2024-06-28 73 瀏覽
有對比有傷害,呢間兩餸飯啲質素真係麻麻,其他分店就唔知,暫時淨係食過銅鑼灣分店,雖則$35一個飯盒係香港地真係唔敢有咩要求,但係對於飲食界同一科嘅兩餸飯世界入邊,我真係未試過啲餸少得咁可憐,呢幾年有食開嘅大家都知兩餸飯嘅賣點就係平得來個份量嚇死人,而呢間真係做唔到
滷水豆腐雞髀飯
2024-06-28
2 分鐘 (外賣自取)
2023-12-28 170 瀏覽
我哋餐廳伙食日日幫襯見識咗依間每個餸都咁難食食左咁耐真係忍唔住要上嚟俾個極差評連肉餅都可以整到生,呢個真係喺任何一間餐廳都未見過,煮熟食物係一個基本嘅要求。全部餸極冇心機,都係雞粉味精罐頭開出嚟嘅餸,味道完全極平淡無層次,。如果屋企食咁既餸,老公走佬,仔女冇營養。留港消費,都要大家做好本分,我真係覺得一間差嘅餐廳需要被淘汰係一個基本,希望餐廳重視顧客嘅反應,其實兩餸餸都有存在價值。奉勸大家唔好幫襯。
我哋餐廳伙食日日幫襯
見識咗依間每個餸都咁難食
食左咁耐真係忍唔住要上嚟俾個極差評

如果屋企食咁既餸,老公走佬,仔女冇營養。
奉勸大家唔好幫襯。
外賣自取