬🐕光顧,感覺特別良好!所以必須留言支持😆,一直都有不少人帶小狗🐶經過!印度拉茶也不錯!港幣18蚊一杯,抵飲!帶有微薑味,風味夠又便宜!不過冇影相😅現在還有新張期間88折!值得推介試試!👍🏼
週末好耐無去過屯門,無諗過食到咁有質素的青咖喱撘油酥餅
!驚喜同開心滿足的一餐

所以必須留言支持😆,一直都有不少人帶小狗🐶經過!

現在還有新張期間88折!值得推介試試!👍🏼

青咖喱魚
油酥餅
2024-04-14
午餐
青咖喱魚
油酥餅
2024-03-24 227 瀏覽
機緣巧合咁去左御海灣果邊食飯見到呢間印泰冰室 試試印度菜食物選擇唔係話好多 主打都係雞 羊 魚今餐點了印度烤䱽魚及馬來西亞炒麵原條䱽魚烤焗 配上印度式薄荷醬及檸檬配搭都幾特別 無想像中咁重印度香料味炒麵配料有雞肉 蝦 微微香口 唔太油 坊間正宗印度菜唔太多 呢間值得一試p.s:新張期間有88折 優惠
機緣巧合咁去左御海灣果邊食飯
見到呢間印泰冰室 試試印度菜