2024-01-14 55 瀏覽
餐廳裝修十分有韓式風味,壁紙畫滿了韓國明星的公仔。拌菜方面,芽菜、泡菜和生菜都新鮮而多汁,為整體餐點增添了清爽的口感。肉類方面,辣調味烤牛肉是我最喜歡的一道菜,肉質嫩滑多汁,配上辣椒醬汁,味道更上一層樓。LA牛排則給人驚艷的視覺效果,厚實的牛排經過烤製後外焦內嫩,口感極佳。照燒肥牛片和五花腩同樣令人滿意,口感豐富,肉質鮮嫩。小食方面,炒年糕和辣拌冷面都是不容錯過的選擇。炒年糕具有彈性的口感和微辣的調味,配上魚糕簡直一流。辣拌冷面的麵條爽滑,配上辣椒醬汁和清涼的湯底,帶來了一份清爽的享受。此外,餐廳的飲料亦是任飲的。若follow餐廳的社交平台,餐廳提供免費雪糕,我和朋友各人都吃了兩三條雪條。
餐廳裝修十分有韓式風味,壁紙畫滿了韓國明星的公仔。

我哋兩個人揀咗Set A,120分鐘任食,如果星期五六日假期過嚟都只係加$20!飲品種類都多,而且我個人鐘意佢有樽裝水!肉類嘅選擇都比較多!牛肉嘅話推薦LA牛扒同埋牛舌,牛舌係薄片果種,平時出面食好貴,呢度任食好正。豬肉方面,豬梅頭片+五花腩片+豬頸肉我哋都試晒都覺得唔錯。鍾意食雞嘅朋友,記得要叫雞腿肉,超好食!真係啖啖肉,醃得好入味!雖然佢話係辣味,但係我哋食落覺得都唔會好辣!雞肉串係平時喺出邊串燒店食到嘅口味一樣。最重點嘅係海鮮方面,都好多選擇!我哋試咗魷魚,靖魚,同埋鰻魚!鰻魚算係韓燒放題比較少見有得食。扇貝都唔錯,雖然有啲細粒,但係任食可以encore~蔬菜方面,我哋試咗茄子,同埋本身店員好細心,都會比定唐生菜,我哋包肉夾住嚟食,無咁熱氣!驚唔飽嘅話,可以試吓佢嘅海鮮蔥餅!都煎得幾香。同埋冷盤蕃茄片,可以中和返油膩感。另外我哋仲試咗牛肉海帶湯,都幾大碗,有好多海帶!特別一題係餐廳嘅裝飾都幾有心思,牆紙上面嘅人物係屍殺列車嘅馬東石,仲有魷魚遊戲等等…

豬肉方面,豬梅頭片+五花腩片+豬頸肉我哋都試晒都覺得唔錯。

今晚就食咗份二人套餐🇰🇷多謝承惠$588喺A區我哋揀咗醬油蟹 好多蟹膏🥹撈埋落紫菜飯勁一流!!不過 就要好努力拆蟹 🤣好攰啊!!我哋就加錢食多款M6美國和牛美國和牛嘅牛肉味道好濃郁😋😋食落去一點都唔膩,而且紋路都幾靚跟住B區同C區就分別揀咗牛舌同LA牛排 / 人蔘鮑魚雞湯。牛舌食落去好有嚼勁,好爽口😝😝完全滿足咗牛舌控嘅我對口感嘅要求😍🥰LA牛排嘅味道比較濃郁!碗湯熱辣辣 好鮮甜🥹咁凍天氣 一飲成個人暖粒粒!入面嘅雞肉好嫩滑🤩仲包咗糯米所以真係唔使驚食唔飽 反而要驚食唔晒鮑魚食落都不過不失~最後就講吓D區同埋E區啦。我哋分別揀咗杏鮑菇同茄子 & 無骨炸雞燒咗嘅杏鮑菇同無骨炸雞正正路路 唔而要期望太多🤣總括而言,我覺得喺值得推薦🫶🏻味道:🤩🤩🤩🤩性價比:🤩🤩🤩🤩服務態度:🤩🤩🤩🤩
今晚就食咗份二人套餐🇰🇷多謝承惠$588
我哋就加錢食多款M6美國和牛
美國和牛嘅牛肉味道好濃郁😋😋
食落去一點都唔膩,而且紋路都幾靚
碗湯熱辣辣 好鮮甜🥹咁凍天氣 一飲成個人暖粒粒!
入面嘅雞肉好嫩滑🤩仲包咗糯米
所以真係唔使驚食唔飽 反而要驚食唔晒
鮑魚食落都不過不失~
最後就講吓D區同埋E區啦。
我哋分別揀咗杏鮑菇同茄子 & 無骨炸雞
燒咗嘅杏鮑菇同無骨炸雞正正路路 唔而要期望太多🤣
總括而言,我覺得喺值得推薦🫶🏻
味道:🤩🤩🤩🤩
性價比:🤩🤩🤩🤩
服務態度:🤩🤩🤩🤩

天气开始凉了,是吃烧烤的好时候。吃烤肉要环境好,设备好,服务好,当然食物的要求是最高的,海鲜🦐🦞🦀🐙🦑🐚肉食🥩🥓🍗🍲🍠🦪🍤一定要新鲜,种类齐全,配搭合宜。今天我们就来了这里, 因為以前吃过一次,今天算是回头客。餐厅很宽阔,墙上的漫画,展现了年轻人的活力和品味。每个炉子上面都有抽风机,把油烟排走才能吃得舒服暢快。 服务周到的店員,为我们准备了干净的炉子,送上配菜,还介绍了2个套餐,世子和大君餐,告诉我们如何点餐, 如何取饮料,最周到的服务,就是能把随身物品,放在凳子里,外套不用沾到油烟, 这样就可以吃得更放心。我们点了世子套餐,丰富又新鲜的肉食,海鲜,种类多不胜数,牛肉🐮和海鲜🍤🦪是我们必选的,原来这里的猪肉🐖种类也很多,而且非常好吃,把烤好的香草豬🐷腩肉放在生菜里🥬🥬,加点酱料一起吃,真的是天花板級的美味。 😋😋👍👍 新鲜的帶子,海虾,生蚝,蛤蜊,全都是鲜美可口,就算不用酱料,也是一流的美食。最特别的是这里有酱油虾酱油蟹,这种吃法很特别,用最新鲜的蟹和虾,才能做出这等美食,鮮软的虾肉和蟹肉,在特制的酱油里面,讓人的味蕾无限活跃,極度受用。用餐两小时,店员就为我们换了4次烤板,真是五星
天气开始凉了,是吃烧烤的好时候。

鮮软的虾肉和蟹肉,在特制的酱油里面,讓人的味蕾无限活跃,極度受用。用餐两小时,店员就为我们换了4次烤板,真是五星级服务,这里是我吃韓烧的必选之地。💥💥💥💥💥
2023-12-13 70 瀏覽
估唔到有間抵食既韓燒🔥,3百幾蚊位,仲有得任飲任食外,連醬油蝦醬油蟹都可以任食😋,個人推薦蝦好食d,仲有有少韓燒有既豬皮都有得燒,Q Q 彈彈,朋友個個都話可以再食都次呀
2023-12-07 75 瀏覽
👧🏻冬天就係要儲多d脂肪過冬🤓係食放題既時機-唔講都唔知原來平昌開左黎樂富 位置方便 店舖都幾大😆睇黎又可以多左一個聚腳點🤣 今次同朋友叫左世子餐🍽️ 有好多唔同既食物選擇除左肉類💁🏻‍♀️牛、豬、雞呢d基本既選擇之外 海鮮既選項都有好多可以簡🦐🦀 抵食之選🍴🤑🐂西冷、牛肉眼同牛舌(可以簡調左味既/未調味既) 🐷護心肉、豬肋骨🦀帶子、蝴蝶蝦、石蠔、扇貝、鰻魚...係等緊燒肉既期間仲可以叫d熟食🍴😆我地叫左紫菜飯、魚糕湯、炸薯餅同鵪鶉蛋🤤魚糕湯上枱個時仲冒曬汁 飲完暖粒粒😏私心好中意食韓國既醬油鵪鶉蛋 好香好入味❤️📍平昌@樂富聯合道198號樂富廣場A區3樓3104號舖
👧🏻冬天就係要儲多d脂肪過冬🤓係食放題既時機

抵食之選🍴🤑
🐂西冷、牛肉眼同牛舌(可以簡調左味既/未調味既)
🐷護心肉、豬肋骨
🦀帶子、蝴蝶蝦、石蠔、扇貝、鰻魚...

係等緊燒肉既期間仲可以叫d熟食🍴😆

📍平昌@樂富聯合道198號樂富廣場A區3樓3104號舖
2023-12-02 62 瀏覽
平昌//大君御膳 Set A ($228 + 10%)🅰️平時同朋友都有約開係旺角食下韓式燒烤,早排行過樂富廣場發現平昌係樂富都有分店喇!所以就約咗朋友搵日收工一齊去~今次平日八點左右去到,人數唔算好多,坐得舒服~-肉類-🥩🍖🐷🐄🐥調味烤牛肉/牛舌/牛肋骨肉/ 雞肉串/ 照燒薄切五花腩片!推介調味烤牛肉!呢款牛係我同朋友都想一食再食肉~個調味甜甜地,增加食慾~啲肉都好腍,無話煎完會變咗好韌~雞肉串都好特別,佢好似坊間既串燒咁係一串串🍢個味亦都有少少相似~自己燒完多咗幾分焦香味,仲要好Juciy同好嫩!!!!-海鮮-半殼青蠔/半殼扇貝/魷魚/虎蝦/調味鰻魚🦪 🍤青蠔同扇背都係跟埋半個殼比我地一齊燒,但我地貪快既關係都係拆晒佢地一次過燒~效果出到嚟都幾好喎~依然大大粒同脹扑扑,無縮晒水。青蠔有少少甜甜地既蜜糖味,令人想一粒接一粒咁食~虎蝦唔算好大隻,但勝在重蝦味!蝦殼亦都好易摵,蝦肉無痴殼。懶人用筷子匙羹都輕鬆搞掂!-料理-🍤🍲吉列炸蝦/海鮮蔥餅/水冷麵凍冰冰既水冷麵既味道同上次同朋友係韓國食既味道有90%相似,食完燒肉再配一啖水冷麵,好清新!-飲品-🧃🥤飲品係任飲既~自己係雪櫃拎,種類都係
平昌//

半殼青蠔/半殼扇貝/魷魚/虎蝦/調味鰻魚🦪 🍤

-料理-🍤🍲

吉列炸蝦/海鮮蔥餅/水冷麵

-飲品-🧃🥤

飲品係任飲既~自己係雪櫃拎,種類都係圍繞韓國罐裝飲品

因為今次同朋友兩個去,食得唔算好多種類。每款食落都好滿意,份量亦有比足,上菜都好快,唔駛等好耐。個爐污糟咗可以叫同事幫忙更換~
2023-11-30 64 瀏覽
俾我搵到間平價燒肉食😬就係「平昌」嘅韓燒輕食二人餐🤩.M6和牛肉眼(180克)🥩脂肪分佈平衡,肉質軟腍Juicy🤤如果有少少調味就更好😔.美國BP梅頭扒🐷肉味重,比較有咬口😋.豬頸肉🐖肉質爽彈😆.辣調味烤牛肉🐄肉質比較散🥺辣調味亦比較鹹🥲用生菜用住食就啱😛.調味雞腿肉🍗雞腿肉非常嫩滑👍🏻有彈性,甜甜哋😝.杏鮑菇🍄.茄子🍆.辣拌冷麵🍜材料好豐富😍有水煮蛋🥚番茄🍅青瓜絲🥒蘿蔔絲🥕加埋煙韌冷麵🧊開胃清涼.炸忌廉蟹肉薯餅(3件)🥠外層酥脆😆內裡滿滿忌廉蟹肉🦀.前菜🥢有泡菜🌶️芽菜、生菜🥬爐邊蛋🍳.汽水(2罐)🥤
俾我搵到間平價燒肉食😬就係「平昌」嘅韓燒輕食二人餐🤩
美國BP梅頭扒🐷肉味重,比較有咬口😋
豬頸肉🐖肉質爽彈😆
調味雞腿肉🍗雞腿肉非常嫩滑👍🏻有彈性,甜甜哋😝
杏鮑菇🍄
茄子🍆
炸忌廉蟹肉薯餅(3件)🥠外層酥脆😆內裡滿滿忌廉蟹肉🦀
前菜🥢有泡菜🌶️芽菜、生菜🥬爐邊蛋🍳
汽水(2罐)🥤
  • 水冷麵
2023-11-20 105 瀏覽
天氣變凍,係時候去食燒肉啦今日試呢間燒肉喺樂富,係一間韓式燒肉,老闆都好似係韓國人除咗套餐同再加小食之外,都有燒肉任食,有唔同Level揀今次就試下個普通level先。有韓國餐廳最常見嘅配菜:泡菜同雜菜芽菜涼拌,仲有生菜比你包肉食,完全唔會油膩,食幾多都得!燒肉盤側邊仲有雞蛋,要快快趣食,如果唔係雞蛋就會熟晒肉類選擇有19種,海鮮6種,仲有蔬菜同韓國特色小食。飲品方面,除咗普通汽水同韓國罐裝果汁之外,仲有我最鍾意嘅忌廉溝梳打餐廳本身配搭左三款醬汁,餐紙上邊有寫,所以唔使驚,亦都唔使走去問店員我熟食方面我最鍾意係鵪鶉蛋,甜甜地,會一粒接一粒咁樣食,食唔停口如果鍾意食豬肉嘅,又唔想燒太耐,可以揀一啲薄片嘅肉,肉本身有唔同嘅醃料,同生菜一齊食都好夠味道,超正另外海鮮方便,魷魚、青口同扇貝都好好食,食得出好新鮮,青口本身有少少調味,食落甜甜地牛肉可以揀厚切嗰款,肉味濃郁,同生菜一齊食好滿足。
天氣變凍,係時候去食燒肉啦
今日試呢間燒肉喺樂富,係一間韓式燒肉,老闆都好似係韓國人
除咗套餐同再加小食之外,都有燒肉任食,有唔同Level揀
今次就試下個普通level先。
肉類選擇有19種,海鮮6種,仲有蔬菜同韓國特色小食。
牛肉可以揀厚切嗰款,肉味濃郁,同生菜一齊食好滿足。
有沒有想過,晚上兩個人只得$𝟐𝟓𝟖,可以吃到什麼呢😳?! 原來可以吃到韓式燒肉呀😍!! 人氣的韓國燒肉店🇰🇷平昌𝐏𝐲𝐞𝐨𝐧𝐠 𝐂𝐡𝐚𝐧𝐠,在樂富開新分店囉(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)!! 佔地𝟐𝟎𝟎𝟎尺,地方非常寬敞😆,店家特別邀請本地漫畫家林祥焜👨🏻‍🎨畫壁畫,更以傳統韓式地攤做裝潢設計靈感,好特別呀~ ☆ 韓式輕食二人餐🍽️$𝟐𝟓𝟖/𝟐人 激抵食的兩人份量韓燒套餐,基乎每枱客人都有點選噉( ´▽`)/!!! 套餐可自選𝟒款肉類、𝟏個主食、𝟐份蔬菜、𝟏款小食,另可用優惠價加配其他菜,真的太便宜了😙!! 我選了美國𝐈𝐁𝐏梅頭扒 🐽、香腸拼盤、調味雞腿肉🍗、調味雞翼、茄子🍆、紫薯🍠、炸雞、石鍋拌飯,份量十足。當中我最愛雞腿肉,肉嫩又鮮美,好吃~拌飯也不錯,醬汁微辣,又有飯焦,好惹味~ ☆ 𝐌𝟔和牛肉眼🥩+$𝟑𝟐𝟖 追加的和牛肉眼,質素果然好😚!!! 脂肪分佈平衡,肉腍又多汁,值得一試!!! ☆ 醬油鮑魚💓+$𝟓𝟖 ☆ 醬油蝦🦐+$𝟓𝟖 ☆ 醬油蟹🦀+$𝟓𝟖 其實我沒有吃過醬油海鮮🤣,首吃品嚐,覺得好新奇呀(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)!!! 海鮮入味,好有醬油香哦~ ☆ 炸豬肉餃子🥟$𝟒𝟖 另外點的豬肉餃子,深得我歡心
有沒有想過,晚上兩個人只得$𝟐𝟓𝟖,可以吃到什麼呢😳?!

原來可以吃到韓式燒肉呀😍!!

☆ 韓式輕食二人餐🍽️$𝟐𝟓𝟖/𝟐人

☆ 𝐌𝟔和牛肉眼🥩+$𝟑𝟐𝟖

☆ 醬油鮑魚💓+$𝟓𝟖

☆ 醬油蝦🦐+$𝟓𝟖 ☆

醬油蟹🦀+$𝟓𝟖

☆ 炸豬肉餃子🥟$𝟒𝟖

另外點的豬肉餃子,深得我歡心。隻隻飽滿又大隻,外脆內軟,好吃~

服務員服務周到,不時主動換烤盤。全埸的飲品🥤和雪條🍦仼食😨,難怪有如此多客人啦~推介哦~
2023-11-10
2023-11-16 58 瀏覽
等上菜嘅時間太耐了,由落order到起菜等咗多過半個鐘,遲過我嚟嗰啲同款菜式都上晒,係得我嗰個一路都唔嚟,又唔係特別好食,味道一般。而且職員態度都好差,淨係係咁叫我等陣,話廚房整緊。
2023-11-12 90 瀏覽
亞女好喜歡去食韓燒,今次去左樂富平昌。餐廳都算幾大,因為都怕燒烤嘅油煙味,環境空氣處至得幾好,抽風系統好好,同埋每張櫈都可以揭起放袋放外套等等。今次同亞女去食所以叫左輕食二人餐$258,套餐都包好多野,仲有2款小食:泡菜、大豆芽。有ABCDE part,肉類有醃製同冇醃製嘅。A part - 牛舌、豬五花腩牛舌薄切,肉質爽實,豬五花腩肥瘦相間,肉味不錯。B part - LA牛排、調味雞翼LA牛排有醃製,肉質軟淋,雞翼醃得幾好,煎香嫩滑。C part - 人蔘鮑魚雞湯 +$38人蔘雞湯裏面有一大隻鮑魚,口感爽彈,湯汁濃郁但不膩口,雞肉裡面仲有糯米添。D part - 冬菇、杏鮑菇E part - 吉列炸蝦外層香脆而不太油膩,蝦肉又彈牙。加購:M6和牛肉眼 $328肉眼油花豐富,呈大理石花紋,牛味濃,鮮嫩多汁又細嫩。M6和牛西冷 $298西冷肉脂肪分佈均勻,焦烤味重,牛肉味香濃,肉質幼嫩,不會乾柴。醬油鮑魚 $58細油鮑魚醃得不錯,不會過咸,而且鮑魚大大隻,又爽口彈牙,有咬口。醬油蝦(4隻)$58醬油蝦醃得入味,蝦肉彈牙爽口。

有ABCDE part,肉類有醃製同冇醃製嘅。
A part - 牛舌、豬五花腩
牛舌薄切,肉質爽實,豬五花腩肥瘦相間,肉味不錯。

B part - LA牛排、調味雞翼
LA牛排有醃製,肉質軟淋,雞翼醃得幾好,煎香嫩滑。

C part - 人蔘鮑魚雞湯 +$38

D part - 冬菇、杏鮑菇

E part - 吉列炸蝦
外層香脆而不太油膩,蝦肉又彈牙。

加購:
M6和牛肉眼 $328
肉眼油花豐富,呈大理石花紋,牛味濃,鮮嫩多汁又細嫩。

M6和牛西冷 $298

醬油鮑魚 $58

醬油蝦(4隻)$58
醬油蝦醃得入味,蝦肉彈牙爽口。
今次發現左間抵食!!份量十足!!的韓燒雖然個名叫「韓燒輕食二人餐」真心一啲都吾輕食 明明就飽足感200分 捧住肚皮走(本身仲諗住加醬油蟹、醬油蝦、飯糰🍙)(肚子真的足矣 哈哈)首先一黎已經可以揀4份肉呢次我地揀左牛舌、豬五花腩、豬皮、調味烤牛肉牛舌厚薄度剛好 微香微香只要輕輕沾上他們的麻油就足了 呵呵🤭豬五花腩韓燒又怎能不點豬五花腩看到他們的油脂 聽著他們的滋滋聲這香味超對~~再包上必備的生菜🥬泡菜、醬料們完美 韓燒就是要只這份這口味對吧~😆豬皮喜歡💕這家的豬皮 他們是嫩嫩的路線味道超香 超濃郁 每咬一口香氣像噴發出來一般大家一定要點這~~平時不愛吃的 也一定會吃~調味烤牛肉薄薄超香 一放下烤盤 就像牛肉擴香氣這個配生菜🥬 也可 但大家記得先單吃 試試原味再加醬 是兩個不一樣的吃法呢~~來試、來試辣海鮮豆腐湯湯湯人🥣又怎能不點這份~他們的豆腐不像我們常吃到的一大塊一大塊反而是小碎碎小碎碎讓你每匙都能吃到海鮮們也不少~呀呀、還有半熟雞蛋🥚在裡面wow 他們還有配飯實在太贊了 好完美微辣的海鮮豆腐湯 再加上半熟蛋 拌飯 幸福滿分💯(住附近的大家可以😌 常來外帶這份 開心😚~杏鮑菇哈哈😆建議
今次發現左間抵食!!份量十足!!的韓燒
雖然個名叫「韓燒輕食二人餐」
真心一啲都吾輕食 明明就飽足感200分 捧住肚皮走
(本身仲諗住加醬油蟹、醬油蝦、飯糰🍙)
(肚子真的足矣 哈哈)

首先一黎已經可以揀4份肉
呢次我地揀左牛舌、豬五花腩、豬皮、調味烤牛肉
牛舌
厚薄度剛好 微香微香
只要輕輕沾上他們的麻油就足了 呵呵🤭
豬五花腩
韓燒又怎能不點豬五花腩
看到他們的油脂 聽著他們的滋滋聲
這香味超對~~再包上必備的生菜🥬泡菜、醬料們
完美 韓燒就是要只這份這口味對吧~😆
豬皮
喜歡💕這家的豬皮 他們是嫩嫩的路線
味道超香 超濃郁 每咬一口香氣像噴發出來一般
大家一定要點這~~平時不愛吃的 也一定會吃~
調味烤牛肉
薄薄超香 一放下烤盤 就像牛肉擴香氣
這個配生菜🥬 也可 但大家記得先單吃 試試原味
再加醬 是兩個不一樣的吃法呢~~來試、來試
辣海鮮豆腐湯
湯湯人🥣又怎能不點這份~
他們的豆腐不像我們常吃到的一大塊一大塊
反而是小碎碎小碎碎讓你每匙都能吃到
海鮮們也不少~呀呀、還有半熟雞蛋🥚在裡面
wow 他們還有配飯實在太贊了 好完美
微辣的海鮮豆腐湯 再加上半熟蛋 拌飯 幸福滿分💯
(住附近的大家可以😌 常來外帶這份 開心😚~
杏鮑菇
哈哈😆建議大家可以先把肉烤到一大半
才開始烤杏鮑菇 會把汁和肉香們 都烤進去~
想不到點哪個菇菜類 杏鮑菇也是一個不錯的選擇~
紫洋蔥🧅
解膩~~
(呀、還試了把這配肉吃 也不錯耶
烤得微焦微焦 輕甜甜 完全不辣
偶爾沾個韓式辣醬 或者配個泡菜 又是另一個有趣清爽吃法
韓燒輕食二人餐
無骨原味炸雞 (3PCS)
外皮微脆 肉嫩嫩滑的

在等烤肉時 又很想咬個肉 這很適合🈴️~

每人才$130 就能體驗韓式烤肉
環境光猛丶寬闊又吃飽吃滿 真完美

P.S. 如果大家肚子仲有位
叫埋佢地倜醬油蟹丶醬油蝦記得話我知
好無食
(因為下次已準備帶屋企人再去~
2023-11-05
2023-10-28 85 瀏覽
樂富新開韓燒,環境都算闊落,裝修好韓風,背景音樂搞到好似去左韓國。抽風系統夠力, 唔會好大油煙。叫左大君set雖然價錢唔係最貴,但勝在選擇夠多,睇落去新鮮,基本上每樣叫一份都好飽,飲品任飲。坐低一陣店員主動為我哋上醬料、生菜同前菜。我覺得佢地嘅泡菜好好食。肉類我好味係豬頸肉、LA牛排同牛肋條,三款肉味最濃,肉質軟淋,一啲都唔會韌。肉類款式多,有醃製同未醃製,兩種都好味,以呢個價錢黎講,食到呢啲質素嘅肉類,性價比幾高。雞亦雞肉醃得都好味,肉質嫩滑。海鮮我哋叫咗蝦同帶子。兩款海鮮都算大隻,放喺火爐上慢慢烤熟,食落都算鮮甜。仲有燒鰻魚,燒完熱辣辣,甜甜地,好香口。我哋都有叫小食,炒粉絲雖然細細份但落足料。另外,海鮮煎餅都好正,煎到塊餅啲邊位好脆。不得不讚呢度啲店員服務態度好好,見到燒盤燶咗,會主動同我哋更換,而且上菜速度快,即叫即上。呢一餐食得好滿足,對我嚟講係一間CP值好高既嘅韓式燒烤放題。

海鮮我哋叫咗蝦同帶子。
兩款海鮮都算大隻,放喺火爐上慢慢烤熟,食落都算鮮甜。
仲有燒鰻魚,燒完熱辣辣,甜甜地,好香口。

2023-10-26 87 瀏覽
朋友新居入伙!成班人上去House warming😎😎玩到肚餓就去附近商場搵地方大快朵頤一番!見到 #平昌 喺呢度開咗新分店!一班衝咗入去準備大吃大喝😋環境好闊落!又播住k-pop又有滿場潮氣壁畫🤟🏻🤟🏻啱哂後生仔女嚟gathering啦!!. 當晚揀咗✨世子御膳✨該時段為$318@成人(另加一服務費)😉有得任燒韓式燒烤, 嚐盡多款韓式料理, 仲可以任飲埋汽水🥤同韓國啤🍻(Follow埋餐廳嘅社交平台仲可以任食埋雪條添🤫)每枱都有塊小白板填號碼落單📝寫好交俾店員之後都好快有食物送到!!. 重點分享吓食咗乜💁🏻‍♀️⭐韓料理: ✨醬油蟹🦀同醬油蝦🦐(有得任叫係幾驚喜! 質素唔差!) 、✨牛肋骨湯(飲番啖熱湯) …⭐燒肉類: ✨香草五花肉(油花充足! 勁邪惡😍) 、✨牛前胸腹肉(牛味重🐂)、✨調味烤牛肉(肉嫩且韓味十足) 、✨豬皮(滿滿骨膠原好彈牙☺️)…⭐海鮮類: ✨半殼石蠔 (大隻唔腥) 、✨蝴蝶蝦伴他他醬(幾有特色😙) 、✨調味鰻魚(軟嫩質感🙌🏻) …. 總結:朋友聚會係幾適合食任食放題😛大家可以各自食到想食嘅嘢又唔使食到就住就住荷包😂😂每人都食得滿足!
重點分享吓食咗乜💁🏻‍♀️