🌕Hello我係Moon🌕最近心血來潮想燒烤,上山燒烤又好似唔方便,所以我哋就決定喺燒烤場燒烤😏呢一度係大埔燒烤場,🤩5小時放題任食太吸引,驚朋友介紹就決定係依一度食啦,🤪建議大家預早Book位,因為當日去到嘅時候個場都好full!🤭我同朋友踩完單車就去咗燒烤啦!😌呢度嘅燒烤場真係好大好大,😍而且員工嘅服務態度真係超級好,可以自己選擇用咩燒烤爐,我哋就決定咗用鐵網燒烤爐,😏可以解放雙手方便啲呀嘛!😗呢個價錢除咗會幫你透爐火之外,仲會有一盒樽新嘅蜜糖同埋一卷新嘅廁紙,另外仲會有餐具紙碟,飲品就有每人兩張飲品券,😋可以自己揀想幾時飲同埋飲咩!🤤食物係任食嘅,🤤第一輪燒烤嘅時候可以去食物領取去拎一盆食物,😍食完呢一盤食物之後就可以自己再揀食咩,當日嘅食物都好多選擇,😛呢度嘅肉類全部都好好好味😋蜜汁叉燒真係要試吓,仲有排骨,🤩牛仔粒,雞扒好滑,依度嘅咖喱魷魚真係要食啊,咖喱魷魚好入味,而且份量十足,厚切真係好有口感!🥳雞翼嘅款式一共有五款,😎最欣賞嘅就係香草雞翼同埋麻辣雞翼,呢兩隻都好入味啊!如果大家對燒幾耐冇咩概念嘅可以留意下橫額上面嘅字,😌就會有溫馨提示每一樣野燒幾耐先會最好食😋🌕最後Mo
🌕Hello我係Moon🌕

😛呢度嘅肉類全部都好好好味😋

蜜汁叉燒真係要試吓,
仲有排骨,🤩牛仔粒,雞扒好滑,
雞翼嘅款式一共有五款,
😎最欣賞嘅就係香草雞翼同埋麻辣雞翼,呢兩隻都好入味啊!

🌕最後MoonMoon真係好滿意依度嘅燒烤場啊,價錢又平又可以燒足五個鐘,😎食物質素又超級高,真係好有水準,好彩驚朋友介紹唔伏咋!🌕
2021-06-08 478 瀏覽
距離上一次黎大尾篤BBQ已經接近十年前既事中學活動經過停車場之後入到去呢個門口總共四個人食到飽飽加埋開爐費用左$740入場後大家分工合作有人就過去拎野食第一輪食物唔比揀咩都有啲咁每位入場都會得到兩張$8飲品卷可以用黎換水或者氣水如果要飲啤酒或樽裝茶就要加錢喇聽作地講啤酒叫夠六罐會有冰桶😳有包好曬既蕃薯同金菇賣親愛既姐姐幫我地極速起爐場內環境非常大我地非常推薦-雞腎-雞扒-芝士場(因為快熟)-魷魚(有啲咸但口感一流)
距離上一次黎大尾篤BBQ已經接近十年前既事

場內環境非常大

我地非常推薦
-雞腎
-雞扒
-芝士場(因為快熟)
-魷魚(有啲咸但口感一流)

1K
2021-06-07 627 瀏覽
某日好想同朋友去燒野食,之後就黎左麥師傅燒烤場,呢度係入場就要先俾錢,開爐費用都係$60,而且場地好寬敞,仲有大風扇吹住唔怕太熱,職員會俾叉同用具俾我地,仲有飲品同麵包一包,選好個爐同座位就會有職員幫手開好個爐食物就可以去食物拎取處度拎,食物方面種類都多牛排大大塊雞翼多種味道選擇南乳味好香同特別,丸類有芝士魚腐,芝士腸等選擇,豬頸肉香脆,咖哩魷魚好入味同好腍。而且仲有D夾玩具機可以俾小朋友玩唔驚小朋友悶。

食物就可以去食物拎取處度拎,食物方面種類都多牛排大大塊

而且仲有D夾玩具機可以俾小朋友玩唔驚小朋友悶。
2021-06-05 420 瀏覽
入去大尾篤遊山玩水, 其後指定動作梗係去bbq啦, 本身沒有買食物和碳, 就去咗一個全包嘅燒烤場, 平日成人一位$150, 開爐費$60, 嘢食任食任消五小時, 一人 有兩張$8 飲品紙, 還提供蜜糖、紙巾和白麵包坐低之後,阿姐很快純熟地開爐, 嘢食就需要自己去食物領取處度攞, 一開始職員會根據人數提供什錦食物包, 乜嘢款式都有, 或者自己選取也可以食物多數都係大路嘢, 蜜汁叉燒、黑椒牛仔扒、蒜蓉豬扒、 咖哩魷魚、 多春魚、紅腸、丸類、腸仔等, 蔬菜類就有粟米和翠玉瓜, 肉類調味都ok, 蔬菜就一般, 想食蕃薯和金菇就要另外比錢 嘢飲方邊,有大紅袍茶, 檸檬茶和啤酒等等, 每人馮飲品紙可以領取價值8蚊的飲品, 貴啲嘅飲品就要補差價環境夠大, 因為平日去所以人唔太多, 即使假日人多, 應該都有好多空間,唔會好焗好熱, 不過有好多白鴿企喺度等食....

2021-06-05 2356 瀏覽
由細到大,住新界北區呢一邊冇可能未試過食麥師傅燒烤😍認住麥師傅嘜頭佢地出名招呼周到收工揸車過嚟出邊有好大個停車場可以泊位個場好大!我諗大概可以容納超過100個爐太耐冇嚟過啦,而家有新嘅玩法有得玩網燒同埋叉燒而家有新枱,可以喺網燒位旁邊可以放好多嘢成個感覺舒服好多,乾淨又衛生這些服務態度好好,除咗幫我哋透爐仲有蚊香,完全唔驚郊野地方比蚊針成個過程好方便,完全唔需要帶額外嘅嘢過嚟由紙碟、叉、筷子🥢、餐具以及膠手套,紙巾等等全部都幫你預備左入場費包埋一個價錢包晒所有嘢,五個鐘任燒,超抵啦好鍾意大自然呢個地方天氣好嘅時候藍天白雲附近有好多扭蛋機,夾娃娃機好適合小朋友過嚟呢度玩呢度有幾隻唐狗仔全部都好可愛好乖,沒有攻擊性咁啱見到餐廳主人餵佢哋食嘢個個擺擺尾巴真係好得意😍😍😍😍講返呢度嘅嘢食任食真係好爽擦得嘅朋友嚟到就超級抵唔係食得太多野嘅朋友亦都可以慢慢燒享受燒嘢食嘅開心最搞笑係我哋成班朋友煮嘢食都麻麻姐姐教我哋叫我哋跟住麥師傅嘅指示燒肉嘅話唔好太近過火40秒返一返跟住麥師傅指示魷魚大火燒3分鐘口感啱啱好!唔會太硬,正爆!自問煮嘢食麻麻嘅你,記住問姐姐或者麥師傅,偷師睇吓有咩貼士可以學到嘢😂😂其
由細到大,住新界北區呢一邊
冇可能未試過食麥師傅燒烤😍
認住麥師傅嘜頭
佢地出名招呼周到

收工揸車過嚟
出邊有好大個停車場可以泊位

個場好大!
我諗大概可以容納超過100個爐

太耐冇嚟過啦,而家有新嘅玩法
有得玩網燒同埋叉燒
而家有新枱,可以喺網燒位
旁邊可以放好多嘢
成個感覺舒服好多,乾淨又衛生

這些服務態度好好,除咗幫我哋透爐
仲有蚊香,完全唔驚郊野地方比蚊針

成個過程好方便,完全唔需要帶額外嘅嘢過嚟
由紙碟、叉、筷子🥢、餐具以及膠手套,紙巾等等
全部都幫你預備左
入場費包埋
一個價錢包晒所有嘢,五個鐘任燒,超抵啦

好鍾意大自然呢個地方
天氣好嘅時候藍天白雲
附近有好多扭蛋機,夾娃娃機
好適合小朋友過嚟呢度玩

姐姐教我哋叫我哋跟住麥師傅嘅指示
燒肉嘅話唔好太近過火
40秒返一返
跟住麥師傅指示魷魚大火燒3分鐘
口感啱啱好!唔會太硬,正爆!

其實嚟燒嘢食最緊要就係一班朋友開開心心🥰
暫時未搵到其他活動好似呢樣咁又舒服又盡興

2021-06-04
2021-06-04 313 瀏覽
呢日同屋企人黎到大尾督踩單車,順手燒個野食!呢日真係好熱,踩單車有涼風,不過估佢唔到燒野食都ok 唔算熱!我地先去左水霸個邊踩單車~踩完還車就行去麥師傅度醫肚!佢呢度係包左燒5個鐘,真係由天光燒到天黑都完全冇問題~~一入到去,就可以揀位坐~我地都揀左個角落頭位就唔怕會俾其他爐煙親~喺入門口嗰陣時店員就已經俾咗一袋麵包跟人頭嘅餐具同埋燒烤叉~真係非常之方便,入到去仲有專人幫我哋透埋爐!同埋店員都會放低一箱食物,入邊每樣食物都會跟返人頭咁有一份,如果唔夠食就可以再去拎~不過其實拎多轉都真係飽晒!佢嘅豬扒、牛扒、雞扒都醃得好夠味,而我哋呢一個爐可以有埋網放上去燒就係~唔使全程叉住真係超方便!仲可以燒大量食物~同埋佢嘅炭都真係夠晒用!我想食物入邊仲包左有啲丸同埋腸仔呢啲必食嘅嘢~入場嗰陣亦都包咗一支蜜糖俾我哋~夠哂全晚用~麵包烘到咁上下嘅時候查埋蜜糖咗燒多陣真係一流!

今次來到大名鼎鼎嘅大尾篤麥師傅,一入到去門口就見到麥師傅個頭像,真係唔驚去錯啦,一邊個招牌已經寫住教你點樣燒魷魚同豬扒,火喉同埋時間都講得好詳細,跟住你燒就實冇死。一入門口見到佢好體貼咁畀咗罐蜜糖,另外仲有紙巾 同埋最重要嘅燒烤叉,拎齊裝備之後就可以去bbq la 真係夠曬慳心又方便。 去麥師傅就冇痛苦。入到去開咗爐之後,食完就拎咗一盤頭盤嚟,咁我哋食完頭盤之後,都9成飽喇,入面有齊曬各式各樣有既野。麥師傅嘅招牌bbq料就係個豬扒, 佢開完爐之後,親個火仲係好猛,我哋就跟住麥師傅個做法, 猛火跟住就燒4分鐘, 果然燒出嚟好嫩而且好有豬味, 醃得都幾入味, 食物質素果然夠高。第二樣最鍾意食嘅就係佢個魷魚 同出面唔同佢燒完出嚟仲係好軟好嫩,都真幾唔錯。

2021-06-01 276 瀏覽
放假去咗大尾篤踩鴨仔船,夜晚心血來潮想去燒嘢食,雖然天氣咁熱去BBQ好似好癲,但係好想食,豁咗出去😆🙈呢度星期六每位$170任食,每位包兩張$8飲品換領券,另外$60開爐費。講吓環境先,依度地方幾闊落,地方乾淨企理,仲有得玩撈金魚,場內仲有提示燒唔同嘢食嘅火侯同埋時間,幾貼心。一嚟到工作人員就俾咗一盤嘢食,仲有麵包、蜜糖、紙巾、餐具。除咗呢盆嘢食之外,仲可以出去食物區拎其他嘢食,有好多唔同種類嘅丸、扒、仲有我最鍾意嘅多春魚。其中我最鍾意食燒雞翼、燒雞扒、燒牛扒、排骨、多春魚、仲有魷魚扒。蜜糖燒雞翼皮脆肉嫩,雞扒肉爽,牛扒肉質鬆軟,排骨肥瘦適中,多春魚甘香。另外,咖喱魷魚扒鮮嫩肉厚,唔會𡁻橡筋咁樣,好正。雖然30幾度,但係場內有好多把大風扇,不至於好悶熱。本來以為夏天冇乜人燒嘢食,但天黑之後都幾多人,原來咁多人都鍾意夏天燒嘢食🤣

一嚟到工作人員就俾咗一盤嘢食,仲有麵包、蜜糖、紙巾、餐具。

2021-06-01 326 瀏覽
星期日的單車燒烤樂和平鴿➕兒童樂園的吸引就連大人都想玩的恐龍🦖🦕樂園————————-平日去大埔朋友家燒烤,都會去大埔街市麥師傅買燒烤包去燒,今日去大埔踩單車🚴,咁就直情入埋去大尾篤麥師傅燒烤場,唔使買去燒,一於即場燒來吃😂—————————🟧呢個燒烤場有乜嘢吸引嘅地方,先唔講食物住,入到去見到個場,莫講話吸引到小朋友,連大人都好似攝石咁攝住,點解?入面有個大人同埋細路仔都想玩嘅兒童樂園,成個朱羅紀公園咁,仲有個好似天梯咁好玩嘅瀡滑梯,真係好好玩😂⋯⋯你哋梗係唸日曬雨淋,咁污糟,絕對錯,因為我係親眼睇住佢吔打氣同埋用水槍消毒清潔後先比小朋友玩,所以絕對玩得安心又開心🥳⋯⋯未食已經玩得咁開心⋯⋯開心🥳⋯⋯就係咁簡單⋯⋯————————————🟩1-隨咗呢個兒童王國咁好玩之外,仲有拑公仔🧸機,小朋友見到又點會唔心動。🔲2-仲有好多代表和平嘅白鴿比你觀賞,千祈唔好唸住食咗佢,話咗係和平白鴿,只係比你哋欣賞咋😂😂😂😂😂————————————🟫食物方面當然係任食:而且仲好乾淨衞生,所有食物都由職員拑比你,唔會經過任何人觸摸到,食得放心😊😗牛扒🐂、豬扒🐷、排骨、多春魚🐟、香腸、紅腸、芝士腸、牛丸

星期日的單車燒烤樂
和平鴿➕兒童樂園的吸引
就連大人都想玩的恐龍🦖🦕樂園

————————-
—————————
你哋梗係唸日曬雨淋,咁污糟,絕對錯,
未食已經玩得咁開心⋯⋯
開心🥳⋯⋯就係咁簡單⋯⋯

————————————

————————————
🟫食物方面當然係任食:
牛扒🐂、豬扒🐷、排骨、多春魚🐟、香腸、紅腸、芝士腸、牛丸、魚蛋、燒賣、芝士丸、粟米🌽、脆肉瓜🥒、麵包🍞⋯⋯等等

食物款式多、通常燒烤食物會比較咸,但呢度嘅食物就無呢個情況👍
隨咗有得食、有得玩、咁大個地方,仲可以做埋運動,咁就唔使怕食得多咗,舞照跳、玩照玩、食照食,仲有就係燒嘢食秘缺👇👇👇👇👇

————————-
燒嘢食要有秘缺
四十秒就翻一翻
美食就係咁簡單
開心一樣好簡單
———————-

2021-06-01 238 瀏覽
同朋友去大埔大尾督踩單車,踩完單車看到有幾個燒烤場,心血來潮不如去燒烤,反正自助燒烤好方便,工具食物都預備好給你。我們選了大尾督麥師傅燒烤場,因為麥師傅呢個名很熟悉,以前都光顧過他們的BBQ燒烤套餐🤘🏻。一入場先給你燒烤叉,紙碟,膠叉,蜜糖,一卷紙巾,飲品換領卷,麵包。之後可以揀定位開爐,bbq爐有二款揀,用普通燒烤爐冇咁方便,貴少少個款可以買埋網,將啲食物放上網度燒。見室內位置都多,而且爐同爐之間都算闊落,加上頭頂有好多把大風扇吹住,就算是日34度高溫,坐喺度都唔會好熱。開左爐可以憑收據🧾去食物領取處,竟然有多春魚,同埋好好食嘅咖喱魷魚,encore左好多次。細心一看,場內有幾張大海報,上面教你啲肉類燒幾耐最好食😋想食蔬菜可以問職員,有粟米等可以拎。不過如果想要金菇同番薯就要自費啦。入場費包一罐飲品($8價值),唔夠就可以去買,$8一罐汽水/一支水,都唔算貴。不過支裝既檸檬茶烏龍茶就要$15(或者可以用兩張飲品券換領)。場內亦有啤酒,同加冰底,炎炎夏日亦不用怕。見場內都有不少玩樂設施,仲有啲攤位可以整彩沙或者撈金魚,仲有個巨型大彈床,朋友說下次要和二個兒子來玩。大人都可租借麻雀🀄️,一

細心一看,場內有幾張大海報,上面教你啲肉類燒幾耐最好食😋

見場內都有不少玩樂設施,仲有啲攤位可以整彩沙或者撈金魚,仲有個巨型大彈床,朋友說下次要和二個兒子來玩。大人都可租借麻雀🀄️,一邊BBQ一路打返幾圈。
2021-05-31 195 瀏覽
星期六難得入大美篤踩單車同朋友講起好耐冇燒嘢食就即興去搵場燒搵咗依間任食的燒烤場咁佢假日一位係$170任食5個鐘包2張8蚊飲品卷飲品大概係8-18蚊左右另外有開爐費$60包2包碳都會提供埋即棄餐具同蜜糖但係另外個啲就要比錢買(蒜蓉同辣等等)所以好啱我地依啲即興既人嘢食款式方面都有算OK肉類會比較多菜就少金菇同棉花糖都要買的一開始會比定一盤肉我地一行4人每款肉同丸都有2塊左右我自己就推薦雞扒同咖哩魷魚🤤🤤雞扒好滑好入味又唔會太咸咖喱魷魚夠味同爽唔林好好食其他既肉就都不過不失整體嚟講嘢食都係夠食同味道不錯只係菜少咗啲就差少少同埋個場都大又有啲景睇下又有啲夾公仔機咁幾啱一家大細去玩同埋提醒大家現場係有好多隻狗😍😍 但全部都好溫馴所以都唔洗太驚不過怕狗人士同有小朋友既要小心唔好亂搞佢地特別係食嘢個時
星期六難得入大美篤踩單車

包2張8蚊飲品卷
飲品大概係8-18蚊左右
另外有開爐費$60包2包碳
都會提供埋即棄餐具同蜜糖
但係另外個啲就要比錢買(蒜蓉同辣等等)
所以好啱我地依啲即興既人

不過怕狗人士同有小朋友既
要小心唔好亂搞佢地
特別係食嘢個時
2021-05-28 236 瀏覽
今日約了朋友到大尾篤麥師傅燒烤場燒烤,盡管天氣有點熱,因為近海有海風關係,還覺得有點涼,任食而且包含所有器具,不需煩惱。我們約了6點,大街清楚看見麥師傅招牌,外面可以有免費泊車,相當方便,價錢亦不是貴,星期六日只是$170,特長5小時任食,除了所有食物任吃,還包餐具、燒烤叉、麵包一包、飲品兩罐。燒烤場面積很大,有兒童遊樂設施,空間感十足,坐得舒服,我們自己找了好位置,通知工作人員放炭起火,場內算空曠,所以有自然風,不會太熱。外面有工作人員安排食物,點選需要的款式和數量按單執藥,有魷魚、雞全翼、雞中翼、雞扒、豬扒、丸類、腸類等,款式之多,燒烤場實在少有。不得不讚雞中翼,有多款不同味道,蒜蓉、孜然、麻辣等都有,咖哩魷魚相當惹味,但不合適怕辣的朋友,咖哩味道跟兒時在街頭的一模一樣,超讚。

2021-05-16
2021-05-25 179 瀏覽
大尾篤麥師傅 (大埔).$150 五小時任食套餐- 燒烤場位置比較偏遠,但對我住馬鞍山而言坐的士去$100都不用,算方便星期五與友人一起燒烤,場地員工會幫忙起火。基本上你帶個人去完全不用準備每人有兩張飲品券,以及會給一包麵包一卷紙巾🧻,頗為貼心食物選擇肉類為主,當中不乏牛扒,豬扒,腸仔,雞腎,紅腸以及各類丸類,食完一轉後自行拎盤到取食物處就可以任拎,不過當然係食幾多拎幾多,第二轉我哋就拎得比較多蔬菜,例如粟米,翠玉瓜等環境始終屬於郊野地方,有啲蚊蟲係在所難免,而佢係有蓋設施而且備有多把風扇本來我們四人選擇了一個只可以用叉燒烤的比較傳統式爐,後來發現不方便,燒到一半決定加$10換另一爐頭,店員也很好地會幫我哋搬炭.大尾篤麥師傅 (大埔)大埔汀角路地段17.—————————————————————-#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#大埔美食#大尾篤麥師傅
大尾篤麥師傅 (大埔)

星期五與友人一起燒烤,
場地員工會幫忙起火。基本上你帶個人去完全不用準備
每人有兩張飲品券,以及會給一包麵包一卷紙巾🧻,頗為貼心

大埔汀角路地段17
—————————————————————-
2021-05-23 1648 瀏覽
秋高氣爽最佳活動就係BBQ, 但距離秋天都仲有好幾個月, 同丫妹一向都忠情BBQ, 見今日我倆都冇節目, 冇準備之下, 就一齊去大美督BBQ!搭巴士去到大美督, 見到張"麥師傅"嘅燒烤場Banner, 穿過空地停車場到入口, 門外banner標明價錢同埋食物款式, 任食5小時, 每位入場$170, 包每位兩罐定價$8嘅罐裝汽水。可補差價要支裝飲品。開爐費方面視乎揀邊款爐, 我地就揀最普通果款爐, $60, 包兩包碳比錢後隨即提供飲品卷、燒烤叉、卷裝廁紙、紙碟、膠叉、膠手套、麵包、蜜糖入場自已揀好位置, 就有職員協助開爐,地方開揚, 有蓋位置都幾多, 而且仲有風扇吹住, BBQ期間都唔會太焗促首輪食物用一膠盤放了好幾款食物, 似乎係"麥師傅"所推介必食食物比我預期中質素好, 扒類醃得入味又夠林, 場內有一大banner標明建議烤煮時間 (但當日在場就不見"麥師傅"蹤影)咖喱魷魚大大片, 好爽, 有淡淡咖喱香黑椒牛扒很有黑椒香, 惹味; 另有蒜蓉豬扒, 厚切得黎質地唔會鞋....然後拎整個食物盤去食物領取處再拎食物, 原來食物款式都唔少!仲有我最愛嘅雞全翼、燒賣、多款丸類, 雞中翼都有幾款

入場自已揀好位置, 就有職員協助開爐,

咖喱魷魚大大片, 好爽, 有淡淡咖喱香

仲有我最愛嘅雞全翼、燒賣、多款丸類, 雞中翼都有幾款不同口味選擇,
魚蛋仲好彈牙

至於蔬菜類任食就有粟米同埋翠肉瓜, 但金菇同埋蕃薯就再要額外買,

場內另一邊有供小朋友遊玩嘅吹氣滑梯、撈金魚等等...

BBQ其中最擔心就係洗手間, 還好呢度嘅Toilet都可接受, 至少唔會有異味。

原本擔心兩包碳唔夠燒幾個鐘, 最後還是剛剛好。
2021-05-23
大尾篤麥師傅 (大埔).🔹$150 五小時BBQ任食套餐🔹.去得大尾篤真係不外乎諗到踩單車或者燒嘢食,今次去食咗朋友推介嘅麥師傅燒烤$150任燒5小時,其實都食唔到咁耐,我哋揀咗星期五夜晚諗住Happy Friday同埋希望冇咁熱一入去每人會有兩張$8嘅汽水飲品券而及一包麵包,如果你想飲其他例如枝裝/啤酒,加番個差價就可以啦而野食嘅選擇都好多,因為任食,一開始姨姨會好快幫你透好個爐,然後就夾一堆野食比你,當中當然不外乎有雞翼,豬扒牛扒,芝士腸,海膽丸牛丸等不同丸類,最驚喜係有埋台灣腸以及雞腎醃好左嘅雞腎好好食,又爽唔硬又夠入味,牛柳粒我都好推介(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)一開始我地無為意揀左個無得放上去燒嘅爐,之後燒到一半頂唔住了,決定要買個網加$10轉第二個爐,咁就唔洗用叉吉住燒😂而我個人每次燒烤都好喜歡食麵包同棉花糖,要要另外自己買,$28一大包價錢都好公道同出面買一樣,因為基本上一定唔會食得晒,所以燒左十粒到食剩嘅就拎番屋企🤣另外我見到櫃檯仲有用錫紙包好嘅金菇同埋蕃薯🍠 蕃薯好似加$3就可以—————————————————-環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️.📌 大尾篤

🔹$150 五小時BBQ任食套餐🔹

—————————————————-
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 大尾篤麥師傅 (大埔)
大埔汀角路地段17
—————————————————————-
#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#hkfoodlover#hkdaily#foodiehk#foodig#foodlife#hkfood#foodblogger#hkfoodblogger#hkgirl #foodporn #hkfoodblogger#foodstagram#foodie#大埔美食#大尾篤麥師傅