2007-06-10 11 瀏覽
我中一食到而家26歲,味道冇變過!各位一定要食加哩雞排飯!!!!雞炸到好脆,加埋大量加哩汁,好好食.夜晚2人套餐 一個加哩加一個小菜都係66蚊,好抵.大埔極點推介.
我中一食到而家26歲,味道冇變過!

夜晚2人套餐 一個加哩加一個小菜都係66蚊,好抵.

大埔極點推介.
2007-05-15 10 瀏覽
我住左大埔咁多年..咖哩至尊依然咁好味....去食個lunch都只係$22...好大碟女仔的話,可以2個人食一個都ok...但舖面好細....多人既時候要等位..or坐出街外個人意見...食過呢度既咖哩都唔需要試沙爹果d....仲有...我覺得呢度既咖哩配飯好食...但係都係盡量唔好配粉麵啦...
我住左大埔咁多年..
咖哩至尊依然咁好味....
去食個lunch都只係$22...好大碟
女仔的話,可以2個人食一個都ok...
但舖面好細....多人既時候要等位..or坐出街外

2007-03-05 10 瀏覽
雖然呢間嘢細細,但食物(咖喱)(沙嗲)真係有水準,(咖喱)大、中、小辣任你揀,(沙嗲)又濃,好好味!
2007-02-18 7 瀏覽
咖哩好香濃,幾好味!!以前食小辣,都好辣,但係我覺得佢e+輕手左,我諗想食辣既人要食中辣!!!咖哩牛楠最好味,仲有唔同小菜,同屋企人一齊食有辣有唔辣!!=v=但係我覺得有d污糟,桌椅有點"黐立立",同埋試過飲過杯水有d怪味!!
2007-01-23 12 瀏覽
之前食過2-3次,d沙嗲汁我幾鍾意食,d飯太多喇,次次都食唔哂!但次次都唔問我要幾辣(因為我好鍾意食辣),佢\唔問我又唔記得要同佢\講要幾辣喎!!!上次食下午茶係好平呀$11一碗,但我bf碗咖哩牛腩面佢\覺得唔夠汁叫佢\俾多d,個女人話\"呢d細碗係咁少\",d汁可以食得你幾多呀阿姐,同埋次次d阿姐都掛住傾計,!服務態度唔得
2006-10-01 20 瀏覽
響咖哩至尊呢度食咖哩已經好多年了, 直到現在依然保持到一貫水準, 咖哩味非常香濃, 上星期又同女朋友黎呢度食野, 我當然食番咖哩啦, 所以叫左個咖哩班塊飯, 其實佢地既沙嗲亦不俗, 而女朋友就叫左個巴巴雞飯, 感覺亦唔錯, 有好多種醬料選擇的~誠意推介咖哩牛腩飯~!

誠意推介咖哩牛腩飯~!
2006-07-13 10 瀏覽
今天吃過這裡的curry, 雙拼很大碗(因為是分開上的)﹐有curry的香味但是最好就是吃了之後那股味道不會很重﹐久久不散....也很抵食﹗值得推介﹗
2006-06-26 26 瀏覽
雖然此餐廳其貌不揚, 唔起眼,但咖哩真係超級超級好味! 我叫左個lunch set, 只係廿三蚊!咖哩雞飯, 大辣嘩好夠辣好好味!!四個人食3個set 盛惠69大元!好好味我以後會成日去;]-但0的服務態度真係ok差入到去無位都唔理我地
雖然此餐廳其貌不揚,
唔起眼,
但咖哩真係超級超級好味!
我叫左個lunch set, 只係廿三蚊!
咖哩雞飯, 大辣
嘩好夠辣好好味!!
四個人食3個set 盛惠69大元!
好好味我以後會成日去;]

-但0的服務態度真係ok差
入到去無位都唔理我地
2005-11-18 21 瀏覽
其實居住大埔已十多年, 除了未到此吃過早餐外, 基本上午餐, 下午茶及晚餐, 堂食, 外賣都試過。先講食品質素, 堂食都幾好, 因為夠熱同大碟, 我本人喜歡較味食物, 所以覺得唔錯。但外賣就麻麻, 因為一來要等好耐, 二來佢地d 面唔知點解總係好林, 行幾步都未番到屋企已經林晒, 好難食, 同埋油好多。至於服務態度.........今時今日咁0既服務態度, 係應該俾隻黑豬啦, 我去買野, 幾位服務員竟然掛住自己傾偈, 仲要傾到我講到第五聲「唔該」先肯落單。而且佢地0既辣味分四級, 不過係落單時佢係唔會提你, 你唔出聲就唔會同你加辣, 但一般稍為有質素0既食肆侍應都會問聲「請問要幾辣」跟住俾個客人揀。至於價錢, 基本上係可接受, 尤其下午茶餐算幾抵食。但騎哩在於外賣, 個餐牌寫上外賣不收費, 但當你買外賣時, 佢又會計埋你個盒, 紙杯d 錢, 咁外賣不收費係咩意思?個侍應無答, 但照樣收番我外賣錢!真係唔知佢地想點!
2005-10-08 12 瀏覽
呢度d咖哩幾正,加埋分量又多,食得飽!!最抵既係竟然有得tim可樂!!如果你係飲可樂既話,你飲到半杯就會問你tim唔tim!呢個時候梗係tim,無理由有著數都唔要嘛!!除左飲可樂會幫你tim之外,其他飲品都應該會!!例如:你飲凍檸茶都會幫你tim架(你飲晒果陣),咁就變左一杯凍檸樂架啦!!
2005-09-26 20 瀏覽
我說的是這間的灣仔分店。咖哩分四級,有唔辣、小辣、中辣和最辣。我叫了雜菜咖哩﹝中辣﹞配薄餅。不夠五分鐘侍應便將食物遞上。咖哩味濃,配菜多,價錢合理。
2005-07-27 11 瀏覽
I went there for tea time with my friend last time. I ordered a curry pork chop noodles. It tastes pretty good and it only costs me $10! What a good deal! You can also add $5 to get a drink.
2005-07-13 9 瀏覽
食過2次~d咖哩豬扒飯都幾好味架~ (價錢合理)佢地忙果時......服務態度就......叫極都唔過黎.....要我自己攞刀叉開飯~一,一|||
食過2次~
d咖哩豬扒飯都幾好味架~ (價錢合理)
佢地忙果時......服務態度就......
叫極都唔過黎.....要我自己攞刀叉開飯~
一,一|||
2005-05-08 19 瀏覽
因為O系男朋友買外賣返黎食, 所以Don't know鋪頭環境,但O系Lee間鋪頭Dee咖喱真O系好好食,咖喱汁夠濃同好香,正!正!正!
2005-05-04 18 瀏覽
咖哩味好濃~雞扒加埋咖哩就真係冇得頂~價錢亦十分合理<br />可惜員工態度加差~地方亦不太清潔<br />所以通常都係去買外賣
可惜員工態度加差~地方亦不太清潔<br />
所以通常都係去買外賣