2023-08-14 558 瀏覽
之前睇唔同嘅網上評論都話家寶漢堡好食,價錢又唔貴。今日特登出葵涌去試一試。.嘉寶漢堡既漢堡有好多選擇,有牛,雞,豬,蝦,羊同埋素食,好少漢堡包店有咁多肉類嘅選擇。只要鍾意食漢堡嘅你,一定選擇到你想食嘅漢堡。.牛魔王嘅我,今次叫咗雙層芝士牛堡,牛肉厚薄啱啱好,肉質唔會太乾,好juicy,加埋多層嘅芝士一齊食,不得了。.麵包外脆內軟,中間餡料又夠多同juicy,重要咁多料既漢堡包,只係$52,非常抵食。
2023-08-09 456 瀏覽
嘉寶漢堡一直都人氣旺盛,其實佢哋除左漢堡之外,仲有好多特色小食。早幾年聽人講過,炸雞轉用粟米片做外層脆漿嘅話,會略為健康啲,咁今日就等我來補充下蛋白質,叫個香脆粟米片炸雞啦,20蚊一共有6件,件件都大大舊咁,仲有幾款醬汁任你揀,簡直超滋味呀
2023-07-29 603 瀏覽
有好幾次想食蝦堡都無得賣,今次終於食到!真係好正!啖啖蝦肉,好彈牙!配埋個薯條同雞塊,好滿足!食完已經好想再食下一次。以後都要叫蝦堡,希望食完今次好快再可以食下一次。
有好幾次想食蝦堡都無得賣,今次終於食到!
真係好正!
啖啖蝦肉,好彈牙!
配埋個薯條同雞塊,好滿足!
食完已經好想再食下一次。
以後都要叫蝦堡,希望食完今次好快再可以食下一次。
2023-07-18
外賣自取
2023-07-09 840 瀏覽
嘉寶漢堡是一家位於葵芳的漢堡店,提供美味的漢堡和快餐選擇。我來到這裡品嚐了他們的漢堡。嘉寶漢堡的菜單上有各種不同口味的漢堡供選擇。他們的漢堡用料新鮮,包裝精美。我嚐過他們的經典牛肉漢堡,肉質鮮嫩多汁,加上新鮮蔬菜和醬料的搭配,味道非常美味。此外,他們還有其他口味的漢堡,像是雞肉、豬肉和蔬菜漢堡等等,每一種口味都有其特色和風味。無論你喜歡哪種口味的漢堡,嘉寶漢堡都能滿足你的口味需求。除了漢堡,嘉寶漢堡還提供其他的快餐選擇,像是炸雞、薯條和沙拉等等。我嚐過他們的薯條,外酥內軟,味道香脆可口。他們的快餐品質不錯,是一個不錯的選擇。餐廳的環境和服務也值得一提。嘉寶漢堡的店內裝潢簡潔,座位寬敞舒適。

2023-06-21
2023-07-05 734 瀏覽
我叫左雙層芝士牛肉漢堡$52,牛肉非常非常之厚它有著多層次的口感和豐富的味道多汁:雙層芝士牛肉漢堡的牛肉餅非常多汁,加上多層芝士和其他配料,讓整個漢堡吃起來非常濕潤而滋潤。牛肉餅經過烤制後,表面被烤得略微焦香,這使得整個漢堡散發出一種誘人的香氣。雙層芝士牛肉漢堡中有多層芝士,質地濃郁、口感豐富,這使得整個漢堡味道更加豐富多樣。漢堡中的番茄和生菜等配料,質地香脆,為整個漢堡增添了不同的口感層次。雙層芝士牛肉漢堡的味道非常豐富,牛肉餅、芝士、番茄、生菜等配料的組合,讓整個漢堡有著多層次的味道,令人回味無窮,讓人一試難忘。如果你喜愛漢堡和牛肉可以試吓

2023-06-19 879 瀏覽
「葵涌以北係100毛嘅,葵涌以南嘅係試當真嘅,嘉寶都係試當真嘅」~channel需要搬》 (試當真,2022)九龍長大的me一聽係完全唔知邊位嘉寶嘅😹😹😹但本住一個盲撐毛嘅衝勁😂明明已經食左一個好L辣嘅口水雞飯,已經痾左三篤💩,做event經過都係決定買一個過過口癮😂😋其時係未有嘉寶分店嘅出現嘅🤓好啦你地講到曉飛咁,我又食個基本盤🍔基本盤漢堡 $28🍔咁我食左飯家嘛,就冇嗌餐冇嗌加大冇嗌盛啦嘗個鮮姐💩簡單描述:好好味。👍🏻其實我自己戒左老麥都有成7年左右一開始係因為福喜地溝油單野+食完真係會肚痾,之後發現其實冇左老麥人生都冇咩缺失,咁從此就好少接觸漢堡了一係就食嗰啲超大份又勁貴嗰啲一隻手揸得曬嘅😂就真係冇乜了嘉寶漢堡食落有老麥嗰份爽,冇老麥嗰份負擔🥳💃🏻🕺🏻💃🏻🕺🏻個包其實都整得幾香口,包質都幾鬆軟,然後個厚切番茄同大大塊生菜,見到啦,新鮮,正。塊肉值得講吓,佢個質感有少少似紅磡元祖手工漢堡扒之父時新嘅口感,鬆軟又有肉味,仲有少少入口即化😂有啲日式feel食落真係唔錯😂怪唔得大家都要爭住割據😂唯一一樣就係我食個基本盤係有一個空氣感喺度,ie.食左啖空氣咁😂當snack食一流,但正餐我諗

九龍長大的me一聽係完全唔知邊位嘉寶嘅😹😹😹
其時係未有嘉寶分店嘅出現嘅🤓

好啦你地講到曉飛咁,我又食個基本盤
🍔基本盤漢堡 $28🍔
咁我食左飯家嘛,就冇嗌餐冇嗌加大冇嗌盛啦
嘗個鮮姐💩
簡單描述:好好味。👍🏻
其實我自己戒左老麥都有成7年左右

一係就食嗰啲超大份又勁貴嗰啲
一隻手揸得曬嘅😂就真係冇乜了

嘉寶漢堡食落有老麥嗰份爽,冇老麥嗰份負擔🥳💃🏻🕺🏻💃🏻🕺🏻

食落真係唔錯😂怪唔得大家都要爭住割據😂唯一一樣就係我食個基本盤係有一個空氣感喺度,ie.食左啖空氣咁😂當snack食一流,但正餐我諗我要嗌3個先飽到😂

肥仔指數:🐒🐒🐒🐒/5🐒滿分

#黃色經濟圈 #黃店 #嘉寶漢堡 #漢堡 #hamburger #hamburgers #snack #小食 #葵涌廣場 #fastfood #快餐 #comfortfood #foodiehk #food #美食 #美食家 #肥仔覓食 #食物 #hongkong #hk #hkig #Instagram #試當真 #食評 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodblogger
2023-06-15 562 瀏覽
今次點了雞堡加薯餅,加了雞塊小食。有點失望,加了薯餅的雞堡沒什麼特別,雞塊漏給了蛋黃醬,因為是外賣,回到家才發現,也只能這樣了。媽媽點了經典牛堡,她覺得很好吃,很喜歡。
媽媽點了經典牛堡,她覺得很好吃,很喜歡。
2023-06-15
外賣自取
  • 經典牛堡
2023-05-30 1154 瀏覽
嘉寶漢堡餐廳的芝士牛堡套餐絕對是一道美味的餐點,讓人一試難忘。這道牛肉漢堡堆疊著新鮮的生菜、蕃茄和軟嫩的芝士,再淋上特製醬汁,每一口都充滿了豐富的口感和層次。牛肉的烤製程度正好,讓其肉汁豐富且不失嫩度,口感鮮美。配上炸燒賣和罐裝汽水,更是讓整個套餐完美的平衡了各種口味。除了美味的食物,嘉寶漢堡餐廳的服務也非常出色。工作人員總是熱情地迎接客人,並快速地為客人處理點單,點餐後會給你一部機提示你準備好餐點時去自助取餐。整個用餐體驗非常舒適,讓人感受到溫馨和融洽的氛圍。如果你是喜愛漢堡的美食家,嘉寶漢堡餐廳的芝士牛堡套餐絕對值得一試。不僅僅是因為它的美味,也因為它的價格實惠,讓你可以品嚐到高品質的美食,同時不會對你的錢包造成負擔。所以,如果你正在尋找一家優質的漢堡店,我強烈推薦你來嘉寶漢堡餐廳,品嚐這道令人難以忘懷的芝士牛堡套餐。

芝士牛堡
2023-05-24
15 分鐘 (堂食)
芝士牛堡
2023-04-28 1397 瀏覽
食嘉寶漢堡多年,今日決定寫番篇食評,比更多人知道呢間咁好食嘅burger!!!🥹🌟芝士脆薯牛堡套餐配薯條+茉莉花茶 $60鐘意食薯餅嘅一定要試試呢到嘅各款薯堡,薯餅好熱辣辣好脆口🥹牛肉亦好新鮮,肉質已好入味,唔會有肥肉!我仲實外加左芝士,成個burger口感真係好豐富!好滿足🥹薯條就一如既往,好硬身好脆,唔會軟淋淋,可以配茄汁/蛋黃醬食🤤!🌟烤菇芝士脆薯牛堡配薯條+凍柚子蜜 $88呢款burger再加埋烤菇!口感再豐富啲,再多一個層次!菇都好烤得好香,好多汁,唔錯🤤凍柚子蜜就普通茶記味道,凍冰冰,飲落好爽!🌟加配 香脆粟米片雞脆 +$10加10蚊試下呢款小食,有3粒,都幾抵食!粟米片炸完,再配上雞肉,估唔到又幾夾,而且佢食落唔會好油膩嘅感覺,都好乾身脆口!支持大家都可以加$10試試!平時午餐/晚餐時間餐廳都好Full,好多時都叫左外賣番屋企食,今次旁晚5點幾到達餐廳,竟然無咩人,即時決定堂食,2人都可以坐4人沙發位,夠闊落又唔迫!坐得好舒服,而且更可以熱辣辣咁食burger,真係比外賣時更好食😋更滿足!🥹🥹🥹

🌟芝士脆薯牛堡套餐配薯條+茉莉花茶 $60

🌟烤菇芝士脆薯牛堡配薯條+凍柚子蜜 $88

🌟加配 香脆粟米片雞脆 +$10

烤香菇芝士脆薯牛堡套餐
芝士脆薯牛堡套餐
香脆粟米片雞脆
2023-04-12
$70 (其他)
烤香菇芝士脆薯牛堡套餐
芝士脆薯牛堡套餐
香脆粟米片雞脆
  • 脆薯牛堡
2023-04-20 938 瀏覽
常吃之選, 雙重芝士牛堡 Double Cheese Burger, 看看餡料真材實料!其次是黑松露芝士牛堡, 十分惹味.炸燒賣Deep Siu Mai , 好吃! 我第一次試過後, 次次都加錢跟套餐.當然嘉寶的炸薯條都好好吃.無論堂食或外賣, 都好好食.
其次是黑松露芝士牛堡, 十分惹味.
當然嘉寶的炸薯條都好好吃.
無論堂食或外賣, 都好好食.
雙重芝士牛堡
真材實料雙重芝士牛堡
2023-04-20
10 分鐘 (堂食)
雙重芝士牛堡
真材實料雙重芝士牛堡
2023-04-07 964 瀏覽
搭車成日經過,見到呢一間舖頭,一搵之下原來尖沙咀都有分店,所以咁啱嚟到附近就要試試。呢度自己搵位,嚟嗰時唔係太多人因為較早,所以可以有位坐,氣味非常濃郁,店舖充滿食物嘅味道。點咗個松露芝士牛肉漢堡和泰式蝦堡,個餐包咗一個薯條同埋飲品,另外加錢叫咗個番薯薯條,仲有炸芝士。好多食評都係話牛肉漢堡好食,不過一場嚟到,所以試吓其他味道嘅漢堡,泰式蝦漢堡,個蝦餅好厚身彈牙,好似食緊泰國蝦餅咁,蕃茄蔬菜都好新鮮。松露牛肉漢堡,值得一讚,不似普通的漢堡,牛漢堡咬落有口感,松露香味濃郁,唔會好死實咁。飲品都好多選擇,可以揀汽水,或者可以揀柚子蜜。個人推介番薯薯條,感覺好食過薯條,甜甜脆脆。
搭車成日經過,見到呢一間舖頭,
一搵之下原來尖沙咀都有分店,所以咁啱嚟到附近就要試試。

飲品都好多選擇,可以揀汽水,或者可以揀柚子蜜。

個人推介番薯薯條,感覺好食過薯條,甜甜脆脆。
2023-04-06
  • 黑松露芝士牛堡
  • 蕃薯條
2023-03-12 1288 瀏覽
位於葵涌既嘉寶漢堡,營業時間12點至9點,在中午十二時開舖,門口已經有人排隊。雖然裝修簡單,但都好受歡迎。漢堡可以選擇牛,羊,豬,雞四種。仲可以另加配料。可以選擇另加芝士,蕃茄,洋蔥,特制岩自己口味的漢堡。今日食招牌雙層芝士牛堡,有厚厚既肉餅,鮮嫰多汁,同埋溶溶地既芝士再配上新鮮蕃茄同生菜。另加$15可以選擇小食同餐飲。飲品可以選擇罐裝汽水,另加$5可以選擇柚子梳打,小食可以選擇薯條,炸燒賣,我選擇是粗身薯條,香脆可口。

2023-03-12
15 分鐘 (堂食)
  • 芝士牛堡
  • 雙層芝士牛堡
2023-02-27 1134 瀏覽
呢間💛店我都黎過唔少次次次都勁多人,今日有緣經過就直頭等佢開門咁就唔怕冇位食唔到啦咁就唔怕冇位啦鍾意食羊肉嘅,我選擇咗食佢嘅羊堡羊堡只係少辣,怕辣既人唔洗驚,羊肉唔騷,怕騷味都唔洗驚,反而對我嚟講有啲覺得唔夠騷份肉有d 偏乾身,肉汁可以多dd番薯條好食比薯條更好食,份量亦都唔少,不過可能我係因為掛住食芝士條玩拉絲,自己又唔記得將啲薯條倒出來風乾,搞到啲番薯條焗住喺個袋裏面林左炸芝士送啤酒一流 咸咸香香 極度拉絲 有相為證🤤👍
呢間💛店我都黎過唔少次
次次都勁多人,今日有緣經過就直頭等佢開門
咁就唔怕冇位食唔到啦咁就唔怕冇位啦

鍾意食羊肉嘅,我選擇咗食佢嘅羊堡
羊堡只係少辣,怕辣既人唔洗驚,
羊肉唔騷,怕騷味都唔洗驚,反而對我嚟講有啲覺得唔夠騷
份肉有d 偏乾身,肉汁可以多dd

炸芝士送啤酒一流 咸咸香香 極度拉絲 有相為證🤤👍
孜然香辣羊堡
2023-02-27
5 分鐘 (堂食)
孜然香辣羊堡
  • 番薯條
2023-02-26 527 瀏覽
一般質素,價錢不貴,但侍應服務態度良好有熱誠!店舖地方偏遠,通常排隊輪候時間長,要等成30至45分鐘,鄰近沒有大型商場,離地鐵站都有一段距離既屋村地方,下次都唔會特登去食,可惜,可惜。
  • 蜜糖芥末菠蘿牛堡
  • 香辣煙肉磨菇芝士牛堡
  • 炸燒賣
  • 薯條
2023-02-21 559 瀏覽
位置喺葵涌都比較偏遠 唔近地鐵站難得路過 中午約一點時間去到大約都要等四五台 20分鐘左右以新鮮漢堡來講價位都算親民麵包幾鬆軟 牛肉口感紮實個人認為不過不失 路過可以一試 但專程到訪就未必會啦
位置喺葵涌都比較偏遠 唔近地鐵站
難得路過 中午約一點時間去到