2023-06-14 294 瀏覽
基於信心每次去啟德站唐記買包,都唔會檢查有冇少或比錯,但係今日不幸地出咗事。比咗兩個包既錢,但係得返一個包。只怪自己粗心無留意。希望其他人買完之後睇下有冇比少大或比錯。
外賣自取
2022-05-08 500 瀏覽
上次買左麵包食 今次就試試買個飯食睇下點樣 好無味先首先講下個鳳爪 幾好味一如既往 街外的味道 鳳爪夠入味 味道足夠 幸好我叫了個飯 不然肯定會鹹 或者太少唔夠食另外一個人就係一個飯 涼瓜燜腩肉 與其講腩肉不如講排骨 不過豬肉都有在裡面 開始一打開以為只有汁 撈起發現真係有好多菜在裡面 腩肉比涼瓜多 至於飯就可能蒸得有d耐 所以覺得有點乾乾地 不過可以接受另外我外加了一個湯15蚊 當日的外加湯係蓮藕瘦肉湯 感覺湯水足料 有d火候好似家的味道 只能說 湯就沒點影相
上次買左麵包食 今次就試試買個飯食睇下點樣 好無味先

鳳爪
涼瓜燜腩肉
外賣自取
鳳爪
2022-02-04 101 瀏覽
最重要‼️係附近最方便 又少人排隊 一來到已經到我啦 唔會太多人 一叫就黎 菜肉包 先8蚊雞 唔會太貴 職員快手又禮貌 拎到手已經熱辣辣 剛剛好可以入口食得賣相一般 主要裡面全部都是餡料童叟欺
最重要‼️係附近最方便 又少人排隊
菜肉包