可憐嘅餸粒,加上極為普通嘅hea煮趕收工味道,上了一堂名叫「感恩」的課🙏。難食又細份😤・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🍝 卡邦尼意粉 HK$48 ・味道:啲火腿多到呢,所見即所得。食到低先發現有一片尾指咁大嘅蘑菇,多謝施捨🤡・口感:正常cream醬。🐮 乾炒牛河 HK$49・味道:呢個好小小嘅,冇鑊氣就梗㗎啦。牛肉醃到冇肉味都正常。叫做有餸食囉,哭𠹌咗。・口感:牛肉易咬唔柴嘅,但好明顯係醃肉拿到啲牛質劣晒嗰種。🍗 單骨雞翼 HK$12・味道:炸皮>>>>>肉,正常炸嘢味,小辣。・口感:炸皮好脆呀,感恩😀・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🤰性價比:低~🤰9衝度:不了~🤰結論:no next time💩・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・

🍝 卡邦尼意粉 HK$48
・口感:正常cream醬。
卡邦尼意粉

🐮 乾炒牛河 HK$49
・口感:牛肉易咬唔柴嘅,但好明顯係醃肉拿到啲牛質劣晒嗰種。
乾炒牛河

🍗 單骨雞翼 HK$12
・味道:炸皮>>>>>肉,正常炸嘢味,小辣。
・口感:炸皮好脆呀,感恩😀
單骨雞翼

🤰性價比:低~
🤰9衝度:不了~
🤰結論:no next time💩

2023-05-17
2 分鐘 (堂食)
2023-05-23 137 瀏覽
叫了一個晚餐,一個咖喱雜菜蛋飯,味道一般,最差係晚餐的意粒送來的時候,那張厨房出的點菜紙放在意粉的汁上,整張紙都是汁,送菜員隨手拿走便給我們,同他講他沒有回應,之後見佢哋架餐車上的食物都是這樣的,太不合衛生了,無下次。
2023-05-23
2023-05-16 188 瀏覽
諗住呢間冰室新開去試吓個下午茶,環境係幾光猛,但食物質素認真唔多掂🤦🏻‍♀️ 員工亦令人好無言。叫咗碟$49 乾炒牛河,一上枱發現只係暖暖哋,喺微波爐叮2分鐘都熱過佢🙈 一夾發現成碟牛河都係碎!的!😭 揾晒成碟都係得3塊薄牛肉🥹 味道都只係一般。再望吓隔離枱人哋啲炒飯炒麵👀 全部一睇都知係冇鑊氣的。員工安排都令人好無言😔 同朋友2個人,見到有2人卡位諗住坐,點知個員工話:「啲卡位我要留返嚟畀人搭枱。」叫我哋去坐其他座位😭 之後佢就安排咗兩個唔識嘅人坐嗰個卡位。其實都係兩個人,畀卡位人哋搭枱係咩玩法🤷🏻‍♀️環境就高級茶餐廳,食物質素連一粥麵都好過佢🙊 其實樂富廣場有咁多間餐廳,冇謂貼錢買難受😓

下午茶