今日屋企人生日BOOK左呢間試下,6點鐘入場, 大約等左幾分鐘就入到去坐低唔洗問緊係即刻order野食先三文魚呢樣推介, 又肥又好味甜蝦唔細隻又唔算大, 還可以種類都有10幾樣, 另外有d係壽司果part上菜速度真係好快, 刺身野5分鐘內有, 之後中段時間都係2,3個字左右, 意外既係你寫幾多佢出幾多, 少見少見火炙壽司同迷你壽司,d壽司用好少飯, 唔會食飯食到飽, 好得意, 所以有胃口試哂d種類大大隻天婦羅虎蝦蟹粥真係有蟹另外生日會送壽司蛋糕, 播歌熄燈好funny, 我屋企人覺得好新奇總結: 值得再去, 好處: 份量足, 質素好, d員工好nice需改善地方: 熱茶要自己出聲叫, 不過飲品都幾多, 廁所環境可以再好一點!
今日屋企人生日BOOK左呢間試下,
6點鐘入場, 大約等左幾分鐘就入到去坐低
唔洗問緊係即刻order野食先
三文魚
呢樣推介, 又肥又好味
甜蝦
唔細隻又唔算大, 還可以

種類都有10幾樣, 另外有d係壽司果part
上菜速度真係好快, 刺身野5分鐘內有,
之後中段時間都係2,3個字左右,
意外既係你寫幾多佢出幾多, 少見少見
火炙壽司同迷你壽司,
d壽司用好少飯, 唔會食飯食到飽,
好得意, 所以有胃口試哂d種類
大大隻天婦羅虎蝦
蟹粥真係有蟹

2014-07-05
  • 三文魚
  • 牛油粟米
  • 蟹粥
2014-05-25 8105 瀏覽
很早以前跟姐姐說好了要來大吉吃放題,終於約到了!!刺身三文魚:必吃!新鮮,厚切,美味甜蛋:一般甜蝦:不夠大隻黃金魷魚:超愛!很新鮮!讚帶子:太小夥了...解凍不夠,有點硬壽司什麼鰻:.....鬆化,鰻魚不應是這個口感吧!和牛:(沒吃)上層熟,底面....血。姐姐非常喜歡...花之戀:(沒吃)三文魚厚切~軟殼蟹卷:比較喜歡x気的,這個像太卷炸物天婦羅蝦:有點太小隻...天婦羅南瓜:非常美味!!!芝士年糕:很濃郁!芝士迷必點!吉列蠔:香脆無比,超好吃燒物芝士魚蛋:好吃,很香很彈牙什麼魚肉蛋(像肉丸,裏面有蛋黃):很有創意,挺好吃,可以一試牛脷:小女子挺愛吃牛脷,這個不錯雞腎:我不喜歡,姐姐覺得不錯鹽燒雞翼:這次較乾身...焗蠔:愛洋蔥,愛醬汁,愛蠔沙津胡麻豆腐沙津:就是芝麻醬和豆腐啊...麵食(小碗)稻庭烏冬:烏冬是扁身的,但一樣很有嚼勁飲品喝了忌廉~大吉加價了...(泣)以前$168加一,現在星期五要$198加一....唉。但大吉的食物真的不錯。我們這次booking是6時,但到了約6時10分才讓食客入座,而且二人坐一小張桌子,既不夠位置放食物,坐也不舒服,既然沒有很多食客(入座時不足十
很早以前跟姐姐說好了要來大吉吃放題,終於約到了!!

刺身
三文魚:必吃!新鮮,厚切,美味

甜蛋:一般
甜蝦:不夠大隻
黃金魷魚:超愛!很新鮮!讚

帶子:太小夥了...解凍不夠,有點硬

壽司
什麼鰻:.....鬆化,鰻魚不應是這個口感吧!
和牛:(沒吃)上層熟,底面....血。姐姐非常喜歡...
花之戀:(沒吃)三文魚厚切~
軟殼蟹卷:比較喜歡x気的,這個像太卷

炸物
天婦羅蝦:有點太小隻...
天婦羅南瓜:非常美味!!!

芝士年糕:很濃郁!芝士迷必點!

吉列蠔:香脆無比,超好吃

燒物
芝士魚蛋:好吃,很香很彈牙

牛脷:小女子挺愛吃牛脷,這個不錯

雞腎:我不喜歡,姐姐覺得不錯
鹽燒雞翼:這次較乾身...
焗蠔:愛洋蔥,愛醬汁,愛蠔

沙津
胡麻豆腐沙津:就是芝麻醬和豆腐啊...

麵食(小碗)
稻庭烏冬:烏冬是扁身的,但一樣很有嚼勁

飲品
喝了忌廉~

我們這次booking是6時,但到了約6時10分才讓食客入座,而且二人坐一小張桌子,既不夠位置放食物,坐也不舒服,既然沒有很多食客(入座時不足十人),不如讓大家坐寬敞一點吧。
2014-05-23
  • 燒牛脷
  • 芝士魚蛋
  • 芝士年糕
2014-04-20 9069 瀏覽
因為日本幅射問題搞得對所有與日本相關的東西退步三舍唯獨對日本食物就是狠不下心 不吃不吃終需吃.........雖然放題餐廳只去過三四家 不敢說這家最好但是我認知範圍內最好而且有了這家我也無意再尋找更好 於願足已有些放題餐廳非常擠迫 人吃飽後差點通不過這裡雖然不到寬敞 但至少狹路相逢仍可相讓而且樓底是少有的高 空間感大增飲料有三款汽水可選 還有藍冰啤酒任喝雖然是下價啤酒 但不少餐廳還是會對酒類額外收費這裡不需加錢還是讚一個如果不喜歡帶汽的飲料 可選道地烏龍茶或黑糖薑茶熱飲料則有柚子茶先說冷盤 蟹籽沙律自己對於放題的心態是 不求高質素 但求不出現不想吃的心情就滿意了這碟蟹籽沙律一下子就被做掉 合格是必須的大愛這裡的刺身 厚度適中 最怕餐廳為了省成本做成薄薄的新鮮度很好 甜蝦不負其名 把蝦頭鮮甜的汁一吸而盡 元氣大增o(≧口≦)o除了角螺與帶子稍稍遜色 其他都比迴轉壽司店的刺身要好吃兩盤已經差不多回本!壽司是袖珍型 一口兩個還差不多若不念儀態進三件也難不到我壽司質素確實不太好 乾身且味道不出來把點上的壽司全吞下 還是一種不知吃過什麼的感覺為了保留胃部空間建議別吃壽司但壽司裡還有手卷及卷物 這
因為日本幅射問題搞得對所有與日本相關的東西退步三舍
先說冷盤 蟹籽沙律
這碟蟹籽沙律一下子就被做掉 合格是必須的
大愛這裡的刺身 厚度適中 最怕餐廳為了省成本做成薄薄的
除了角螺與帶子稍稍遜色 其他都比迴轉壽司店的刺身要好
吃兩盤已經差不多回本!
壽司是袖珍型 一口兩個還差不多
若不念儀態進三件也難不到我
壽司質素確實不太好 乾身且味道不出來
把點上的壽司全吞下 還是一種不知吃過什麼的感覺
為了保留胃部空間建議別吃壽司
壽司裡還有手卷及卷物 這次沒點到
下次想吃壽司只能向這兩款埋手尋求一線生機
燒羊鞍是吸引我來這裡的一大原因 (p.s. 菜單寫成羊胺XDDD)
誰叫羊鞍在餐廳都賣太貴呢 在這裡就能不怕把自己吃窮吃個夠
簡單粗暴的吃法 在魚還沒來得及冷下就只剩骨頭(≧3≦)/
鹽燒牛舌與鹽燒雞翼
這裡的燒物都不錯 熱度足但肉汁仍然保留着
肉質即使不到鮮嫩 但不曾遇過死實粗糙的情況
區區放題 還求什麼呢~
炸天婦羅很好吃 粉漿的包覆剛剛好
如果蝦能夠更大隻就讓人太開心了~~~~
冷烏冬不是我所期望的柱體狀 而是薄條那種
自然是沒有我所追求的嚼頭 期望不同無法相愛 ╮(╯▽╰)╭
這一頓飯有三款食物讓我出現不想吃的心情
這個韮菜炒蜆是其一 蜆肉小得欺負老花人士
味道不能說難吃 但就是感覺不倫不類 最終對它判處棄之不理之刑
另外一個是味噌炒豬頸肉 跟韮菜炒蜆有異曲同工之妙..........
因為英文名字是Red bean cake
把自己吃到胃上腦才不至於浪費太多
可是還有好多想吃的沒吃到
你做這麼多款式不辛苦嗎
你就不知道吃貨是有多心疼沒能把想吃的全吞了的自己嗎┳_┳
I will be back!!!!
2014-04-18
  • 刺身
  • 羊鞍
2014-03-09 9566 瀏覽
很久沒有吃過日式放題,早已跟白老鼠約定,三月要去好好吃一餐,正值他勤奮應戰作中場休息,就一起去吃餐好吃的。這家店食物種類很多,值得讚賞是壽司飯較細,不會像有些放題店,壽司飯比上面的食材還大。員工服務態度良好,但由於食物要大批一起製作,部份較少人落單的食物就要等很久了。雖然TIMER 哥哥不時催促,但說話尚算有藝術。部份鍋物份量都是3-4人份,本很想嘗嘗食評推介的蟹粥,但我們只得倆小口,別難為我的白老鼠之餘,更不要做「眼闊肚窄」吧!只好看著鄰座食客的蟹粥輕嘆。刺身新鮮,也算厚身,唯沒有我們最喜歡吃的白玉豚。這個是食評推介,醬汁帶酸甜,配合香滑豆腐,口感清新。這也是必吃之選,皮脆肉汁多,唯稍嫌味淡了一點。這是台灣腸的美味,沒有太重的黑椒味,不吃辣的人也可以一試。牛舌類是白老鼠的喜愛,跟忌廉哥一樣不喜歡吃太硬東西的白老鼠,嫌鹽燒的太硬,還是這個大根煮牛舌比較合口胃。這個久等的ENCORE燒菠蘿,等到我們想放棄的時候終於來了,滿足地吃完就把坐位空出給久等的食客。一向紅豆甜點是我最愛的美食,這日式紅豆糕對我來說甜度適中,口感軟滑(白老鼠不同意這說法),值得一吃再吃。如果有零售外賣,一定要買給同是

刺身拼盤
刺身新鮮,也算厚身,唯沒有我們最喜歡吃的白玉豚。
胡麻豆腐沙拉
這個是食評推介,醬汁帶酸甜,配合香滑豆腐,口感清新。
鹽燒雞翼
這也是必吃之選,皮脆肉汁多,唯稍嫌味淡了一點。
黑椒一口腸
這是台灣腸的美味,沒有太重的黑椒味,不吃辣的人也可以一試。
鹽燒牛舌
大根煮牛舌
燒菠蘿
日式紅豆糕
一向紅豆甜點是我最愛的美食,這日式紅豆糕對我來說甜度適中,口感軟滑(白老鼠不同意這說法),值得一吃再吃。如果有零售外賣,一定要買給同是紅豆愛好者花師奶嘗嘗。不過TIMER哥哥實在太繁忙,縱然他尚算有禮貌,我們也不敢打擾他多問一句。

鰻魚芝士卷
2014-03-07
$217.8
大根煮牛舌
2013-10-31 8001 瀏覽
大吉可以預先book位, 我今次去前有book定,去到個到唔洗等位即刻入得。講下呢到既食物先,大吉提供既刺生款式略嫌太少,如果想食鮑魚片﹑象拔蚌呢類刺生需要叫壽司先有,不過啲刺生勝在都幾新鮮,味道同色澤都唔差。但我想提一提個象拔蚌刺生,啲象拔蚌片切得太厚,食落有啲韌,有啲難嚼動。另外,哩到既炸物就差少少喇,天婦羅同炸帶子面頭既炸粉唔夠脆,食落口感有啲韌;天婦羅面頭個層亦太油膩,食兩條已經覺滯。不過炸蠔大家就可以試試喇,佢同其他炸物完全唔同,脆好多,食落又唔太油,最重要係唔腥,值得一試。呢個係凍豆腐,佢將煮好既豆腐雪凍,再淋啲麻醬,食落凍凍地,帶少少酸,味道唔錯,幾特別。而哩到既雞軟骨串就唔似平時食開既雞軟骨,佢啖啖肉,中間夾雜少量雞軟骨,感覺似食緊司華力腸多過雞軟骨。係服務方面,出餐速食幾快,大部分食物係落單10-15分鐘內已經有得食;另外侍應既態度同禮貌都唔錯。其他食物圖片:

講下呢到既食物先,

2013-10-29
炸蠔
凍豆腐
2013-05-20 6447 瀏覽
細叔叔從美國回國內工幹完,在香港停留一夜。於是我們一家去食個日本放題gather下。*一定要預早訂,訂左都要在門口等入。評:燒牛肉NICE,燒完重有肉汁,有再加單8/10評:第一輪五人份量, FRESH AND NICE黃金魷魚,夠凍同甜,每件刺身都差不多厚,同埋夠新鮮,賣相不錯。甜蝦,我的最愛,一人獨享,夠凍同甜 !!!10/10 評:枝豆出面食一食$25 碟,呢道放題任叫,NICE !!! 8/10評:炸蝦天富羅,OK,脆,不過內裡蝦就好薄,食脆皮多D 6/10評:芝麻雞翼,應該係來貨,味道同茶餐廳差不多,5/10評:鹽燒雞翼就真係不錯,RECALL左2次, 堅燒,平時出去食,一客起2客至。呢道任食,不用就住就住。 8/10評:壽司都新鮮整,都不過不失,D米可能唔夠黏,比較易散。不過坐位好迫,連門口都叫飛仔果度都放埋台。*埋單後有雪糕食。
細叔叔從美國回國內工幹完,在香港停留一夜。

於是我們一家去食個日本放題gather下。
*一定要預早訂,訂左都要在門口等入。
評:燒牛肉NICE,燒完重有肉汁,有再加單8/10
評:第一輪五人份量, FRESH AND NICE
甜蝦,我的最愛,一人獨享,夠凍同甜 !!!10/10
評:芝麻雞翼,應該係來貨,味道同茶餐廳差不多,5/10
評:壽司都新鮮整,都不過不失,D米可能唔夠黏,比較易散。

不過坐位好迫,連門口都叫飛仔果度都放埋台。

*埋單後有雪糕食。
2013-04-28
每一次去都是一大班人去食的每次都要預先BOOK啊!!6.00場沒那多人,食物也好味點那裡食物的種類有很多!!食放題當然是狂食刺身啦!!刺身唔錯,並沒有雪藏味最正既係芝士年糕,,,真係食到飽侃都仲想再食呀!!!!(建議最後先叫,,,如果唔係就會食濟左,,食唔落刺身啦!!)羊架也不錯,吃不出SO味不足處就係D侍應成日都幫你加單 搞到食唔哂到最後又原來叫左既野 又無黎到但整體黎講都OK價錢亦比出面平少少
每一次去都是一大班人去食的
每次都要預先BOOK啊!!
6.00場沒那多人,食物也好味點
那裡食物的種類有很多!!
放題當然是狂食刺身啦!!
刺身唔錯,並沒有雪藏味
最正既係芝士年糕,,,真係食到飽侃都仲想再食呀!!!!
羊架也不錯,吃不出SO味
不足處就係D侍應成日都幫你加單 搞到食唔哂
到最後又原來叫左既野 又無黎到
但整體黎講都OK
價錢亦比出面平少少
2013-01-02 4394 瀏覽
For the price you pay (nothing on the menu more than HK$100), you get good value for some pretty tasty food. Cleanliness of the restaurant is also fine, although the choice of pumping fast rock and JPOP music is strange.However, this restaurant failed on one key area -- service. I came with a party of 8, and was the only one who ordered a hotpot udon. Unfortunately, everyone's food arrived...except mine. I was forced to wait at least 15-20 minutes extra by which time everyone else had already ea

However, this restaurant failed on one key area -- service. I came with a party of 8, and was the only one who ordered a hotpot udon. Unfortunately, everyone's food arrived...except mine. I was forced to wait at least 15-20 minutes extra by which time everyone else had already eaten. Despite our incessant enquiries, the wait staff replied each time with the same line: "it's coming". When the noodle finally arrived, we received no apology, no explanation, no acknowledgement at all. I think the manager should have offered some coupons or discount on our meal just for suffering such poor service.

Therefore, despite the good value offered by this restaurant, I will never come back. That's what you get for poor service.
2013-01-02
OK~
2012-12-06 3419 瀏覽
聽人講話呢間兩小時放題抵食, 就weekday去左. 6點半去到發現d位都幾逼. 食放題或者唔應該要求環境咁多. 估唔到好多野揀. 刺身, 壽司, 前菜, 燒物, 煮物, 炸物, 鍋物, 其他野各1/4張A4紙.飲品: 有可樂, lemon c, cream soda, 提子芬達揀. 刺身: 有三文, 吞拿, 甜蝦, 北寄貝, 帶子, 蛋. 全部都幾新鮮, 三文最好, 甜蝦都幾大隻, 但帶子就細粒到差d睇佢唔到. 壽司: 唔係款款好味, 木魚, 鰻魚芝士卷幾好味. .焗蠔: 好多料響面, 好多cream. 味幾好但隻蠔本身就真係好細隻. 炸蝦tempura: 幾好, 蝦唔會好細隻, encore左幾次. 牛油抄菜抄菇: 都幾好味, 菜都幾新鮮. 迷你手卷: 過得去. 起碼紫菜唔會韌.蟹子沙律: 都ok, 唔會太多醬. 甜品係牛奶公司雪糕一杯. 野食都算幾快黎, 尤其係刺身. 服務都可以. 係唔知點解叫極鹽燒雞翼都冇黎到. 總結:呢個價錢放題質素算係咁. 都可以考慮encore. 同一時間同事去左青葉食放題, 價錢幾乎一樣, 比較下青葉似乎仲多野揀, (雖然有好多野唔係正宗日本野, 同另

壽司: 唔係款款好味, 木魚, 鰻魚芝士卷幾好味. .
牛油抄菜抄菇: 都幾好味, 菜都幾新鮮.
迷你手卷: 過得去. 起碼紫菜唔會韌.
蟹子沙律: 都ok, 唔會太多醬.
甜品係牛奶公司雪糕一杯.

總結:呢個價錢放題質素算係咁. 都可以考慮encore. 同一時間同事去左青葉食放題, 價錢幾乎一樣, 比較下青葉似乎仲多野揀, (雖然有好多野唔係正宗日本野, 同另外有同事食過青葉大叫唔得). 似乎尖東真係好多日式放題可以揀.
2012-10-18 2717 瀏覽
地方狹窄,坐位比較迫,雖然叫做日本菜,但都是半港式,除左魚生,可以講係正宗日本式,其他都非正宗食味,價錢真的很便宜,所有食品算是不欺場,熱食品算唔錯,起碼夠熱,食味不過不失,最唔好就係坐位同張枱相距太近,個人坐低,心口同張枱距離最多一呎,真係食到頂心頂肺,招呼就認真麻麻,啲侍應似乎都未經訓練,拎碟嘢埋嚟真係碟碟放低都啪啪聲,坐位同侍應改善下,以咁嘅價錢,可以接受
2012-10-09 2066 瀏覽
一行5人...當中有2個人生日...book左8:45pm時段一嚟到梗係叫刺身先啦師傅擺得都幾靚...但刀功就真係一般叫3 round刺身都切到d瘀血邊位上菜速度都ok...無乜漏單同學激讚羊鞍..話燒得好野味wor好ge地方:1) 價錢算合理2) 野食唔差要改善ge地方:1) 座位其實唔太好坐...好迫2) 師傅刀功有待改善3) 無帶子刺身 (連細細粒ge都無...真失望)4) 個餐後雪糕派到嚟都溶溶地...too bad***我覺得個生日蛋糕真係幾多餘=.=咁Q多飯...邊會有人食ga...咪盞浪費

一嚟到梗係叫刺身先啦

2) 野食唔差

要改善ge地方:
1) 座位其實唔太好坐...好迫
2) 師傅刀功有待改善
3) 無帶子刺身 (連細細粒ge都無...真失望)
4) 個餐後雪糕派到嚟都溶溶地...too bad

***我覺得個生日蛋糕真係幾多餘=.=
咁Q多飯...邊會有人食ga...咪盞浪費
2012-10-08
2012-09-25 1306 瀏覽
第一次黎大吉環境好迫我地三個人坐bar table我坐中間我另外兩個朋友經常被人撞到座位真係麻麻我地望打三文魚同甜蝦sushimi不過不失但有d甜蝦luck頭又或者無頭焗蠔既蠔雖然細隻但勝在個汁豐富味道香濃所以覺得唔錯第二round個sushimi多左少少款但個黃金cuttlefish太咸咸到無朋友蟹籽沙律做料十足都唔錯各式各樣前菜同平時食既無分別燒蝦估唔到佢好食叫左廿隻cuttlefish都可以天婦羅就一般貨式仲有食羊架但好so又好硬no good食左兩個鐘呢個價錢可以接受漏單情況有但唔多上菜都唔係特別快都要比耐性等
第一次黎大吉

都要比耐性等

2012-09-22
  • 焗廣島生蠔
2012-09-11 835 瀏覽
今晚去了大吉食放題, 以往大吉也是我的首選, 不過今次去過後, 真無下次. 1. 原定8:45入座, 等到9:00才安排入座. 2. 刺身, 以往是主打, 今次去到比惠康還要差, 非常薄, 不太新鮮3. 等了一小時十五分還未出齊食物. 4. 炸物, 粉太厚, 太硬5. 其他食物真係無邊款特別好食.

1. 原定8:45入座, 等到9:00才安排入座.
3. 等了一小時十五分還未出齊食物.
4. 炸物, 粉太厚, 太硬
5. 其他食物真係無邊款特別好食.
2012-09-11
2012-08-16 508 瀏覽
一直都想去食大吉, 之前響中環食過一次,超好味!!今次慶祝朋友生日, 於是去尖沙咀大吉!!早兩天訂位, 我估一定好FULL,好彩訂到!!!6個人我地食6:30, 早段平少少$168 一個, 生日仲有壽司蛋糕送, GOOD!!一去到好多人, 但間鋪好細, 座位好迫,我地5男一女, 坐卡位,迫到震!!!不過唔緊要,最緊要好食!!一大盤刺身,無冰震,不過好新鮮, 又厚切, D 蝦仲好大隻仲有特別D 既黃金魷魚, 超爽!!壽司有多款選擇, 我地幾乎食齊!!鰻魚芝士卷,軟殼蟹卷, 美味, 可惜, 帶子真的不濟, 你自己望相就知道!!上左圖,蟹肉沙律, 嘩,見唔到蟹肉, 得少少碎, 加生菜不好吃, 另外蟹子沙律都OK, 下面圖小食一碟碟細細碟, 小食多滋味,!!天婦羅首要要熱, 第二樣是粉簿, 再來是料新唔新鮮, 這裡的天婦羅蝦及南瓜蕃薯, 全部合格以上男人咩都要豪,,吉列蠔, 芝士熟生蠔, 我只是食芝士熟生蠔, 料比較少, 沙律醬多D!!這個都唔錯!!魷魚鬚少到甘,又比較硬身, 乾左D!!鯖魚, 我朋友本身要一個人食全條, 最後只食了兩啖, 烏冬好DRY, 粟米 夠甜,好味!!羊架無意見,朋友話
2099 瀏覽

刺身
一大盤刺身,無冰震,不過好新鮮, 又厚切, D 蝦仲好大隻
仲有特別D 既黃金魷魚, 超爽!!
壽司有多款選擇, 我地幾乎食齊!!
烏冬好DRY, 粟米 夠甜,好味!!羊架無意見,朋友話OK!!
串燒和牛, 燒雞亦,牛仔骨, 值得留肚試一試!!!!!
生日壽司蛋糕
壽司蛋糕會一次過出餐俾生日既朋友, 我眼見已經有10個以上既朋友仔響度慶祝生日,但佢無CHECK 身份證

之後全場關燈, 大家好興奮, 又播生日歌, 好似去左個PARTY !!!但無咩人食個蛋糕,會最後侍應收番,不過我見有個生日朋友食哂
個蛋糕會唔會明天再用架, 食左咪會肚痛

最後飽哂時候,埋單, 侍應送上雀巢雪糕,得番兩隻味, 朱古力同雲利拿,我當然揀朱古力!!!這間店不用加錢, 中環店要加$5 任食雪糕!!!
題外話/補充資料: 沒有漏單, 服務態度好, 但佢真係好多人, 6:30個早場已經爆, 我地走時, 大把人等位, 連樓梯位旁都放了張枱供3個人坐,厲害厲害!!!!最好BOOK 位,如果生日要講定, 佢到時先會送上蛋糕!!以$168 價錢,而且甘多選擇, 又任飲汽水同BLUE ICE BEER, 我見到有公司響度開PARTY ,玩抽獎!!!!!
2012-08-08
生日壽司蛋糕
2012-08-03 200 瀏覽
魚生都很新鮮~ 很滑~ 帶子更是入口即溶~ 都是小小一顆的!!蟹子沙律~ 我覺得還OK~沒什麼特別的~一些壽司,其實還有很多款式~我呢,比較喜歡吃八爪魚的而且店員送來的時間是剛剛弄好,還是熱的串燒的~ 我覺得羊肉有點硬.. 牛肉還不錯炸物!!那個蕃薯甜甜的~ 很好吃~其他的還行我覺得還好!!個人喜歡吃吃魚生多一點
【刺身】
魚生都很新鮮~ 很滑~
帶子更是入口即溶~ 都是小小一顆的!!
【蟹子沙拉】
蟹子沙律~ 我覺得還OK~
沒什麼特別的~
【壽司】
一些壽司,其實還有很多款式~
我呢,比較喜歡吃八爪魚的
而且店員送來的時間是剛剛弄好,還是熱的
【牛肉串燒】
【羊架】
串燒的~ 我覺得羊肉有點硬..
牛肉還不錯
【炸物】
炸物!!
那個蕃薯甜甜的~ 很好吃~
其他的還行
【卷物】