2022-02-08
Japanese style all day breakfast 🇯🇵日式全日早餐 $148第一次是日式全日早餐,有別於傳統英式嘅all day breakfas,融入咗好多日本嘅元素,真係好特別啊,入面有燒西京比目魚🐟、野菜煮物、特色漬物、芝麻醬豆腐味飯團、炸油揚溫泉蛋🍳,成個組合新鮮、健康又好食😋Tuna minced roll 🍣 蔥粒吞拿魚腩蓉卷 $128呢款新推出嘅吞拿魚腩卷係壽司卷嚟㗎,一上到嚟個擺盤已經好靚😍,入面八舊嘅壽司卷有新鮮嘅吞拿魚蓉、青瓜、蟹柳、芝麻,配埋酸酸甜甜嘅千島醬,一舊一啖啱啱好又可以一次過食到晒咁多樣配菜,幾唔錯㗎!Cajun fried chicken wings 🍗 新奧爾良炸雞翼 $18Takoyaki 🐙日式章魚燒 $18上面嘅炸雞翼嘅外皮金黃色,外面卜卜脆又唔會太咸,入面嘅雞肉又滑又熱辣辣🔥,份量啱啱好可以同朋友share一齊食,下面嘅章魚燒同樣燒到香脆可口,入面有啲椰菜蓉、新鮮嘅章魚,配埋淡淡嘅薑味又幾香喎Daily soup 是日餐湯🥣 $18今日係我最鍾意嘅黑松露蘑菇忌廉湯🍄,個湯口感好creamy 同埋濃郁啊,黑松露味好重勁正,而且
日式全日早餐 $148
Takoyaki 🐙
日式章魚燒 $18
Daily soup
是日餐湯🥣 $18
今日係我最鍾意嘅黑松露蘑菇忌廉湯🍄,個湯口感好creamy 同埋濃郁啊,黑松露味好重勁正,而且成個湯又唔會太鹹,依個價錢來講性價比好高,值得推介呀👍🏻