2天前
{🍽️ 香港搵食 🍽️} 168串燒大圍嘅隱世串燒店,樓下通常做外賣為主,如果堂食就要行上隔籬嘅一樓。夜晚食宵夜除咗去大排檔或者便利店店之外,仲可以去呢間串燒店度食串燒!!得閒約埋三五知己食住串燒,飲杯啤酒傾吓偈簡直係人生樂事 🤓🤓 由於價錢都好抵,所以叫咗好多串燒😂😂😂 金菇肥牛卷、燒雞皮、燒雞肉串、燒穀飼雞腎、燒韭菜等等,重點選推介以下食品😉😉冰火煙肉荔枝串第一次食呢個款既串燒,係說到凍冰冰嘅荔枝加埋煙肉一齊燒👏🏻👏🏻 感覺好得意,原來又幾好食🤩🤩蒜蓉燒原隻帆立貝好新鮮,大大隻!! 食完會想再食多隻😂😂😂 啱晒鍾意食海鮮嘅你酒燒花甲店員一燒好即刻拎上嚟,熱辣辣,酒味好香醇,花甲細細隻但係啖啖肉👏🏻👏🏻燒完條蒜香茄子茄子燒得好淋身,茄子肉上面有好多蒜,一上枱時已經香氣十足😙😙 一絲絲茄子肉咁夾起你食,真係好滿足,串燒未必叫👍🏻👍🏻👍🏻燒雞中翼夠晒味,外皮燒至脆卜卜,雞肉都好滑溜👏🏻👏🏻 📍大圍積存街32號地下B號鋪
冰火煙肉荔枝串
蒜蓉燒原隻帆立貝
酒燒花甲
燒完條蒜香茄子
燒雞中翼
夠晒味,外皮燒至脆卜卜,雞肉都好滑溜👏🏻👏🏻
📍大圍積存街32號地下B號鋪