2024-01-19
啖啖燕窩🪺今日夜晚食完飯想食個健康又有益嘅甜品,即刻諗起啖啖燕窩,佢哋嘅甜品全部都係每日新鮮製造,好味又養顏❤️❤️我同朋友就揀咗芝士奶蓋燉蛋🍮$58 同埋 3.6牛奶木瓜燉雪燕$58,芝士奶蓋味道非常香濃,燉蛋質地都非常滑好有蛋香味!🐣另外3.6牛奶木瓜燉雪燕,牛奶味非常香,雪燕份量都幾多,有助滋潤皮膚,冬天真係要食多啲呀✨✨除咗即買即食嘅甜品之外,佢哋仲有出唔同嘅湯包同埋小食,啱晒買定啲擺喺屋企做儲備,咁平時宵夜就有着落啦!👍🏻👍🏻咁多款式入面我特別推介,膠原蛋白濃雞湯🐔$68 同埋 蒜辣雞翼尖🐔🧄$25,佢哋嘅濃雞湯,真係非常黏口,每一啖都覺得膠原蛋白🆙🆙🆙至於蒜辣雞翼尖,就非常惹味,宵夜必備!😍😍